ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    26. Listopad 2019. 09:14

Cima kako budu veci imaju manje mjesta u busi pa sa vremenom vise ne osjetis udarce vec kao neka protezanja i istezanja. Meni samo kugla plese po trbuhu 😂 nismo jos skontali jesu to noge ili guza.

C1M4
    26. Listopad 2019. 09:18

Angie ma to znam, to mi je i mama rekla, ali sumnjam da je bas vec toliki posto je danas "tek" 25 tjedana😅 vjerojatno je i njemu trebao odmor od silnog udaranja xd haha, kod mene se jos tako ne vidi izvana, ali se rukom osjeti onako kad se proteze ili okrece pa prolazi lagano po trbuhu😅😂

Grizli
    26. Listopad 2019. 09:25

Angie zamisli scene da ti taj gin dodje u Merkuru na porodu. Mislim da vi covjek se ubio u rađaoni. 🤣
    Cima ja sad jake udarce osjetim samo kad se beba okrece sa lijevog na desni bok. To bas skuzim jer mi se i trbuh sav izoblici. A ostalo su sve kao migoljenje neko unutra tu i tamo neki jaci udarac posebno ako me nesto prestrasi ili neko pocne vikat sam skuzila da reagira. Ko da naglo rastegne ruke i noge onda imam osjecaj jer osjetim onda jak udarac i gore i dolje. 

Lavica27
    26. Listopad 2019. 09:38

Jutro cure...ja od jutra u nervozi, spremamo se za put i skuzim bubu na podu i kazem muzu da sam istu ubilanjucer navecer i nek ju ubije. On pogleda i kaze e al ja mislim da je to zohar. Dakle dobila sam momentalni šiz. Onda smo ju proucavali,guglali. Sve prerostali,usisali,maknuli svu hranu,smece... jedino sto mi pada na pamet jucer navecer smp s tavana skinuli kofer ali sve sto gore stavljamo stavljamo u vrece velike i zalijepimo dobro. Muka mi je. Nadam se da smo fulali u procjeni da je zohar i kad udjem sutra navecer da me nece herc strefit😭
    Samojed meni uvijek bude dosta bakterijq u urinu a urinokultura sterilna.
    Thinkpink hvala ti sto si me podjsetila na spinani šećer,spasilo me!
    Ja idem u manju opcu bolnicu iako spadam pod Vinogradsku po mjestu stanovanja. Moje misljenje je kako ti grah padne..

Gogaa_V
    26. Listopad 2019. 09:58

Losa 
    Nisam cula za tu propadandu, nego  pratim sastojke proizvoda i izbjegavam iste sa sastojcima  parafin,  silikon, sinteticke  emulgatore, parabena, vjestacke  boje, gluten i sl. Koža pamti  sve  pa nekako  baš pratim šta nanosim od kozmetickih  i preparata  uopste. Vjerujem da nista od toga  nije stetno jednom ili dva puta ali konstantno  nanonsenje vjerovatno  da, da.

Angie1205
    26. Listopad 2019. 10:02

Grizli ja se iskreno nadam da je taj dr vec u mirovini 🙈
    Lavica ja se uzasavam te gamadi!! Dok smo bili podstanari E je imala par mj i mi smo se selili u drugi stan jer je ovdje odjednom nastala najezda zohara, izlazili su kroz otvore od radijatora...uzas 😫

26. Listopad 2019. 10:21

Lavice imala sam ja s njima problema u Zg, u stanu u novogradnji... odvratno... Na kraju sam kupila u poljoprivrednoj apoteci neki kao gel koji se stavi skroz malo uz rub zida i drzi 3 mj.,nakon 3 mj bi ponavljala no nikad ih se nisam skroz riješila. Cak smo i tretiranje stana platili no rekao mi lik- pa u zg ste... cemu se cudite. Negdje u cijevima je gamad zivjela.
    Gogaa sta se tice kozmetike, opcenito je to sve kemija i treba biti sa svime umjeren. Ja sam uvijek vise za koristenje prirodnih i etericnih ulja kad je to moguce,a ne umjetno mirisnih sprejeva, krema i sl. Skuzila sam da unazad par godina,kako koristim manje skupih kremica da su mi i koza i ten lica lijepši. A neki dan sam prala kosu i skuzila da nemam vise svog skupocijenog šampona koji kupujem u ljekarni te uzela neki mužev kao za mušku kosu. Tri frendice nakon toga su mi iz cista mira rekle kako mi je kosa prekrasna  

PetraB
    26. Listopad 2019. 10:31

Kengurica

I od guzve, ne ega na prvom mjestu..

Moj prvi porod je bila indukcija (na odjelu pt1 sam dosla tjedan dana prije termina, tad je bila takva praksa zbog gestacijskog kao). U 6 klistir, u 7/pola 8 prvi pregled i gel za otvaranje. Vele oni meni ma ima muz vremena stic, ne krene to tak brzo, u pol 9 trudovi krenuli, u 9 sam bila u radjaoni (muz dosao taman kad su zatvorili vrata za mnom), drugi pregled, busenje vodenjaka, drip... Trudovi za rodit al ja se ne otvaram. Boksevi puni. Muz ispred radjaone od 9 ujutro. Uredno mu svaki doktor koji je izasao kaze stanje. Meni svatko tko je dosao je rekao sto ce raditi i sto se ocekuje. Boksevi se prazne i pune jedino ja svoj ne napustam 🤣. Boli za poludit a solo, nemam ni vodu. Cistacica donosi vodu koju mi je muz isao kupit. Jedna zena rodila na putu za salu, u hodniku ispred mog boksa. 😅 Zena u boksu do nije suradjivala, imali su stavrno problema s njom al ja niti u jednom trenutku nisam osjecala da netko zapostavlja mene. Rodila u 19:10 zadnja...doktor super na porodu. Autoritativan no opet suosjecajan (pocela sam se derat a to je gubljenje snage, to sam naravno shvatila na drugom porodu 🤣 i frajer mi je jasno dao do znanja da to ne radim). Drugi porod je bio jos bolji (tu je i muz bio sa mnom pa mi je i to bilo bolje, ipak nisi solo, netko je tu da ti dota bar vodu) 
    A znam potpuno drugacije porode, tj price o drugacijim porodima. Evo Angie je imala lose iskustvo. Sve je stvar na zalost srece. Al moras pozitivna biti oko svega. Strah ce naravno biti prisutan, apsolutno, no nemoj se oslanjati ni na moje pozitivno iskustvo niti na losa iskustva o kojima cujes jer to stvara veliko nepovjerenje i vjeruj mi mijenja pocetni tvoj stav kao trudnice koja dolazi roditi. 🤗🤗🤗
    U koju god bolnicu odlucis otic rodit ides sa strepnjom, sto je normalno i jedino sto mozes je slusati uputstva babice i doktora, bez panike. Bit ce to sve ok 😉

url=https://lilypie.com][/url

Angie1205
    26. Listopad 2019. 10:38

PetraB skroz se slazem!! Sve je to individualno od trudnice do trudnice i od doktora do doktora. Meni je prvi porod super prosao al eto s drugim su mi se zamjerili...
    Ko zna kak mi sad bude, mozda bude super a mozda bude jos gore, al na to ne mogu utjecati bas nikako, nitko od nas ne moze. Meni se Merkur svidio jer vec u ambulantama imaju drugaciji pristup prema pacijentima (na bilo kojem odjelu...a prosla sam ih hrpu prije dvije godine sa tatom) i vise su bliski pacijentu, ako me kuzite. To u Petrovoj nisam nikad dozivjela...zato mi se Merkur zdopao, sto ne znaci da ce mi porod bit savrsenstvo, samo mi ostaje nadanje da cemo i beban i ja doma zivi i zdravi, sto je najvaznije.

26. Listopad 2019. 10:44

Jutroo cure  
    vidim da pricate o koferima i torbama .. pa eto da podijelim i nju sa Vama 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.