ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    26. Listopad 2019. 10:44

Losa,Angie,mi zivimo u kuci,etazirana kao dva stana. Novogradnja, nismo u zg,okolica. Nikad nikakvih nametnika, ova oba sam nasla na podu u hodniku,sumnjam da kad je muz ispred ulaznih vrata skidao tu navlaku u kojima cuvamo kofere da je tunispalo inda su dogmizali. Kazem, dva sam vidjela a sad vjerojatno ih je vise i to na tavanu, grozim se. Najveca mi je frka sad neke otrove postavljat em zbog kceri em zbog mene trudne.. nadam se da cemo rjesiti sto prije! 
    Netko je napisao samo da me specijalizant ne poradja,eh da,mene je zapao specijalizant, godina kao i ja na porodu (30). Kad je izašla posteljica skupa s izvrnutom maternicom zvao je babicu u panici jel to hematom ili sta,babica srecom iskusna, samo je problijedila i rekla hitno zovi doktore s odjela(8 navečer je bilo). Tako da...sreca sto su se sjatili oko mene brzo jer da sam sama s njim.ostala..jbg. 

PetraB
    26. Listopad 2019. 10:55

Angie kojeg si to gricnula 🤣🤣🤣. Meni recimo Blajic nikad nije sjeo i molila sam boga da mi on ne bude i sva sreca nije, samo je bio dezuran pa je specijalizantici koja mi je bila na porodu objasnio kak da me sasije iznutra. I on je bio na babinjacama u vizitama najcesce.
    Lavice 😱😱 pa kak su te sastavili nazad?!?!?! Jebate, ja znam kaj to obicno znaci kod zivotinja pa si me sad sokirala

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    26. Listopad 2019. 10:56

BabyD ja sam freak za organizaciju putnih torbi al nadmasila si me...💪🏼😎 Gdje si kupila ove posebne torbe, to mi je fora.

url=https://lilypie.com][/url

26. Listopad 2019. 11:02

Ja inace se neznam pakirat al ovo mi je tooliko pomoglo da sad samo s tim putujem .. narucila sam preko neta 
    doslo ih je 6 mislim nekih 100 kn 
    u jednoj su ulosci i jednokratne gacice i spavacica jedna 
    u drugoj su higijenske potrepstine i u trecoj su carape .. stedi prostor u koferi i skroz je lakse upalirat ove ogroomne chicco uloske 

Angie1205
    26. Listopad 2019. 11:18

Petra neznam kak se zove, stariji je, Blajicevih godina ak ne i koju stariji. Blajic mi je na prvom porodu kao bio veza al nije ga bilo tak da mi nis to nije znacilo, a ovaj kaj sam ga gricnula je bio ok dr al kad mi je nasjeo na trbuh, njegovo rame mi taman doslo pod zube i ja kaj cu nego ham ham 😂

• thinkpink1
    26. Listopad 2019. 11:19

Jutro curke! 
    Kaj se "boljih" bolnica tice, sve je ovisno i o sluzbi, tezini poroda, postporođajnih komplikacija i dr. Moze se doc u hilton od bolnice i ako ti je neiskusan lijecnik, badava sve, ako se dogodi sranje. A zena se moze porodit u "šupi" i proci sve ok...tako da nema pravila...Naravno da težimo svi da odemo gdje nekoga znamo i imamo neku žnjoru, jer si u glavi posložimo da ce nas bolje bedinat... Ja osobno radim eliminaciju nekih bolnica i slažem si na listu odabranih sa svojim benefitima, pa cu vidjet koja ce presudit...
    Lavice super kaje pomoglo!🥰
    Samonezelje sretna vam godisnjica. Danas je mom muzicu rockas, a meni sutra🙈
    Svima zelim miran i ugodan vikend🥰😘

C1M4
    26. Listopad 2019. 12:05

Do kad se mogu donijeti doznake na HZZO za ovaj mjesec?🤔

Damnarexx 🌺
    26. Listopad 2019. 12:07

C1M4

Do kad se mogu donijeti doznake na HZZO za ovaj mjesec?🤔

Do 5.11. 🙂 Mada ti je najbolje do kraja ovog mjeseca, meni je teta salterusa prosli mjesec prisrala jer sam dosla 3. u mjesecu🙄

26. Listopad 2019. 12:08

Za 10 mjesec do 5.11 da bi isplata isla do 20.11 😊 

C1M4
    26. Listopad 2019. 12:09

Aha, ma ovi su skroz flegma sta se toga tice haha, prosli mjesec kad sam nosila sam zvala i rekla je kao do 4.10. da donesem i tad sam i donijela jer sam imala pregled pa nisam bila sigurna jer do 5. ili do 4. u mjesecu haha, hvala ti✌😇 Sad imam isto 04.11. pa da ne moram dva puta bezveze ici tamo haha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.