ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    26. Listopad 2019. 19:48

Mi smo naručili c&a bodiće na preklop, stvarno su prekrasni te je onaj gusti pamuk. Kod nas u trgovini ima samo bijelih na preklop, ostali su obični u bojama.
    Hani, moja će imati pamućne pidžame za spavanje, 2pliš kombinezona za po danu te imamo par tih pliš hlačica na tregere. Imamo i običnih hlača no ovo je nekak puno praktičnije. I tokom dana ispod ide bodić a za majice budem vidla koliko bude toplo/hladno u prostoriji.

• Sarita15
    26. Listopad 2019. 20:07

Lavice nadam se da imas pravo 🙏 
    Cure ja sam kupila te bodice na preklop u Mani. Em im je eko pamuk em su peri deri super. Opcenito djecja robica im je super. Brojevi i kvaliteta i cjena. 

DeeSB
    26. Listopad 2019. 20:24

Cure koje ste narucivale iz c&a webshopa...za koliko vam je stigao paket?

L 💛

Grizli
    26. Listopad 2019. 20:42

Lavica i Sarita zar oni stvarno misle da gin koji je prvi put radio carski ce se sjecat sta je radio pa je bolje da je isti ili? Bo!

Lavica27
    26. Listopad 2019. 21:27

Grizli

Lavica i Sarita zar oni stvarno misle da gin koji je prvi put radio carski ce se sjecat sta je radio pa je bolje da je isti ili? Bo!

Grizli ja sam dosla na kiretazu sad u 1.mjesecu u istu bolnicu (cca 1.5 godinu nakon poroda) i ne da me se sjecao (uzela njemu i kolegama pol zivota valjda) nego su jedino njemu dali da mi radi kiretazu. I jos mi je reko odmah da ce vjerojatno ici na dva puta jer mi je velik plod a ne zeli dodatno stanjivati maternicu zbog svega. To mi je ulilo jos vise povjerenja da dodjem na porod opet. Sad kad sam ih zvala su se sjetili na odjelu, taj dr je na putu izvan zemlje pa ce me zvati kad se vrati da bas njemu dodjem. Mozsa je i njima tako lakse. Ne mislim da sam posebna kobasa al mozda kad procitaju papire prisjete se nekih slucajeva rizicnijih. 

Omerta
    26. Listopad 2019. 21:28

Vecer cure!
    Samonezelje, cestitke, nadam se da ste se lijepo proveli i napapali. 
    Mi smo danas bili u Oro Goro, lijep dan, mala se poigrala.. blizu nam, 10-ak minuta uberom.
    Kad ste kod mjerenja trbuha, ja bas danas isla mjeriti struk.. sa 64 prije trudnoce, narasao na 84.  Inace na redovnom pregledu me gin ispipa pa odredi do kud se popela maternica, zadnji put je kaze bila taman oko ili iznad pupka.
    Mene je nedavno prepalo malo kad se bebica umirila na dan dva (i to je pocelo vecer nakon sto smo khm khm u misionarskoj pozi koja mi definitivno vise ne odgovara), nije mi djelovala aktivno kao inace, al brzo je sve nadoknadila i nabubala me sve u 16. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lavica27
    26. Listopad 2019. 21:28

Btw najzgodnije su vam za te prve dane jednodijelna odjelca i pidjame iako ide preko pupka sterilna kompresa,mozda za svaki slucaj..

Lavica27
    26. Listopad 2019. 21:29

Omerta

Vecer cure!
    Samonezelje, cestitke, nadam se da ste se lijepo proveli i napapali.
    Mi smo danas bili u Oro Goro, lijep dan, mala se poigrala.. blizu nam, 10-ak minuta uberom.
    Kad ste kod mjerenja trbuha, ja bas danas isla mjeriti struk.. sa 64 prije trudnoce, narasao na 84.Inace na redovnom pregledu me gin ispipa pa odredi do kud se popela maternica, zadnji put je kaze bila taman oko ili iznad pupka.
    Mene je nedavno prepalo malo kad se bebica umirila na dan dva (i to je pocelo vecer nakon sto smo khm khm u misionarskoj pozi koja mi definitivno vise ne odgovara), nije mi djelovala aktivno kao inace, al brzo je sve nadoknadila i nabubala me sve u 16.

Aha meni mjeri od pubicne kosti do visine fundusa maternice...

samonezelje
    26. Listopad 2019. 22:11

Tenks omerta! Lijepo nam bilo danas zapravo. Krenuli smo pa smo malo prvo bauljali da nadjemo mjesto jer je danas cudom svugdje u zagorju di inace idemo bilo prekrcato da nisi imao prazan stol, a nije mi palo na pamet da bi moglo biti tak pa nismo nis rezervirali, a moj uvjet je bio da nije pizza il cevapi.. Al super ispalo na kraju...odlucili smo doma napravit kotlovinu pa smo se zabavili i bilo je finije neg bilokaj drugo. I cijelo vrijeme sam si mislila kak tu nigdje nema restoran di mozes kotlovinu narucit a bas bi bilo njam! A onda za sutra planiramo na kestene nekamo pa onda na rucak van, al cemo ujutro rezervirat stol! 

26. Listopad 2019. 22:14

To mjerenje vjerojatno ovisi od doktora do doktora.
    S ovime za hlacice se definitivno slazem, za pocetak  imam jednodjelna odjelca. No na bodice moraju ici hlacice. Makar te hlacice vecinom gore imaju da ne steze, ko trudnicke tajice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.