ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sarita15
    26. Listopad 2019. 22:15

Grizli

Lavica i Sarita zar oni stvarno misle da gin koji je prvi put radio carski ce se sjecat sta je radio pa je bolje da je isti ili? Bo!

Nebi covjek vjerovao koliko im nos nekad para oblake ali da sjete se. Pogotovo neke specificne diagnoze. I u otpusnom pismu pise detaljno postupak i njegovo ime i potpis pa racunam da i po tome znaju. No kad sam bila na anomaly kaze dr.jel vam taj i taj radio carski reko da kaze  on da zna. Znaci kolege znaju tj sjete se kad vide ime i prezime i diagnozu. Samo doc do njega je drugi par rukava posto su em bukirani em stalno negdje

• Sarita15
    26. Listopad 2019. 22:23

Ako gledam prema malom njemu su te hlacice dolazile do pod pazuhe 😂 znaci preko pupka i gazi i svega al se slazem da su te jednodjelne prakticnije. I sad si mozgam kako ja pojma o pupku nemam. Mom je otpao pri izlazu iz rodilista. Sestra ga skinula to se otkotrljalo na pod ona odmah pogledala jel sve ima li krvi stavila gazu rekla do ponedjeljka pratite (bila subota) ako nema krvi gnoja sve ok . Ponedjeljak dosla patronazna i mi pupka ni vidjeli nit znamo 🤔🤔🤔 kamo srece da je opet tako

26. Listopad 2019. 22:24

A mozda svatko od tih doktora malo drugacije zahvat izvede pa se prepoznaju... ne znam... Meni se uvijek cini da se niceg ne sijecaju te da im sve moram ponavljati. 

• mustra
    27. Listopad 2019. 00:13

Lavica27

Ma Reserved i petraB nick je Lavica ne jer mislim da sam lavica nego mi je to u prijevodu ime kceri :) Ne smatram da sam ja ista posebna nit mi svaka cast,nemas izbora, tako da mi je sad neugodno,hvala🙊🙈
    Ja opeljesila Primark danas🥰, svašta sam nakupovala i malom(poslikam vam, tetre na mickeya su prekrasne) i maloj i sebi sam uzela dvije spavacice na gumbice, 6 eura,jedino je M fakat ogroman a S nije bilo ničeg…
    Joj svasta sam zaboravila komentirati sad… netko je komentirao koja nauka oko kolica,na njuškalu su po 500-600 kuna. Ok, al svatko ima svoj ćef. Ja osobno za prvu sam htjela sve novo…
    Metrom i meni mjeri trbuh iako radi uzv.
    Sarita i meni su rekli da mi carski treba najbolje raditi onaj koji me onda operirao, zvala sam ih sad nekindan i nema problema,da dodjem na dogovor. Mozda se i tebi posreci :)

Lavice, a u kojem Primarku ste bili? Ne mogu se odluciti jel bi do Ljubljane ili Graza? Ili ima jos koji u blizini?

• Sarita15
    27. Listopad 2019. 01:20

Ima li 🦉? Kad je kraj ovoj noci vise...mali opet ima temperaturu 😭 odkako je krenuo u vrtic 5 dana ide 5 ne ide pa 3 ide 2 ne ide pa tako redom. Te kaslje te smrca pa povrace pa sad temp nakon punih 10 dana mira..pa dokle...u tri i pol godine bio bolestan 5 puta u 2 mj vrtica isto toliko. Jos odem na wc poskliznem se i padnem udarila i koljenima i glavom i ramenom pretresla se ma joooooj 😭😭 beba lupa al 😭 uopce nisam pametna koliko tih viroza je previse..kad smo ga upisivali nisam ni znala da sam trudna sada trbuh raste a ja samo trcim sa njim po ambulantama dezuram nocu dizem se milijon puta i muz tvrdi da mora sve to proc i bolje sad nego u skoli i nije to nesto strasno ali je svakih tjedan dana nesto...jednostavno nisam pametna vise...i jos svako jutro kad ide bude tuzan i brizan i tete kazu da po 10 puta pita za mamu ...muka mi od zime i zescih nekih bolesti i jos beba u kuci..ma joooj eto
    Ako ijedna ima neki pametni savjet dobrodosao je jako 🙏

lorija
    27. Listopad 2019. 03:27

Evo i mene, meni moj zmaj upravo dosao u krevet zbog kaslja. On ne prestaje nikako,al sam dobila preporuku od pedijatra da mu pravim sirup od luka jer mu kupovni  sirupi nece pomoci dok sam kasalj ne prestane. Nije suhi vec ima slajma koji mora iskasljati al ne zna. 😞 pored tog mog sirupa nasla sam na netu jos jedan recept s bananama pa sam mu i to pocela praviti. 
    Jel kod tebe samo temperatura?? Ima li kaslja??
    Cesto temp zna doci od slajma,kao kod nas prosli put. Imao je visoku temp 3 dana,kad sam ga odvela pedijatru,nasao je slajm u plucima, dao mu neke kapi 7 dana da pije. Tako je i temp stala odmah a on je kroz stolicu izbacio slajm,koji sam i ja uocila bezbojan prozirni (sry na opisu). Bilo mi je cudno,odkud sad slajm kad nije uopce kasljao,al eto ima i toga. Bice je skupljao duze vrijeme. To je moje iskustvo s temperaturom. Vidim i ja da je vrtic zeznuta stvar 😞 Kolika mu je temp?

Reserved123
    27. Listopad 2019. 05:23

Uf cure mene vec trece jutro TOCNO u 5 sati probudu ove lazne kontrakcije vise cu poludit 😵
    Da bar ove zadnje dane spavam dok mogu 😥

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Grizli
    27. Listopad 2019. 07:02

Jutro svima... Ja mrhim ove promjene sata! Sad se osjecam ko Grinch mrzovoljno! 
    Lavica i Sarita da nevjerojatno da se sjete. Dobro Lavice tvoj slucaj im je sigurno rijedak pa te se sjecaju. Kao sto se moje seke na kbc rebro svi sjete cim udje na taj kat bez obzira dal ju lijecili ili ne jer je specifican slucaj. Al ovo sto kazete vjerojatno svaki od njih ima neki svoj "stil" sivanja koji radi uvijek isti pa mozda zato jer mozda oni se ni ne sjete pacjenta al ako su identicno nešto napraviloli 100 puta sjetit ce se i 101 put. U svakom slucaju samo da sve super prodje i da uspijete doc do njih ako je to najbolje za vas.
    Sarita a joj jadan maleni. Nadam se da se nisi jako udarila samo.
    Lorija 🤞da kasalj brzo prodje malcu! 

DeeDee
    27. Listopad 2019. 07:10

Jutro curke..meni je ovo prvo pomicanje sata koje sam osjetila, danas od 6i15 budna budna,  bit će da se pripremam za čari roditeljstva :D
    Još išla spavat oko 1i30, uvjerena da ću potegnut ujutro..

[/url

27. Listopad 2019. 07:16

Meni ovo pomicanje i ne pada lose zbog spavanja no kad bude navecer u 5 mrak... e to me deprimira  Prije sam cesto zbog posla putovala pa su mi non stop bile promjene zone. Najgore mi je bilo naviknut se na 9h razliku kad sam se u Hrvatsku vratila. Jela sam po noci i bauljala... a i sve se pobrcka pa sam bila u nekoj depri... uzas. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.