ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    24. Listopad 2019. 20:05

Iva pa super je da se i.pocnes otvarat pred kraj.bokje negi da je cement pa nikako roditi..za 14 dana si u terminu tak da uzivaj

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Sarita15
    24. Listopad 2019. 20:09

Evo Grizli to je toplomjer. Mjeri ko i zivin. Imamo ga oko 3 i pol god i kostao je nekih 350kn mislim. Ovaj mali nastavak je za celo a ovaj na njemu za uho. Izmjeri za cas tih je i vrlo praktican. Prezadovoljani jer smo mogli malom mjerit bez da ga budimo dizemo i slicno 
    https://postimg.cc/gallery/17yc2rvyy/

• Sarita15
    24. Listopad 2019. 20:12

Iviceee pa ti si tu u sigurnim tjednima u terminu skoro sve i da se pocnes otvarat vidi zeno do kud ste dogurali 💪💪💪💪 🤗🤗  a i bolje pomalo nego tamo na vrat na nos drip pa drz nedaj . Sretno i hrabro draga 🥰

• Sarita15
    24. Listopad 2019. 20:40

iva4

Joj cure sve je meni to jasno …. ali mene sad takav strah lovi da ja vama to nemogu opisat😩 bojim se svega od poroda pa sve do dolaska kuci sa bebom😣
    Neznam nadam se da je to normalan strah kao prvorotkinji🤷🏼‍♀️

Strah te nepoznatog i kako cete se snac sa malim bicem. Ali to i JEST normalno. I sve to prodemo i opet cemo ma koliko puta neke rodile opet je to novi put nova beba nesto novo. Pokusaj se okupirati mislima hoce li imati kosu na koga sliciti i slicno a porod ces odradit kao i sve do sada 💪💪🤗

Grizli
    24. Listopad 2019. 20:56

Sarita hvala puno. Bas cemo to onda uzet si. Inace sa firmom geratherm sam jako zadovoljna. Njihovi testovi za trudnocu me nikad nisu iznevjerili. 😊 Pa onda vjerujem i u kvalitetu toplomjera.
    Iva joooj pa ti jos malo ulazis u termin. 😍 Ne kuzim se u to otvaranje u tvojim tjednima al mislim da strah od poroda i sto s bebom je normalan svima kad se krene priblizavat taj dan. 

24. Listopad 2019. 21:16

Ja se isto bojim i poroda i zivota s bebom no necu o tome rszmisljat... bit ce nekako kad dode za to vrijeme 

Juno
    24. Listopad 2019. 21:19

Ja se dosađujem u bolnici. Više ne znam što bih surfala po mobitelu. Danas došao nalaz urinokulture koji je sterilan, a ako sutra ne dođe nalaz brisa, ostajem do ponedjeljka tu. Bolova ni krvarenja nema. Sad me muči napuhnutost da više ne znam koji položaj izabrati, a nisam u situaciji prduckati s oproštenjem nego trpim cijeli dan. Sutra ako ne idem doma sam rekla mužu da mi donese Eva q čepiće.
    Nisam vam se pohvalila da sam u nagradnoj igri osvojila veliku Rocher tortu. Taman će biti sinu za rođendan koji je 04.11. jer se ja ne usudim peći. Baš smo svi bili sretni. 

LoBi
    24. Listopad 2019. 21:23

thinkpink1

Lobi koji si tjedan? Kreni odmah preventivno s dijetom.
    Omerta meni je super Granic, u stvari svi su mi gore super, i Jukic, Stanicic i Punda. Mislim da su dobili jos jednog specijalistu, al njega jos nisam upoznala. Slazem se kak ti je Losa rekla za th. Jel si ga pitala za one simptome koji su ti se pojavili kad ti je bilo loše?

Danas sam tocno 25 tt. Krenut cu da, bas citam po netu, neznam uopce kako da si sad organiziram prehranu, ali skuzit cu valjda 😂 i ovako nisam imala ideje sto da jedem sad tek nemam ideja 😂🙈
    Cula sam se s doktorom rekao mi je da odem sljedeći tjedan na guk profil u bolnicu. Jel mi to prerano? Hocu uspjet sto izregulirati s dijetom u tako malo vremena? Svi savjeti su dobrodošli 😁

• Sarita15
    24. Listopad 2019. 21:58

Grizli mi  smo prezadovoljni jest kostao i svi paranoicni oko mene da taj sigurno ne mjeri kao živin ili oni digitalni za pod ruku a mi isprobali 100 puta na sebi usporedivali isto isto u znamenku mjere. I puno je prakticnije prisloniti ga bebu uz celo nego im ista gurat u guzu ili drzat rukicu ili namjestat uho da se izmjeri. Sa toplomjer dudom nit sam cula nit imam iskustva. 
    Onaj aparatic za nos umjesto nastavka za usisavac isto neznam mi imamo taj za usisavac i spasio nas. 
    Iva sve razumijem i sve je to normalno i logicno. Samo ti drami ako ti lakse 🤗 i nema na cemu 🤗 
    Mikio mi "iskusni" roditelji (mos mislit) tek nedavno kupili taj inhalator, ja mislila blesava da ga samo ambulante imaju, dok me susjeda nije prosvijetlila. Kao da smo svemir otkrili. Spasio i nas i njega. Inace ja njega inhalirala na paru i sa trogodisnjakom to ide tako sto ne ide. Ovo je super stvar i za bebe i djecu i odrasle. Nas je nesto drukciji od tog ali mislim da je princip isti. Medikoel smo mi uzeli i super je super

• Sarita15
    24. Listopad 2019. 22:03

https://ljekarna.hr/inhalatori/2749-inhalator-za-djecu-i-odrasle-medikoel-me110.html 
    Evo tocno  taj  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.