Cure moje meni za zgaravicu pomazu bademi i mrkva. Negdje sam procitala i ostala u cudu ali mi pomaze. I moram izbjegavati slatko predvecer i na vecer.
Mi cemo posuditi jaje, kolica imamo. Termin nam je 5.01. Drugi termin je 2tj prije. Pa dok mi krenemo u pravu setnju vise necemo koristiti jaje.
Kolegica koja je rodila prije mj dana kaze da nije oka sklopila popodne od izlaska iz bolnice.... uzivajmo jos malo u ovom mazenju tibice.
Ja sam jaaako umorna zadnjih dana. Kako vama ide s ovim vremenom?
Omerta ako ti bude ok to znaci da ti tabletice pomazu i da ti ne trema mjenjat terapiju, sumljam da ce ti je ukinut.
Ja imam aventov set za njegu ..
toplomjer ne valja bar nas ne valja
a ostatak stvari budem ga slikala sad pa stavila sliku
za pocetak mi se ne cini lose
cetka ova je mekana ,cesljic je skroz okej isto
dobiju se i male raspice uz skarice i grickalicu(noktaricu) pa cemo vidjet ..
i ovaj dio za nos za koji nisam sigurna tocno kako se koristi 🙈 ii ovaj mali silikonski dio za zubice
Uloske sam uzela Chicco 2 paketa a gacice neke iz Lijekarne .. pa cemo vidit
spremila sam i svoje gacice jer su mi rekli da je lakse alo imas svoje neke malo dublje pa cemo vidit kako ce biti ..2 spavacice i donji dio pidjame
grudnjak za dojenje cisto eto da ga imam svoje grudnjake i par majci na bretele ..jer mi je sama med.sestra rekla da je kupovanje spavacica i majci za dojenje bacanje novaca . a u sobama je uvijek toplo zbog beba . Nadam se da je u pravu hahah
BabyD, preslatki je taj set za higijenu od Aventa? Mislim da ovo za nosic, stisnes pa kad stavis bebi u nos, pustis i onda usise smrljice, vjerojatno prije toga nakapat malo fizioloskom. Mi takav nismo imali nego onu Ariannu sa nastavkom za usisavac.
Sto se tice onih mrezastih gaca, mislim da mi je ostalo jos od prvog poroda. Samo se ne sjecam koja marka..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo i nas s pregleda. Samo sam prvo osla jest jer sam skapavala od gladi. Sve uredno proslo, frajla se razvija po školski, teska 720grama, u dan. Uspjela ju uhvatit i slikat kak si lizala koljeno😂😂😂 E, kad je vidla OGTT 🙄🙄 Rekla pravi gestacikski dijabetes, zbog velike doze progesterona, godina, posteljice i obavezna dijeta 1800kcal, imat obavezno 3 glavna i 2 međuobroka. Radit doma profile po njenim naputcima i poslat njoj na uvid i ako se nece snizavat morat cu na vuk vrhovec na inzulin. Ako vidim da mi nesto dize secer, izbacit iz prehrane. I dalje 1xtjedno ostajemo na injekcijama. Za sljedecu kontolu smo se već dogovorili, al ju moram prebacit za neki drugi dan jer je taj isti dan kontrola kod hematologice (sad vidla kad sam si slagala nalaze). Toliko od mene😄. Idem citat zaostatke.🥰
Thinkipink umrla sam na lizanje koljena 😂😂😂
Ajde pa super na kraju ispalo s tim glupim šećerom, odlično! I odlicno za bebulju ❤
[/url
Cek cek cek sta s ketonima? Ja sam godinama bila lchf i znala sam ih imat pa to smatram pod "normalno". Kad sam radila zadnji pregled, krvnu i ogtt su mi bila +++ ketoni u mokraci, zakljucila sam da je to jer nisam nista jela 12 sati prije, osim dvije mandarine. Jedem UH normalno, tj ne izbjegavam ih. Evo mi sad drame u glavi, a pregled tek 31.
Ketoza može biti normalna pojava u trudnoći, ali u maloj koncentraciji, npr. lagano pozitivna urin-trakica na ketone nije problem. Nije dobro ponavljajuci nalaz od puno ketona u urinu. Prehranom se stanje lako korigira. Ja govorim o visoj koncentraciji zbog štetnosti ketona za dijete tijekom trudnoće (negativan utjecaj ketona na razvoj mozga), pa bi bilo dobro da izbjegne stanje ketoze. Opet ja radim na prvenciji🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji