Joj da mi je vidjet taj dan da mene uhvati volja za ciscenjem prije ce na vrbi grožđe rodit
U ovoj vasoj prepiski mrežaste gace bas zvuce sexy
Mikio bas tako, sva si cvjetam 😂😂
I onda mi neko kaze kako sam sad u blazenom stanju i da sva zracim...reko ahaaaa, zracim ali radijacijski 😂
Dobro dok ne prosvjetlim u mraku 😂😂
Pokupila sam nalaz. Bas sam u soku ostala. Nataste 6.0, nakon 1h- 11,9, nakon 2 h- 5,8. 😣 Ovaj nataste me sokirao jer nikad takav nije bio.
Joj da mi je vidjet taj dan da mene uhvati volja za ciscenjemprije ce na vrbi grožđe rodit
U ovoj vasoj prepiski mrežaste gace bas zvuce sexy
Ovo kao da sam ja napisala. Sve. 😂😂😂😂
Sta se tiče ketona, ja isto mislim da je to ketoza čisto zbog nejedenja prije i da nema veze s ketoacidozom. Oh well, otkrit cemo za tjedan dana 😅
[/url
Hahahahah DeeDee i LoSa...probajte zamislit budjolicu,onak u mrezici😂😂😂😂
Uh LoBi, znaci i tebi poviseni,prvi i drugi😣
Hahahahah DeeDee i LoSa…probajte zamislit budjolicu,onak u mrezici😂😂😂😂
Uh LoBi, znaci i tebi poviseni,prvi i drugi😣
Najveci mi je dosad bio 5,6 s tim da sam se noc prije iza 10 navecer natrpala kolaca jer sam zaboravila da idem vadit krv. Sad sam bas pazila da sam nataste jedino sto od nervoze nisam spavala, pa mi je skroz cudno da je 6.0. 😣
Hej cure! Nadam se da ste dobro. Ja lezim, ne pisem jer sam malkoc eto u banani od svega...doslo mi tako. Zivciraju me trcni u sakama, cijeli dan traje vec 2 tjedna. Pijem magnezij ali ocito bas previse ne pomaze...neznam kaj da radim
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Samonezelje ja sam isto cula za gace za inkontinenciju da su dobre nakon poroda umjesto onih vir isl. Joj ja nekako nisam jos na to sve spremna kupovat. Valjda cu se osvjestit do 30tt pa da krenem.
BabyD ajde nek ti samo ribas doma da nisi u bolnici. Znam dosta cura koje je uhvatilo ciscenje par dana prije poroda. Tako da 🤞 i da se uskoro upoznate ti i mali D.
Spavacice sam vec najavila mami i seki da mi kupe za bozicni poklon. Nek odaberu sto hoce svejdno mi samo da je pamucno i ima gumbe, dugih rukava i tamnje da su. Slozile se obe bolje da mi to kupe nego hrpu gluposti. Racunam da cu ih nositi i kasnije dok dojim pa ajde iako ne volim spavaćice.
A ja si narucila sa wish pidzamu za dojenje. ☺️ Bas me zanima kakva ce doći.
E cure dal se isplati kupiti onaj aventov set za njegu bebe. Vidila neki zute boje u Bipi mislim, ima unutra svega nesto ni neznam cemu sluzi. Ili bolje kupiz pojedinacno stvari u drogerijama?
Ma da budjolice, bas cemo si biti keksi poslije poroda 😂
Ja sam si vec sad tako neodoljiva da me glava zaboli kad prodjem pored ogledala 🙈🙈
Cestitke na danasnjim urednim pregledima!
Ja napokon bila u Vinogradskoj/nuklearna (kod nekog dr. Granica) na konzultacijama za stitnjacu.. za 3 tjedna kontrola sa nalazima Ft4, TSH, TGA i TPO. Do tad nastaviti uzimati Euthyrox od 50mcg, taman mi je jos toliko tabletica ostalo. A ko zna mozda nakon toga vise ni necu morati uzimati ako bude sve ok.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji