ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2019. 08:00

lorija kod mjerenja bebe su ti moguca odstupsnjs zbog greske ultrazvuka i 10-15% . Meni uvijek pise npr 800g plus minus 100 g, tako da se za ovih par grama ne trebas brinuti.
    Vec dugo na trzistu EU ni jedan toplomjer za kucnu upotrebu nije živin tako da mislim da pričate o onom sa tekućinom koji izgleda kao živin, a ne o živinim. Zadnji put kad sam bila kod doktora i tamo je bio digitalni toplomjer. Oni si precizniji od ovih klasicnih, a i puno jednostavniji. Tako da pustite babske price da nisu dobri 
    Meni je danas malac bas miran... no cini mi se da se okrenuo. Prije je bio vise s lijeve strane trbuha, sad je desno. Tocno osjetim glavicu.

• lucille9
    25. Listopad 2019. 08:03

Jutro cure! Sretno svima na pregledima!
    Goga, trudnice spadaju u osjetljivu skupinu. Koliko sam zapamtila da živiš pod nekim drugim nebom, da imaju druge standarde. Osobno se nebih cijepila ali iz jednog razloga- jer po cijepljenu protiv gripe razvijem blaži oblik kroz 3dana. Ove godine ću preskočiti a slijedeće ću razmisliti i za klince jer mi je mala imala već gripu pa upalu pluća.

Grizli
    25. Listopad 2019. 08:03

Točkica37

Kako ono se stavljaju slike 😱 ako se kome da nek obasni

https://postimages.org/
    Ucitas sliku i onda kopiras onaj neki link sto je za forum Thumbnail za forum ili tako nešto piše. 

Angie1205
    25. Listopad 2019. 08:07

Grizli meni je desna bradavica skroz normalna, a lijeva je kao prepolovljena 😂 onak na sredini bradavice kao crta ko da ju je netko prerezao i malo je uvuceno...dok sam dojila sve je islo bez problema cijelo vrijeme. Malo izdajalica izvuce, malo beba i dodje to na svoje.
    A evo npr susjeda moja doji vec 15 mj samo na desnu jer na lijevoj ima neke cvorice koje bi trebala operativno odstranit. Jedna joj cicka veca a jedna manja al dok je njen malac sretan sve je to za zanemariti. Tak da najvaznije da beba vuce, ti pripomognes mao izdajalicom i nema brige 😊
    Samo se oboruzajte zivcima 😬

Točkica37
    25. Listopad 2019. 08:10

18, 21, 23 tt

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• lucille9
    25. Listopad 2019. 08:11

Iva, meni nije prva trudnoća pa me strah za poluditi! S prvim imam dojam da sam samo ostala trudna pa rodila, valjda neke stvari potisnemo. Sada me svega strah, mm kaže da sam paranoična, a imam tisuću i jedan simptom...mislim da je to sve normalno.
    S prvom me je jako bilo strah kako ćemo ju prihvatiti, i mm i ja. A biti roditelj učiš svaki dan...valjda do njihove 40te..

Mi smo imali škarice zaobljenog vrha, rezali smo noktiće (sada si sam reže sa istima) dok je spavala tako da nismo imali problema. Isto i za čišćenje ušiju s time da obavezno fiksiramo glavicu da se 'ne cukne'. 
    Toplomjer da digitalni, ovaj zamjenski (ne stavljaju više živu) treba baš dugo držati.
    Za nos smo imali nuby pumbicu, bila nam je super, imali smo i aparatić na baterije no nekak je to sve slabo bilo. Tek smo s 1god. nabavili nastavak za usisivač- bio je super. Obavezno prije isprobati na sebi, pa ovisno o jačini usisivača smanjiti posis.
    Znam da vam dosađujem savjetima, ali htjela bih prenjeti primarno ono što se nije pokazalo dobro da ne trošite vrijeme i novac.

• Margarita_46
    25. Listopad 2019. 08:23

Još uvijek nestrpljivo cekam bebu da se javi a beba nikako  Danas imam pregled i naravno da sam vec u 4:30 otvorila oči,  a od 5 sam na nogama. Nama svi preporučaju taj nastavak za usisavač pa ćemo njega nabaviti, mislim da sam ga čak u Bubamari vidjela. A toplomjer imamo onaj što se na čelo prisloni i odličan nam je.

25. Listopad 2019. 08:24

lucille hvala na savjetima. Svakako je bolje da netko realno veli iskustva iz prve ruke  Meni su recimo sve frendice koje su rodile rekle da ne trebam izdajalicu. 

Grizli
    25. Listopad 2019. 08:27

Angie pa tako nekako i meni izgleda na lijevoj cici bradavica. Sad si me razveselila jako. Izdajalica sigurno stize srecom pa ne moram kupovat ju, a vec vidim da ce sluziti necemu. Nije frka i da sisa samo iz jedne briga me kako ce izgledat onda. Nego ja mislila ako ne dojis na obe onda ne mozes ni na jednu da se ta koja se ne izdaja ne upali. Ocito sam u krivu skroz.
    Tockica pa nije ti mali trbuh. Doduse tebi je 3 trudnoca pa mozda zato ocekujes veci.
    Lucille meni uopce nisi dosadna s tim savjetima cak stovise odlicni su! Meni puno zmaci kad iskusnije cure napisu nesto jer mislim da bi mi nakupovali vec hrpu toga bezveze da tu nisam procitala vase preporuke. Tako da ako nista usparate mi novaca i sumanutog trazenja po trgovinama. 

samonezelje
    25. Listopad 2019. 08:28

Jutro! Sretno s pregledima! Lucille nema dosadnih savjeta..samo pisi, neka od nas uvijek nađe informaciju koja joj je korisna! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.