ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    24. Listopad 2019. 22:12

Kolko tema!
    Thinkpink sretno sa dijetom i bit ce to super! I odlicno za pregled! Lobi,takodjer sretno s dijetom🤞
    Sto se tice toplomjera,mi imamo digitialni za uho Braun, svinsu mi srali da nije precizan, ja uvijek mjerim 3 puta i ako odstupa (za 0,1-0.3) uzimam srednju vrijednost. Kad smo isli na hitnu pedijatriju uvalili nam zivin,reko nema sanse da joj izmjerim s tim, izvadili ovaj i rekli e taj moze. Meni Super.
    U inhalator i toplomjer vam se itekako isplati uložiti. 
    Grizli po meni kupi u dm-u baby skarice, cetku i esalj i platit ces 30 kuna, ovo je lijep paket al pola ne znam za sta je🙈
    Juno a kad su ti uzeli briseve? Ako je tipa pred 3 dana sumnjam da ce biti sutra...

Lavica27
    24. Listopad 2019. 22:13

P.s. cure,pokupila kasalj od male (nekad suhi nekad sa slajmom) i kad se od tog suhog zakasljem bas me boli u prsnom kosu. Da panicarim ili?

• thinkpink1
    24. Listopad 2019. 22:33

Hvala curke na podršci i dobrim vibrama!🤗🥰😘

Grizli
    24. Listopad 2019. 22:38

Lavice to si i mislim sad bas u dm ili bipi uzet cesalj, cetku i skarice ovo ostalno ne znam cemu ce mi. Hvala za savjet. Toplomjer definitivno digitalni jer obican ne znam koliko beba ima zivaca stajat mirno da se to mjeri.
    Ja imam inhalator za sebe, al u pakiranju je i za bebe i djecu maskica. Osobno meni je to spas i fantasticna stvar. Nadam se da ce nam cim manje trebat al dobro je to imati. Samo da jos vidim sto cemo sa tim za smrklje.
    Za kasalj ako te boli odnaprijed kad kasljes to je onda samo od naprezanja najčešće. Kad se na plucima spusti upala onda boli kod dubokog disanja i kaslja al sa leđne strane. Nadam se sa ce brzo proći. 

• thinkpink1
    24. Listopad 2019. 22:39

Lavica27

P.s. cure,pokupila kasalj od male (nekad suhi nekad sa slajmom) i kad se od tog suhog zakasljem bas me boli u prsnom kosu. Da panicarim ili?

Koliko traje? Imas temperaturu, šlajm je prozirno-bijeli ili u boji? Sorry na ovom opisivanju, ali je bitno...Uslijed kašlja se najcesce mogu se javiti bolovi u prsima i međurebrenim mišićima što onda može biti uzrok boli u prsnom košu. Uzmi bonkas ili neku žvakaču od mentola da ti otvori gornje dišne puteve i kontinuirano vlaži grlo kako bi se sprijecio podrazajni kašalj. I pojacaj unos tekucine, kako bi se razrijedio šlajm i lakse za iskašljat

Lavica27
    24. Listopad 2019. 22:48

Kasalj je poceo jucer, a danas onako fest. Slajm je zuckast. Nemam temp...  zvakala zvaku,nije pomoglo, pa pastilu propolki,evo sad pijem caj s medom i krcam se mandarinama domaćim. Hvala moje virtualne doktorese🥰

Gogaa_V
    24. Listopad 2019. 22:55

Cure jel se neka od vas cjepila  protiv  gripe  u trudnoci? Ja zaboravila napisati da je meni  dr preporucio i cjepili  me protiv gripe neki dan kad sam zavrsila  sa ogtt.

mjuza7
    24. Listopad 2019. 23:11

Pozdrav svima, nova sam ovdje i ovo mi je četvrta trudnoća. 

mjuza7
    24. Listopad 2019. 23:16

Zapravo mislim da mi je mjesto u proljetnim bebama. 

PetraB
    24. Listopad 2019. 23:55

Inhalator je nama bio spas jer je mala do pete godine bila bronhiticar a toplomjer imam neki usni...treba paziti na baterije da su nove unutra pa ste ziher. Odstupanje minimalno. Mislim da je braun. Aspirator smo imali na baterije takav mali no on je sasusene smrkljice u nosnici, nema on snagu da izvuce sve van tak da se nemre usporediti s onim nastavkom za usisavac.
    mjuza zima sluzbeno zavrsava 21.3. a mi smo dan/dva razlike (iako ce moje curke van sredinom veljace) tak da si dobrodosla i tu k nama 🤗

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.