ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    24. Listopad 2019. 23:57

E Iva nis se ne sekiraj, strah je normalan. Mene je recimo prije drugog poroda bilo vise strah svega nego prije prvog 😉. Neka od cura ti je dobro napisala, okupiraj glavicu mislima o bebacu 😘🤗

url=https://lilypie.com][/url

Nasty
    25. Listopad 2019. 01:28

Cure i ja se ponekad bojim poroda a još me više pere hoću li biti dovoljno sposobna za sve oko bebe, naročito otkad sam ušla u 30tt. Zato te Iva potpuno razumijem. Ali treba vjerovat u sebe, možeš ti to. I sve mi. Idemo dan po dan.
    Danas sam kupila osnovnu kozmetiku za bebu i rodilište u dm-u i ljekarni.. I termometar i toplomjer, četkicu, češljić, škarice za nokte itd.. Jedino nisam bočicu i izdajalicu, to ću naknadno ako zatreba.. Bila na tečaju Osnove dojenja i žena nam objasnila kako se ručno izdajati i da je to preporučljivo za sam početak jer izdajalica može puno izvuči bradavice što može praviti problem u početku kod sisanja jer beba tada teže hvata aureolu, a ako samo cucla bradavicu onda lako nastaju ragade. Izdajalica je u početku vrlo korisna ženama koje imaju uvučene bradavice. Mlijeko možemo pohraniti u onim sterilnim posudicama iz ljekarne, pa sam i njih kupila par komada da se nađe. 

MaRe
    25. Listopad 2019. 05:35

Dobro jutro 🙂
    Od mora tema upamtila sam samo bebicu što lize koljena 😂😂😂
    Tko zna sta ti mali alieni sve rade unutra..šteta što ih ne vidimo češće. Dal koja ima kad osjecaj kao da nešto kvrcne ili pukne dok se gnijezde?Onako kao kad nam zglob krcne...ne znam kako to opisati.Ovaj mali je full ojačao ovaj tjedan i što on radi je show..samo jaucem 😂 
    Sretno svima danas i vi što ste blizu da ste još malo u komadu a onda da krenemo s docekivanjem prvih bebica u grupi 🤗

lorija
    25. Listopad 2019. 05:41

PREGLEDI

25.10.- Damnarexx
    25.10.- PetraB
    25.10.- DeeSB
    25.10.- iva4
    28.10.- Sarita15
    29.10.- mrgud_zg
    30.10.- Dalindas
    30.10.- mala.le.90
    30.10.- valentina
    30.10.- kl1v
    30.10.- samonezelje
    31.10.- Tockica37
    31.10.- DeeDee
    31.10.- Angie1205
    31.10.- Red Fox
    31.10- ena10
    01.11.- Lala27
    04.11.- C1M4
    04.11.- Lavica27
    04.11.- PetraB
    04.11.- Reserved123
    07.11.- Tonkica1
    08.11.- Angelly
    11.11.- mikio
    12.11.- MaRe
    12.11.- Grizli
    12.11.- lorija
    12.11.- Juno
    12.11.- Simbalija
    13.11.- LoBi
    13.11.- Lunica
    13.11.- Flower
    13.11.- piba7
    19.11.- Goga_V
    21.11.- samojed
    26.11.- annika

lorija
    25. Listopad 2019. 05:50

Jutrooo ekipa!! Sretno danas s pregledima! ☺
    Thinkpink uhvatila sam se za glavu,kad sam vidjela da je tvoj bebac 720grama, a moj bio prosli tjedan 770g. 😱 ovako kad gledam nisu velika odstupanja ali opet. Zna li itko koliko beba otprilike dobiva tjedno? Da usporedim jel mi bebac prednjaci tjedan ili dva!
    I naravno da se bojim poroda,iako sam vec jednom rodila i to bas carskog i uspavljivanja 🙈
    Samojed cure su napisale vec, pogledaj i ti u DM tupe skarice. Nisu strasne i namjenjene su djeci. Ja sam svom bez problema uvijek malo skracivala. 
    Goga nikakvo cjepivo mi nije ponudjeno nit mi pada na pamet u ovom stanju se cjepiti. Ja osobno mislim da je to bespotrebno. Al eto svak svoje zna

PetraB
    25. Listopad 2019. 06:38

Jutro zenske!
    https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/trudnoca/od-zrna-maka-do-lubenice-velicina-bebe-po-tjednima-trudnoce-10847 
    Lorija nema ti tu prirast po tjednima, za svaki je drugacije, mozda ti ovaj link pomogne iako znas daima odstupanja i u mjerenju preko uzv-a.
    Ja eto zakurila sinoc, tj u noci... Katastrofa se osjecam a u petrovoj me ceka bar 2 sata cekanja. Pokusat cu doc ranije pa da budem prva kad radosevicka dodje, da sam sto prije doma. 😒
    Sxve me boli, glava, kosti, koza... I maaalooo me pecka grlo, valjda sam virozu od malog pobrala. Nesto me od jucer pece s desne strane pod rebrima pa nisam nis spavala jer nit sam se mogla namjestit a i svako malo me groznica oprala.
    Sto se cijepljenja protiv gripe tice, mi se svi doma moramo cijepiti zbog malog pa mi je plan danas pitati radosevicku jel smijem ili ne.
    Sretno nam danas cure na pregledima a ostatku zelim ugodan petak. 🤗

url=https://lilypie.com][/url

Točkica37
    25. Listopad 2019. 06:52

Jutro. Ja imam i inhalator onaj za struju(500kn u ljekarni), imam i nastavak za suger( nista bokje ne vadi smrklje od bjega, al poslije smrdi sauger al jbga) i sad mi donjela prija neki rucni elektricni . 
    Mene po noci cica jedna bolila uzas. Jucer sam bila u nekoj paranoji jer me ceato probada i pece ta cica pa sam manijaklano prepipavala sve . I neka bradavica mi.narasla i sad se sasusila na aureoli.fuj.mislim da je tak bilo i u prosloj trudnoci sa tom bradavicom. I da, jos uvijek sam na dufastonima pa mozda to malo jos pridoda hormonalnim pizdarijama.i jos sam se jucer slikala i paranoja da ja uooce nemam trbuha , definitivno je mini tako da nemrem docekat pregled iduci tjedan.
    Klinac mi se probudio u 6 i nesto i sjeo se igrat sa legicima hahahaha
    Sretno danas svima na pregledima 🐞🐞🐞

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    25. Listopad 2019. 07:56

Jutro zenske! Sretno na pregledima!
    Nasty hvala za ovu info o izdajalici i uvucenim bradavicama. Sve sam sigurnija da ce mi ona biti korisna. Ne znam dal je to normalno al meni je na jednoj bradavica normalna, a na drugoj uvucena. Tek nedavno sam se pocela brinut dal ce to biti prepreka za dojenje? Ima koja slicnu situaciju. Ako izdajalica za to pomaze onda super, a ne bi voljela da zbog tog ne mogu dojiti. 🤔
    Mare meni pucketa u kraljesnici kad se okrecem ili ustajem, a dugo sam u nekom polozaju. Sad od kad imam svog Pericu primjetila sma da mi se manje to dogadja. 
    PetraB a joj ndam se da ce ti brzo proc i da neces dugo cekat dr. Mozda kad dodjes reci sestri da se ne osjecas dobro pa te mozda te odmah prvu stavi da niti tamo ne boravis.
    Goga meni niko nije spomenuo cjepljenje protiv gripe iako mi inace svake godine nude da se cjepim zbog astme, al nikad od sad nisam. Ne sjecam se kad sam zadnji put imala gripu, pa necu valjda sad biti peh.
    Tockice a di je slika tog minija. Ako se ne varam ja sam isto oko 23tt imala nesto sitno trbuha, al sad fino raste iz tjedna u tjedan pomalo. Primjecujem jedino na metru. Isla izmjeriti promjer i naraste otprilike 1cm za 7-10 dana

Angie1205
    25. Listopad 2019. 07:58

Dobro jutro svima!!
    Sretno na pregledima danas!!
    Ja sam sva happy od kad sam progledala! Jucer je moja L pisala prvi “ispit” otkako je krenula u skolu, danas u e dnevniku osvanula “ocjena”...ima dvije greskice!! Za nju je to odlicnoooo!! Sad jedva cekam da ustane 🙈
    Stariju sam pak vec odvezla jer idu u kazaliste pa su danas kontra smjena...opet cu cjeli dan provest u autu, al mm kuha rucak pa ajd 🤪
    I da...kad smo kod cicki, jucer se idem poceskat a iz lijeve cice mlaz 😳

Točkica37
    25. Listopad 2019. 07:59

Kako ono se stavljaju slike 😱 ako se kome da nek obasni

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.