BabyD znaci bolje da kupim te stvarcice odvojeno, posebno ako ti toplomjer ne radi, al pol toga ne znam cemu.
Mislim fora da je sve skupa al ne znam cemu sluzi ta kao cetkica za na prst jel se time peru bebi zubi koje nema ili nesto drugo? Mislim da cu potraziti n komade sve te drnde. A toplomjer cak sam mislila uzet onaj digitalni sto se nasloni na celo? Jel to zene valja za bebe?
Thinkpink lize koljena 😂😂😂. Super! Drzim 🤞 da dijeta pomogne i da se secer unormalni, da ga uspijes drzat pod kontrolom.
Da, super thinkpink da ide ipak prvo dijeta! Lizala koljeno.. me znam kaj moje cudo lize zadnja dva dana al izgleda ko da mi treba egzorcist..
Ja se bas sprdam s muzem oko tih stvari za rodiliste..njemu su bas fora te sve stvari za dojenje jer su cice na izvolte, jednokratne gace, krema za bradavice.. sve zvuci ko neka perverzarija, a kad ono... figa.
Zaboravih komentirat mrezaste gacice 🙈...znaci to je toliko sexy da ne znam uopce kak smo muz i ja nakon prve trudnoce imali volje i zelje i dosli do drugog i sad eto trece trudnoce 😅. Sta se taj moj covjek nagledao nakon prvog poroda 🤦🏻♀️. Prvo me naravno jos prije poroda brijao jer ja nisam nista vidjela dolje od trbuha (u drugoj ga nisam maltretirala nego po opipu 😅), nakon poroda su mi odmah prvu vecer kad sam dosla kuci pukla dva sava pa je nakon svakog tusiranja me spricao dolje sa onim Bivacinom (spray i to ak mozete, uzmite jer je super ak se upali dolje sve), pa me gledao sa kravljim sirom i kupusom na sisama 🙈🤦🏻♀️... Znaci ja tom covjeku skidam kapu kak je uopce imao zelju nakon toga 🤣🤣🤣🤣.
url=https://lilypie.com][/url
Cek cek cek sta s ketonima? Ja sam godinama bila lchf i znala sam ih imat pa to smatram pod "normalno". Kad sam radila zadnji pregled, krvnu i ogtt su mi bila +++ ketoni u mokraci, zakljucila sam da je to jer nisam nista jela 12 sati prije, osim dvije mandarine. Jedem UH normalno, tj ne izbjegavam ih. Evo mi sad drame u glavi, a pregled tek 31.
Ketoza može biti normalna pojava u trudnoći, ali u maloj koncentraciji, npr. lagano pozitivna urin-trakica na ketone nije problem. Nije dobro ponavljajuci nalaz od puno ketona u urinu. Prehranom se stanje lako korigira. Ja govorim o visoj koncentraciji zbog štetnosti ketona za dijete tijekom trudnoće (negativan utjecaj ketona na razvoj mozga), pa bi bilo dobro da izbjegne stanje ketoze. Opet ja radim na prvenciji🙃
Dobra je prevencija, prevenciju volimo :D
A vidjet ćemo...na prošlom nalazu ih nema.. Bas me zanima ako ce sta komentirat/poduzet po tom pitanju
[/url
Lobi koji si tjedan? Kreni odmah preventivno s dijetom.
Omerta meni je super Granic, u stvari svi su mi gore super, i Jukic, Stanicic i Punda. Mislim da su dobili jos jednog specijalistu, al njega jos nisam upoznala. Slazem se kak ti je Losa rekla za th. Jel si ga pitala za one simptome koji su ti se pojavili kad ti je bilo loše?
Neznam sta bi vam rekla pametno vezano za te mrezaste gace 😂 ja sam kupila svuda pomalo paket jedan u Bebama drugi u ljekarni pa chiccove u Bubamari pa reko koje mi budu ok po te poslat muza kasnije jos. I onda pametna ja skuzila da mi za carski te gace i oni veliki ulosci i nisu nuzni jer dole sve ostaje isto tako da su mi trebale samo za bolnicu jer tamo moramo imat tako. Doma sam obukla dobre stare babske gace da mi drze gazu oko reza to mi bilo bitnije. Sad mi dala frendica par paketa koje su njoj ostale isto neke na parove razbroj marke i velicine 40 -42 pa L pa 3/4 🤷♀️ to ce mi biti opet dosta za bolnicu i paket ulozaka i dobro.
Taj set za bebu - to za nos ne funkcionira nikako preslabo je u pocetku fizioloskom i stapicem pocistit smrkljice a ako se nedaj boze prehlade onaj nastavak za usisavac dusu dao.
Toplomjer mi imamo za celo savrsen mjeri u decimalu ko i oni pravi stari zivini tocno provjereno. .
Ja bebi nebi turpijala noktice tu njeznu kozici turpijica lako moze zagrebati a plus prasina ostane od nokta a oni guraju sakice u usta i ipak treba bit mirna beba dok se to poturpija. Skarice ili grickalica u jednom cak gotovo. Ja malom rezem noktice od prvog dana bez problema a ja jedva vidim vi cete to ko od sale 💪
Lize si koljeno 😂😂😂 cestitam na urednim pregledima
Ajme to famozno gnjezdenje po meni bi preslo u mit sigurno, u legendu, nista to meni nije bilo pred porod. Ni manijakalno ciscenje ni mirnija beba ni sluzni cep ma nis. Sastavili me trudovi odmah na 2 i pol min iz nicega i to je to. Nakon 12 sati sam imala bebu
Sarita i poslije carskog se krvari (,barem su mi tako frendice rekle) tako da trebas i uloske i gace po tome. Neka me netko ispravi ako sam u krivu no tako su mi rekli.
Moram konemtirat ovi za izlazak iz bolnice u jajetu... nije nam jos bila tema na tecaju pa cu pitat sljedecitjedan, ali ja znam nekoliko parova koji nemaju auto. Prema tome nemaju ni as jaje. Tako da mi nikako To nema smisla. Kaj ak ides doma iz bolnice pjeske? Zasto nebi mogo u kosari od kolica?
Ja sam prosla 30 tt i isto sam mislila da cu se pocet bavit svime al i dalje nis ne stizem. Nadam se za ozbiljno pokrenut od 1.11 kad prestanem radit
Danas sam i saznala da moja firma od 1.1 s novim kolektivnim povecava poklon za dijete. A cijelo vrijeme drzim fige da bi rodila par dana prije pa da sam ta bozic doma 🙈 s obzirom da ionak nemrem utjecat na to 😂 bas md zanima kaj ce bit..
Sarita i poslije carskog se krvari (,barem su mi tako frendice rekle) tako da trebas i uloske i gace po tome. Neka me netko ispravi ako sam u krivu no tako su mi rekli.
Naravno da se krvari 😂😂 rodila sam znam draga samo si krivo razumila... mrezaste gace i veliki vateni chicco vir lola ulosci meni nisu trebali osim u bolnici jer ja dole nisam rezana bila niti imala savove jer sam rodila na carski i opet idem na carski zato kazem da sto se mene osobno tice mogu i allways naturelu libres itd stavit kuci meni nece koncice pocupat. A krvari se svakako
Jaje vam ne treba ako nemate auto, a ruku na srce takvih je 1 posto..meni je prerizicno bebu voziti u kosari jer zamislite scenu da u nekoga udarite ispred, ili vas udare otraga..ne daj Boze...imate video prikaz sto se dogodi s nezasticenom bebom u sudaru jakosti samo 13km/h...
Ja sam se posvadjala i sa svojom mamom na tu temu, jer eto kako su oni nas prije mogli drzati u krilu pa nikom nista...
A mislim se valjda smo ipak malo napredovali za ovih 30 godina...
Svakome na izbor, al ja se radi 1000 kuna ne bi kockala sa sigurnosti svoga djeteta...sve sto sam mogla posuditi, posudila sam, al na tome necu stediti...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji