ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    24. Listopad 2019. 18:19

Thinkpink, imala sam u planu pitati, al na kraju nisam (cinilo mi se da je dr malo u zurbi).  Jer kad sam to svojoj gin spomenula, rekla je da to tako zna biti u trudnoci, eh sad.. nije se vise ponavljalo, bar ne u tom intenzitetu.. znaju mi nekad otkucaji skocit izmedju 90 i 100, al pokusavam to ignorirati m, obicno su oko 85.. procitala sam naknadno da ako se uzimaju neki vitamini tipa zeljezo i slicno da se ne uzimaju ujutro sa ljekom nego kasnije navecer. A ja sam tad uzimala Floradix pola sata nakon ljeka, pa moguce da mi od tog nije bilo dobro, ne znam, mogu samo pretpostaviti i cekati da ponovim te pretrage..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

24. Listopad 2019. 18:24

Sarita15

LoSa84

Sarita i poslije carskog se krvari (,barem su mi tako frendice rekle) tako da trebas i uloske i gace po tome. Neka me netko ispravi ako sam u krivu no tako su mi rekli.

Naravno da se krvari 😂😂 rodila sam znam draga samo si krivo razumila… mrezaste gace i veliki vateni chicco vir lola ulosci meni nisu trebali osim u bolnici jer ja dole nisam rezana bila niti imala savove jer sam rodila na carski i opet idem na carski zato kazem da sto se mene osobno tice mogu i allways naturelu libres itd stavit kuci meni nece koncice pocupat. A krvari se svakako

Da krivo sam skuzila da velis da se ne krvari 

24. Listopad 2019. 18:26

Oprala sam cijelu kucu 😂 prekontrolirala kofer i torbu za rodiliste i sjela na kauc pere me nervoza na najjace a nemam pojma zasto , pa sam umutila palacinke 💆🏼‍♀️ luda glava 

mala.le.90.
    24. Listopad 2019. 18:30

BabyD 💙

Oprala sam cijelu kucu 😂 prekontrolirala kofer i torbu za rodiliste i sjela na kauc pere me nervoza na najjace a nemam pojma zasto , pa sam umutila palacinke 💆🏼‍♀️ luda glava

Blago tebi, malo sam ljubomorna na tvoje tjedne hehehe

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Omerta
    24. Listopad 2019. 18:45

Cure, ako se dobro sjecam neka je pisala da pije rooibos caj.. jel ok ovaj? https://www.konzum.hr/web/products/ahmad-tea-relax-caj-rooibos-i-cimet-30-g
    Ps; sto kazete na ovaj nosni aspirator? https://www.vigoshop.hr/top/hr_nasalex/

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• AnnA
    24. Listopad 2019. 19:03

Omerta i ja se isto pitam kakav je taj aspirator. Jer bih radje nesto takvo nego vadila usisavac i sa time bucila. Al ako ne valjaju, da bezveze ni ne kupujem.
    Vidim da je tema bila i AS. Mi smo kupili jaje maxicosi pebble plus i isofix bazu. Kolica smo uzeli polovna i samo cemo kupiti adaptere da jaje moze na kolica. 
    Kakve preporuke imate za digitalne toplomjere? I jesu li uopce isplativi, u smislu precizni itd.
    Evo sad je dva tjedna da sam na dijeti zbog secera. Kazu mi da pretjerujem i da ne moram toliko rigorozno al ja sam napravila rez. Ful se pridrzavak. Doduse sanjam kroasane cokolade i tako svasta nesto hahah rekla sam mm-u da na povratku iz bolnice ocekujem na stolu onu linoladu u kantici od 3.5 kg i zlicu

Angie1205
    24. Listopad 2019. 19:21

Imala sam ovakav nosni aspirator i posudila ga bivsim susjedima, al morat cu ga trazit nazad jer nije bas bio ni jeftin, nekih 500kn smo ga platili prije cca 5 godina i dalje radi ko urica....nadam se da ga oni nisu razje...
    Ja sam s danasnjim danom i obvezama gotovaaaa!!
    Jos cure se okupaju i mogu odmah na spavanac, i ja cu bome!

Angie1205
    24. Listopad 2019. 19:22

Anna imam Braunov toplomjer za uho i to mi je super stvar takodjer. Mogu izmjerit i dok spavaju, njezan i tih...isto kosta al evo i njega imam vec 5 god sigurno.

• AnnA
    24. Listopad 2019. 19:25

Hvala ti Angie. To mi puno znaci. Dakle isplati se uloziti u takve stvari

Grizli
    24. Listopad 2019. 19:56

Sarita koji ti toplomjer za celo imas? Meni se to cini bas prakticno. Doduse vidila sam i neke toplomjere na dudama al to mi ne izgleda pametno.
    Omerta to sam ja neki dan pitala. Meni prijatelji nude da nam to kupe nam za bebu pa ne znam sto rec, jer nisam uspjela saznat iskustva. Al sve mi se cini da cu im rec da nam uzmu to i gotovo. Jer mi nemamo klasican usisavac pa mi onaj za usisavac znaci i kupovinu novog usisavaca. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.