Ja sam nedavno uzela chiccove mrezaste gacice br 3 i evo upravo sad u ljekarni pakiranje broja L...tako nek se nadju obe velicine...
I nasla sam super pamucnu spavacicu za dojenje za samo 100 kuna i to u obicnom ducanu robe u gradu...
Nisam iz principa htjela bacati vise love za tu namjenu..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja sam bas u peglanju robice ovih dana i peglam samo iznutra na najjace, a onda izvrnem i slozim i malo samo pritisnem peglom da ostane tako da se ne razmota.
Gace sam uela dva paketa po 2kom u babycentru Babyono marka po 25kn. I u dm tosama 5 kom za 25kn. Pa koje budu bolje.. Od ulozaka sam na kraju uzela 2 paketa vir80 i jedan paket Jessa ulozaka za inkontinenciju kaj sam procitala na Rodi da su ogromni i mekani a dobro se zalijepe. Pa cu vidit kak bu to sve skup klapalo, i po potrebi bude mm donio nekaj drugo ak ce trebat.
Curke, nije vezano za temu, ali zanima me je li koja od vas ima kakav savjet kako si pomoci kod podrigivanja😅 vec 3 dana nenormalno podrigujem neovisno o tome sto i kako pojedem xd i stvarno ne znam koji je lijek za to haha😮
Mi smo pustenii doma danas 😊 redovan pregled nam je 29.10 ..
ee sad me zanimaa cim sam dosla doma dobila sam neeobjasnjivu zelju za ciscenjem 🙈 sa insce moja mama voli rec da sam ja cijepljenja protiv ciscenja i to mi je muka ogromna
oribala sam kuhinju , krenula u dnevnu jos imam wc i sobu .. jel to znak neki il se samo radujem da sam doma 😂😂 kazu da dan dva prije poroda zene dobiju navalu za ciscenjem 🤔🤔🤔
Cima nema lijeka 😂
Ja sam ko zaba krastaca osobito navecer! Kad pocnemo rokat pas, mm pa ja...cure zbrisu u sobu dok kazes keks 😂😂
Voce me najvise napuhuje al tog se ne zelim odricat radi podrigivanja 😬
BabyD to se zove gnijezdjenje i mene drzi otkako smo preselili 😂😂😂😂
Samo polako, nemoj se forsirat. Radije ti lezi i prstom komandiraj a mama i dragi nek sljakaju 😊
Ja sam nedavno uzela chiccove mrezaste gacice br 3 i evo upravo sad u ljekarni pakiranje broja L…tako nek se nadju obe velicine…
I nasla sam super pamucnu spavacicu za dojenje za samo 100 kuna i to u obicnom ducanu robe u gradu…
Nisam iz principa htjela bacati vise love za tu namjenu..
Moram se nadovezati na spavacicu..
Ja sam dvije spavacice za dojenje, u Vlaškoj u random butiku prije cca dva tjedna platila 69 kn.
Bile su 1+1 gratis.
I oduševljena sam sa njima!
Angie mm mi vice da sam postala prasica jer nikad prije nisam tak😂😂 znaci strasno haha
Mama ne zivi s nama
a muz radi do 5 😂 tako da je solo zabava
ja i metla haha a opet
gledam bolje da danas obavim pa u miru rodim nego da mi netko drugi se vrzma po kuci dok me nema ( to ne podnosim ) uopce neznam kako cu par dana dok mi mama bude tu kad izadjemo iz bolnice .. jednostavno ne volim da netko prtlja po stanu mi i po stvarima radije kazem uvijek “maa sjedi ja cu “ 🤨🤦🏼♀️🤦🏼♀️💆🏼♀️🙈🙈
Cima mene to pratilo kroz cijelu prvu trudnocu, u drugoj ne tak, onda me vise zgaravica ubijala (i L se stvarno rodila cupasta sva!) a sad u ovoj tr. i podrigivanje i zgaravica...malac mi je valjda napravio zapetljaj crijeva negdje unutra 😂😂
Nasa mala ce u pocetku spavati u nasoj sobi samo u svom kindacu, tik do mene. Procijenit cu kad ce biti spremna za svoju sobu koja je na suprotnoj strani stana, to je fakat tesko reci i procjenit unaprijed. Al ne mislim da ce biti s nama u sobi duze od kad prohoda, al otom potom.
Moj muz produktivan danas. Vec mi zbavio kontrolu u vinogradskoj za stitnjacu. Iako mi TSH 2, pojacao mi dozu Euthyroxa, i vec podigao injekcije clexana na rebru i sad je na putu prema doma da nas pokupi pa idemo na pregled.
Losa ok mi je taj nacin prehrane, jedino me frka da mi se ne pojave ketoni u urinu, jer nije bas bezazleno u trudnoci.
Lucille vec sam od jucer krenula s dijetom da preduhitrim doktoricu i da vidi da sam ozbiljno shvatila nalaz jer sam citala da je granica nakon 120min cca max.11, sve iznad je za inzulin. Ti si isla na profile u bolnicu ili si ih radila doma?
Cek cek cek sta s ketonima? Ja sam godinama bila lchf i znala sam ih imat pa to smatram pod "normalno". Kad sam radila zadnji pregled, krvnu i ogtt su mi bila +++ ketoni u mokraci, zakljucila sam da je to jer nisam nista jela 12 sati prije, osim dvije mandarine. Jedem UH normalno, tj ne izbjegavam ih. Evo mi sad drame u glavi, a pregled tek 31.
Pojava ketona u mokraci zbog nejedenja ili manjeg unosa uh nema veze s ketoacidozom koja je stetna i dogada se kod dijabeticara. Ketoni su produkti razgradnje proteina i masti. Ja svaki puta imam ketone u urinu nakon vadenja krvi jer ne jedem 12h nista prije, to je normalno. U trudnoci su ketoni cak i cesce prisutni u urinu nego inace.
Sortiraj odgovore
Najstariji