Dobro jutro i sretno danas na pregledima i sa šecerima 🙂
Naš će bit s nama u sobi dokle god ne kupimo kuću/stan jer nemam kud dalje s njime osim mozda špajzu 😂😂😂
I definitivno nikad neće spavati s nama a pogotovo beba jer sam u zadnje vrijeme toliko članaka procitala di su se ugusile bebe kod roditelja da nema šanse da ga pustim u krevet. Nek tuli u kimbacu do preksutra,prestat će..imam pol metra od krevetica do kreveta...dovoljno sam mu blizu.

Dobar vam dan. Ogtt obavljen. Jos mi u grlu stoji a jela sam vec. Nalaz tek pon kod gin pa do tad necu ni mislit ni o cemu.
Nas je bio sa nama u sobi god dana jer kao beba mora bit uz mamu lakse mu dat jest ako je blizu i ostalo a spavali nismo nikako. Kako smo ga preselili u njegovu mimo neke boleati viroze jednu noc izgubili nismo. On je mali sef i hoce svoj mir. A cujem ga samo da susne. Mali sef broj dva ce k nama u sobu prvo onda kad budemo renovirali na ljeto ce i on u svoju. Ja nisam za zajednicko spavanje u krevetu ja se tog jako bojim. I nebi oko sklopila.
Na pregledima sretno tko ima
LoSa drago mi je da se sve smirilo.
Ok. Tenks, malo mi je lakse sad kad vidim da i do 2-3god budu u sobi sa roditeljima.. Ugl, vidjet cemo kakva bude situacija pa ak nis drugo razmislit o prosirenju nase sobe do tad pa da stane i radni dio nutrai oslobodimo djecju. Ko zna kaj se moze promijenit u par godina..

Da to je nevjerojatno, ja ju čujem kad se okrene a muz nula bodova i kad urla ahahah😂
Mi imamo u stanu 4 spavaće pa smo ju imali gdje preseliti,a sad smo tako i malom uredili sobicu pa kad bude bude. Samo sam sad pametnija i stavila sam dvosjed na razvlacenje u njegovu sobu da se izvalim ko covjek dok dojim🙈

Nas malac bude s nama dok ne bude dovoljno “velik” da se odvoji i pridruzi sekama na katu. Sad mi je kindac tik uz krevet a opet kasnije kad skinem stranicu ima mjesta da sam ulazi/izlazi. Kad bude siguran kod penjanja i silazenja uz/niz stepenice moze ici gore. Seke ce bit soba do njegove pa msm da ne bude bio neki problem. Cure su relativno rano napustile nasu sobu, odn mi smo im u stanu dali najvecu spavacu a mi bili u maloj. Imale su i spojene krevete i na kat al na kraju najbolje im je sada kad su na velikom francuskom krevetu skupa 😂
Doslovno se prilijepe jedna za drugu po noci ❤️
Ali mozemo mi tu sad odredjivat di ce ko i kada spavat al to ne mozemo znat dok malci ne dodju pa pocnu sefovat 😂

Dalle napisem cijelu citabu pa skontam da vas uopce nisam pozdravila jutros 😳
Dorucak, zadaca, odbjegli pas....divno jutro imam 🙄
Sretno svima danas na pregledima!!

Lavice ista situacija, cujem sus a muz ne cuje ni deracinu, tj nije cuo, sad se ne dere vise sad kulturno zove MAAAMAA kao da je smak svijeta. Doletim tamo skuzim da on to u snu 🙈 djeca 😂
Ja sam imala fotelju mislim jos je tamo. Pun pogodak. Sluzila za dojenje,bocu, dezuranje kod temp, sad citamo price u njoj. 👌
Angie se vratio gospon pas?
Mi imamo mjesta za djecju sobicu koja je odmah kraj naše. U pocetku ce beba bit s nama no u svom krevetu a kasnije cemo je prebacit u njezinu sobu. Uz babyphone i kamericu da je vidimo. To danas bude jednostavo spojiti na tablet ili mobitel i vidis bebicu stalno.
Ja znam ljude s kojima dijete do skole spava u istom krevetu. Ili pak mama spava godinama s djetetom a muz posebno. Na to ne bi nikad pristala. Imao je moj muz ideju da kad stigne beba da ja selim u drugu sobu s njim a on ce ostati u našoj spavacoj, no nece mu to proći... njegovo je da kraj mene spava u dobru i zlu
Tnx, super, to do godine, godine i par mjeseci mi se čini skroz ok. Znam da od brata mala već sad s nepunih 8 mjeseci jedva stane u jaje koje imaju pa panično biraju AS.
Da,to je uglavnom kod ovih 3u1 kolica,jaje bude do 9kila i bude im premalo s 9mjeseci. Ili roditelji kazu bebi su savinute noge pa im malo jaje i onda ih prebace u AS u smjeru vožnje,ja budem bas osjetljiva na to. Znaci bebi je malo jaje ako glavicom bude iapod 3 cm (mislim) do vrha naslona jajeta (nikako mu glava ne smije viriti). A u smjeru voznje se prebacuje kada ima minimalno 9kg ili 15mj (taj dio nisam ziher) te hoda samostalno (zbog ojacane kicme). Masa roditelja prebaci sa 9 kila (a imaju npr 9mjeseci i naravno da ne hodaju) u smjeru voznje jer nansjedalici pise da je od 9 kila (mislim ima beba koje natuku 9kila sa 6mjeseci a ni ne sjede kak se spada) i ppd izlikom "voli gledati uokolo u voznji".mislim da je sigurnost djeteta puno bitnija…
Da, da tocno tak. Nase jaje je bilo do 9 kg i malac ga je prerastao sa nekih 6 mjeseci (kilazom ne nego je glavica bila skroz do ruba a kilazom je bio blizu, tak je i kcer, jbg izjelice su bili i jedan i drugi ko bebe 😅)... Ali nisam ih naravno prebacivala u smjer voznje vec kupili za malu as koja je 0, I, II i III grupa (0-36 kg)... Ona se vozila suprotno od smjera voznje do godine dana, prohodalasa 10 mjeseci a malac do nekih 16 mjeseci, prohodao sa 15.
Samo mali ispravak, uvjet za prebacivanje nije samostalno hodanje nego stajanje samo... Nas se uspravio sa nekih 13 mjeseci al koraka samostalno nije napravio do 15 🤣. I sad sam uzela jos jednu takvu sjedalicu tak da dok curke dodju do tog stadija, malac ce se voziti u ovoj novoj a kasnije ce on u sekinu vecu a curke u ove dvije od 0-36 kg.
Sto se kolica tice, meni kosara nije toliko bitna pa trazim samo s jajima kolica jer smo jako puno u autu, sve sto moram obaviti moram autom pa mi kosare jednostavno nema smisla uzimat. Naravno kako trazim kolica na njuskalu i inim fejs grupama, vjerojatno cu imati i kosare ali koliko ce biti u funkciji je pitanje. 😅

url=https://lilypie.com][/url
Cure, nisam ni spomenula ono bitno, meni je noćas ispao sluzni čep. Išla sam pitati u ginekološku da li je to šta alarmantno (surfala sam malo, od ispadanja može proći i 4-5tj. do poroda, a nekad ispadne na sam dan poroda). Uglavnom, napravili su ctg, nemam kontrakcija; gin kaže da nije potrebno mirovati. Da sam i 2-3prsta otvorena da bi me isto poslao doma sve dok se krenem truditi (ulazim u 36tt).
Pa sam se napokon natjerala složiti torbu.
Jučer sam dobila 4 ogromne vreće robice do 68broja...a već sam sve nadokupila po veličinama.
Thinkpink- bila sam na dijeti od 1700kcal 2tj., na mjerenjima su bili gukovi do 6,1.
Zadnja 3tj. se baš nisam pazila (4rođendana i par kestenijada) no nisam pila sokove niti konzumirala kruh, slatkiše ni grickalice- sada na profilu su bili 4,3-5,2.
Ono što bih preporučila je pogledati koje namirnice imaju visoki glikemijski indeks i to izbjegavati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji