ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    24. Listopad 2019. 10:29

A gle mi smo prije nego se rodila vec pripremili njoj sobicu,tako da to nije bio problem. Tamo je bila i prematalica i njen ormar,igracke. Netko ima sa sobom 6 mjeseci u sobi,netko godinu dana, netko ceka dok ne dodje drugo dijete. Nema pravila. Nasa je kojih 3-4 mjeseca u krevetu (odnosno bila je u kinderbetu bez stranice,prosiren kao krevet,sama ulazi i izlazi iz njega) i to mi je normalno da je u svojoj sobi. A imas slucajeva gdje svi skupa spavaju u istom krevetu,ja osobno sam protiv toga jer nemozes se naspavat jednostavno,a i meni je krevet za muza i zenu,no to sam ja. Moja ima lagan san, a muz se okrece,prica u snu,kaslje, svaki put se ko beba cimala,tako da svi nekako mirnije spavamo ovako. Vidjet ces sama kad se rodi pa "osluskuj" potrebe :)

Damnarexx 🌺
    24. Listopad 2019. 10:32

Jutro, cure sretno na pregledima! 😃
    Jedva cekam svoj sutra 💜

Damnarexx 🌺
    24. Listopad 2019. 10:34

Nama je kinderbet u nasoj sobi, i tako ce ostat dok se ne preselimo u veci stan jer nemamo jos jednu spavacu sobu 🙁 
    Plan nam je biti ovako do djetetove 2,3 godine i onda se preseliti u kucu 🤗

MaRe
    24. Listopad 2019. 10:36

Dobro jutro i sretno danas na pregledima i sa šecerima 🙂
    Naš će bit s nama u sobi dokle god ne kupimo kuću/stan jer nemam kud dalje s njime osim mozda  špajzu 😂😂😂 
    I definitivno nikad neće spavati s nama a pogotovo beba jer sam u zadnje vrijeme toliko članaka procitala di su se ugusile bebe kod roditelja da nema šanse da ga pustim u krevet. Nek tuli u kimbacu do preksutra,prestat će..imam pol metra od krevetica do kreveta...dovoljno sam mu blizu.

• Sarita15
    24. Listopad 2019. 10:53

Dobar vam dan. Ogtt obavljen. Jos mi u grlu stoji a jela sam vec. Nalaz tek pon kod gin pa do tad necu ni mislit ni o cemu. 
    Nas je bio sa nama u sobi god dana jer kao beba mora bit uz mamu lakse mu dat jest ako je blizu i ostalo a spavali nismo nikako. Kako smo ga preselili u njegovu mimo neke boleati viroze jednu noc izgubili nismo. On je mali sef i hoce svoj mir. A cujem ga samo da susne. Mali sef broj dva ce k nama u sobu prvo onda kad budemo renovirali na ljeto ce i on u svoju. Ja nisam za zajednicko spavanje u krevetu ja se tog jako bojim. I nebi oko sklopila.
    Na pregledima sretno tko ima
    LoSa drago mi je da se sve smirilo. 

samonezelje
    24. Listopad 2019. 10:55

Ok. Tenks, malo mi je lakse sad kad vidim da i do 2-3god budu u sobi sa roditeljima.. Ugl, vidjet cemo kakva bude situacija pa ak nis drugo razmislit o prosirenju nase sobe do tad pa da stane i radni dio nutrai oslobodimo djecju. Ko zna kaj se moze promijenit u par godina.. 

Lavica27
    24. Listopad 2019. 10:57

Da to je nevjerojatno, ja ju čujem kad se okrene a muz nula bodova i kad urla ahahah😂
    Mi imamo u stanu 4 spavaće pa smo ju imali gdje preseliti,a sad smo tako i malom uredili sobicu pa kad bude bude. Samo sam sad pametnija i stavila sam dvosjed na razvlacenje u njegovu sobu da se izvalim ko covjek dok dojim🙈

Angie1205
    24. Listopad 2019. 11:06

Nas malac bude s nama dok ne bude dovoljno “velik” da se odvoji i pridruzi sekama na katu. Sad mi je kindac tik uz krevet a opet kasnije kad skinem stranicu ima mjesta da sam ulazi/izlazi. Kad bude siguran kod penjanja i silazenja uz/niz stepenice moze ici gore. Seke ce bit soba do njegove pa msm da ne bude bio neki problem. Cure su relativno rano napustile nasu sobu, odn mi smo im u stanu dali najvecu spavacu a mi bili u maloj. Imale su i spojene krevete i na kat al na kraju najbolje im je sada kad su na velikom francuskom krevetu skupa 😂
    Doslovno se prilijepe jedna za drugu po noci ❤️ 
    Ali mozemo mi tu sad odredjivat di ce ko i kada spavat al to ne mozemo znat dok malci ne dodju pa pocnu sefovat 😂

Angie1205
    24. Listopad 2019. 11:07

Dalle napisem cijelu citabu pa skontam da vas uopce nisam pozdravila jutros 😳
    Dorucak, zadaca, odbjegli pas....divno jutro imam 🙄
    Sretno svima danas na pregledima!!

• Sarita15
    24. Listopad 2019. 11:22

Lavice ista situacija, cujem sus a muz ne cuje ni deracinu, tj nije cuo, sad se ne dere vise sad kulturno zove MAAAMAA kao da je smak svijeta. Doletim tamo skuzim da on to u snu 🙈 djeca 😂 
    Ja sam imala fotelju mislim jos je tamo. Pun  pogodak. Sluzila za dojenje,bocu, dezuranje kod temp, sad citamo price u njoj. 👌 
    Angie se vratio gospon pas? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.