Nekad 2 u 1 zovu i onu tkz. "mekanu košaru" koja je prvo vodoravno te se kasnije nekako savije u sportski dio. Dakle 2 u 1 je ta kosara-sportski dio pus jaje. Tako mi objasnila zena u Bubamari.
Lucilee ja sam izricito pitala jel puna placa do 6 mjeseci starosti djeteta ili 6 mjeseci od pocetka porodiljnog i receno mi je 6 mj starosti. Ako se cak i beba prije rodi, 6 mjeseci je od prvobitno planiranog termina. U nekim zemljama u okolici je drugacije no u HR je sigurno ovako. Ionako moras ici na hzzo nakon rodenja bebe pa ce ti to tamo ispraviti.
Mislim da su ta ko nasa.. il v5 model
ugl pronjuskaj si po cybex stranici koje pasu
znam da nasa pase na V6 a nismo ju puno platili tipa 800-900 kn jaje bas
Jutro! Samojed bitno da skarice imaju tupi vrh, kao da je nekai recimo polukrug na vrhu. Tako da ako se rukica izmakne ne mozes upiknut bebu sa vrhom.
Sretno svimq na pregledima! Kod mene u Kr takva maglustina.. doslovno ko da gledam bijelo platno kroz prozore!
Cima pa valjda se moze sestri objasnit da je AS fiksirana i da cete bebu u kosari samo do auta odnijet pa u AS. Kaj mogu bit tak nerazumni?! Pa nek ide pogledat! Odnosno sigurno se da objasnit ranije situacija.
Cure da vas pitam.. do kad cete imat kindac u vasoj sobi prije nego ga prebacite u drugu? Ja opce nemam viziju kaj je realno normalno. Tnx
Tnx BabyD, proucim.. Zena od koje sam ih dobila mi je rekla za maxi cosi da sigurno pašu, a kako se ja osjecam kao alisa u zemlji čudesa, dalje nisam ni tražila..
[/url
Jutro! Samojed bitno da skarice imaju tupi vrh, kao da je nekai recimo polukrug na vrhu. Tako da ako se rukica izmakne ne mozes upiknut bebu sa vrhom.
Sretno svimq na pregledima! Kod mene u Kr takva maglustina.. doslovno ko da gledam bijelo platno kroz prozore!
Cima pa valjda se moze sestri objasnit da je AS fiksirana i da cete bebu u kosari samo do auta odnijet pa u AS. Kaj mogu bit tak nerazumni?! Pa nek ide pogledat! Odnosno sigurno se da objasnit ranije situacija.
Cure da vas pitam.. do kad cete imat kindac u vasoj sobi prije nego ga prebacite u drugu? Ja opce nemam viziju kaj je realno normalno. Tnx
Samonezelje,ja sam imala viziju s prvom sigurno 6mj a poslije cemo vidjeti ali kako nisam imala mjesta za kinderbet nego noona-u kinderbet kao kolijevku, ona je kaondo 6mj. Al moja kcer se rano ppcela s boka na bok okretati i lupala stalno u stranice pa ju je to razbudjivalo,kad smo prosirili na kinderbet (80×124cm) nije mi stalo vise u sobu i sa 3.5mj je presla u svoju sobu. Starci su mi govorili da nisam normalna,da ona nece osjecat nasu prisutnost itd...a ona je ko top spavala otkad je bila u svojoj sobi,dan danas "ne zna" spavat s nama u sobi.
Jutro curke! Sretno nam na pregledu danas. Ja bas imam danas tremu zbog tog mog secera i budna od 4 ujutro. Virtim filmove kaj ce rec i kaj me sve ceka...🙄
Losa odlicno da su ti se smirile kontrakcije. Nadam se da se vise nece javljat🤗
Zaboravila sam tko je pitao za rezanje noktica. Oni su u pocetku jako jako tanki, ko papir i prilikom rezanja pucaju. Ja iskreno najvise volim uzet blagu raspicu i isturpijat noktice, bolje nego rezat.
One rukavice da se beba zastiti od grebanja ne volim koristit jer je gumica jako slaba pa rukavica moze svugdje zavrsit🤔
Thinkipinki ja sam pitala za nokte, znači može i turpijom i mene je malo strah makazicama
thinkpink ne boj se secera,dobit ces dijetu i sve ce bit ok. Ili si sama malo po netu procitaj o lchf prehrani, po meni puno bolje za regulaciju secera od onih njihovih dijeta. Ja cijeli zivot odrastam okruzena dijabetičarima tako da to uopce ne smatram nečim strašnim ako se malo pripazi. Nazalost, u nasoj je kulturi prehrane jest puno kruhova i sl., tek kad se to pocne izbjegavat vidi se koliko je toga 😀
Sretno cure na pregledima danas. 🤗🤗 Ja sam zavrsila ogtt, tjedan dana ga odgađam 😂🙈 nadam se da ce nalazi bit dobri🙏🙏🤗
Tnx cure, ovo sa raspicom je i meni dobra info, ja sam samo skarice uzela jer sam to na nekom popisu vidla.
Lavice da, nama ide odmah kindac u nasu sobu jer stane, al nam je ova druga jos uvjek radn soba, pa mi je tupavo imat dijete koje istrazuje u sobi sa radnim stolovima i takorec glazbenim studiom, a u nasu sobu pak ne stanu radni stolovi pa nez do kad je normalno da dijete bude s nama.
Sortiraj odgovore
Najstariji