ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    24. Listopad 2019. 08:05

Ma ne, to ti je nes krivo napisla 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    24. Listopad 2019. 08:18

C1M4

Lavica27

C1M4

Mi smo uzeli bas autosjedalicu, 0-18kg i sad kad ovo citam sve, znaci nece me pustiti van sa kosarom do auta da malog stavim u sjedalicu nego bas moram jaje imat?😅 Jer smo planirali uzeti 2u1 kolica posto mi je lakse imat autosjedalicu uvijek u autu nego jaje svako malo vadit i stavljat nazad i meni se kosara nekako cini bolja po zimi jer ne dublja pa sad ne znam pustaju li do auta samo u kosari? hah

Kad vi mene uspijete zbunit😂😂😂
    Dakle ne moras ti vadit nikad jaje iz auta,tebi je "na ruku" da ga mozes vaditi tako ako beba spava i slicno. Dosta vas zbunjuje jaje a to je nista nego "mobilna" autosjedalica.

Hahah, sta mislis kako je meni😂 ma mislila sam kao da ju bas moras donijeti u bolnicu jer te inace ne puste van🤔 a ovu sjedalicu bas i ne mogu nosit u rukama jer em ima bazu, em nemas gdje primiti da ju nosis😅

Ne,ne kuzis me. Ti si napisala da ste planirali uzeti 2u1 kolica posto ti je lakse imat AS stalno u autu a ne je vaditi unutra van. A ja ti objasnjavam da jaje je nista drugo nego autosjedalica s mogucnoscu vadjenja van (beba zaspi u autu pa je samo tako preneses u kucu, ili ides vrzinski nesto obaviti pa je samo na kolica pomocu adaptera stavis) -znaci to je dodatni komfor jajeta za roditelje i bebu. Ali ti jaje ne moras ako ne zelis vaditi van,ono moze stajati non stop u autu. Jel se sad kuzimo?
    Lucille, ne znam koliko ti je bila velika kcer sa 8 mjeseci, ali to sto joj vire noge van ne znaci da je jaje malo,samo ako joj glava viri van. Noge budu skvrcene i to je ok. Skandinavci voze po zakonu djecu u kontra smjeru i dulje Sarita,mislim do 5 godina, trebas vidjet kako su im skvrcene noge tek onda,a ispravna sjedalica za tu dob. 

C1M4
    24. Listopad 2019. 08:20

Lavica kuzim ja sto ti zelis reci, no mi smo kupili bas AS, jaje mi ne treba, msm, znam sto je jaje i meni je to komplicirano sim tam, otkopcaj zakopcaj, a ova AS sa bazom mi nekako izgleda sigurnije posto jaje koje dobijemo uz kolica ako bi ih uzeli, ne idu na bazu kuzis xd mene je zanimalo sta u ovom slucaju kad ne mozes izvaditi van AS i odnijeti u rodiliste vec treba bebu odnijeti do auta ovako, da li onda pustaju van ili treba posuditi jaje😊

• Sarita15
    24. Listopad 2019. 08:26

Lavica27

C1M4

Lavica27

C1M4

Mi smo uzeli bas autosjedalicu, 0-18kg i sad kad ovo citam sve, znaci nece me pustiti van sa kosarom do auta da malog stavim u sjedalicu nego bas moram jaje imat?😅 Jer smo planirali uzeti 2u1 kolica posto mi je lakse imat autosjedalicu uvijek u autu nego jaje svako malo vadit i stavljat nazad i meni se kosara nekako cini bolja po zimi jer ne dublja pa sad ne znam pustaju li do auta samo u kosari? hah

Kad vi mene uspijete zbunit😂😂😂
    Dakle ne moras ti vadit nikad jaje iz auta,tebi je "na ruku" da ga mozes vaditi tako ako beba spava i slicno. Dosta vas zbunjuje jaje a to je nista nego "mobilna" autosjedalica.

Hahah, sta mislis kako je meni😂 ma mislila sam kao da ju bas moras donijeti u bolnicu jer te inace ne puste van🤔 a ovu sjedalicu bas i ne mogu nosit u rukama jer em ima bazu, em nemas gdje primiti da ju nosis😅

Ne,ne kuzis me. Ti si napisala da ste planirali uzeti 2u1 kolica posto ti je lakse imat AS stalno u autu a ne je vaditi unutra van. A ja ti objasnjavam da jaje je nista drugo nego autosjedalica s mogucnoscu vadjenja van (beba zaspi u autu pa je samo tako preneses u kucu, ili ides vrzinski nesto obaviti pa je samo na kolica pomocu adaptera stavis) -znaci to je dodatni komfor jajeta za roditelje i bebu. Ali ti jaje ne moras ako ne zelis vaditi van,ono moze stajati non stop u autu. Jel se sad kuzimo?
    Lucille, ne znam koliko ti je bila velika kcer sa 8 mjeseci, ali to sto joj vire noge van ne znaci da je jaje malo,samo ako joj glava viri van. Noge budu skvrcene i to je ok. Skandinavci voze po zakonu djecu u kontra smjeru i dulje Sarita,mislim do 5 godina, trebas vidjet kako su im skvrcene noge tek onda,a ispravna sjedalica za tu dob.

Do 5? Ajde no..ovi moji su iz Belgije i Njem oni kazu do vrtica dakle do 3 po njihovim propisima

samojed
    24. Listopad 2019. 08:26

Jutro cire, sretno danas na pregledima
    Mi išli sinoć u shoping međutim nisam ništa kupila 🤔 zapravo kupila samo 3 švedske pelene i podlogu za presvlačenje i tjt ići ćemo opet vcrs nadam se da ću više stvari naći 
    Prijavnica u koju sam htjela da kupim posteljinu se zatvorila dok smo mi stigli, zanima me kakve makazice trebamo kupiti za noktice bebama pošto stvarno ne znam il to nije bitno baš ? 
    I mene takodje muči žgaravica al za izludit doslovno po cjeli dan 

Lavica27
    24. Listopad 2019. 08:27

C1M4

Lavica kuzim ja sto ti zelis reci, no mi smo kupili bas AS, jaje mi ne treba, msm, znam sto je jaje i meni je to komplicirano sim tam, otkopcaj zakopcaj, a ova AS sa bazom mi nekako izgleda sigurnije posto jaje koje dobijemo uz kolica ako bi ih uzeli, ne idu na bazu kuzis xd mene je zanimalo sta u ovom slucaju kad ne mozes izvaditi van AS i odnijeti u rodiliste vec treba bebu odnijeti do auta ovako, da li onda pustaju van ili treba posuditi jaje😊

Kuzim ja sto tebe muci, to ne znam jer ja sam svoje u jajetu iznijela. Kad ti daju papire, uzmu bebu,robicu za izlaz, sestra obuce bebu i smjesti u jaje odmah. Tako je kod nas bilo.
    A sad jos jedno pojasnjenje i gotova sam🙈 Ako kupis 2u1 kazu ti koje Jaje je kompatibilno uz ta kolica (da kupis dodatno adaptere za 100-200kn da se montiraju i na kolica), a ako nenm zelis da ti idu na kolica ti mozes kupiti bilo koje jaje i masa tih jaja ima za kupiti isofix bazu (znači isto kao ta tvoja AS). Ja sam navela za primjer svoju maxincosi as (jaje) i baza na isofix koju imam na nju mogu i slijedece grupe AS (1/2/3) od Maxi cosi ici. Al ima Joie,BeSafe, Cybex itd itd...
    Nazalost i sama sam se susrela s tolko needuciranih prodavacica u raznim baby ducanima,jer jedno je uvaliti nesto za bebu (jer sve poludimo za svacim za bebe) a drugo ne znati osnove da protumacis kupcima za sigurnost. 

24. Listopad 2019. 08:29

Jutro cure i hvala vam ♥️ 
    Dee Dee neznam koja stokke su u pitanju al mi imamo V6 i nama pase cybex jaje na njih sa adapterima 

C1M4
    24. Listopad 2019. 08:32

Ma dobro, budem posudila jaje onda haha, najsigurnije mi je nego da mi ne daju dijete doma😂

Lavica27
    24. Listopad 2019. 08:38

Pa pitaj ih kad si tamo, nemas sto izgubiti.

DeeDee
    24. Listopad 2019. 08:42

BabyD 💙

Jutro cure i hvala vam ♥️
    Dee Dee neznam koja stokke su u pitanju al mi imamo V6 i nama pase cybex jaje na njih sa adapterima

Blage veze ti ja nemam, htjela sam napisat xplory pa vidim da se sva tako zovu prije brojeva 🙈🙈🙈

Ova tu:

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.