Jutro cure, sretno ako neka ima preglede, cure u bolnici takodjer. 🌸
Hvala na objasnjenjima za kolica , as itd sad mi je sve puno jasnije i bar imam neku predstavu šta tacno tražim, ovako mi mogu ponuditi bilo šta ja bih kupila 🙈
Još taj dio da obavim plus ljekarna i mi smo spremni. Što sam blize kraju sve mi nekako sporo ide vrijeme 🙈
Jutro! Evo cini mi se da mi se ovo smirilo kroz noc. Vise nemam bolove no ko da mi je dio trbuha jos tvrd. Bit ce da se mozda mali okrece jer mi je dok rekao da kad je kontrakcija je sve ujednaceno tvrdo. Tako mi je jucer bilo. Ja do sad nisam imala nikakvih znacajnijih tegoba pa sam se malo prepala. Neke ocito tako bolucka cesto pa se vise ni ne obazirete. No i doktor mi je jucer rekao, bolje da dodete 5× bez veze nego da ne dodete pa da bude problem, da cesto ni oni ne mogu procijeniti sto je potpuno bezazleno a sto nije.
Sad cekam da otvore Dom zdravlja da odem izvaditi krv jer mi je rekao provjerit KKS, CRP i urin da ne bi negdje bila neka skrivena upala.
PREGLEDI
24.10.- Thinkpink1
24.10.- Zarica
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
25.10.- DeeSB
25.10.- iva4
28.10.- Sarita15
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
30.10.- kl1v
30.10.- samonezelje
31.10.- Tockica37
31.10.- DeeDee
31.10.- Angie1205
31.10.- Red Fox
31.10- ena10
01.11.- Lala27
04.11.- C1M4
04.11.- Lavica27
04.11.- PetraB
04.11.- Reserved123
07.11.- Tonkica1
08.11.- Angelly
11.11.- mikio
12.11.- MaRe
12.11.- Grizli
12.11.- lorija
12.11.- Juno
12.11.- Simbalija
13.11.- LoBi
13.11.- Lunica
13.11.- Flower
19.11.- Goga_V
21.11.- samojed
26.11.- annika
Jutro. Sretno danas svima na pregledima 🌸
Losha i tebi. Drago mi je da ti se smirilo, nek tako i ostane!
Mi smo uzeli bas autosjedalicu, 0-18kg i sad kad ovo citam sve, znaci nece me pustiti van sa kosarom do auta da malog stavim u sjedalicu nego bas moram jaje imat?😅 Jer smo planirali uzeti 2u1 kolica posto mi je lakse imat autosjedalicu uvijek u autu nego jaje svako malo vadit i stavljat nazad i meni se kosara nekako cini bolja po zimi jer ne dublja pa sad ne znam pustaju li do auta samo u kosari? hah
Kad vi mene uspijete zbunit😂😂😂
Dakle ne moras ti vadit nikad jaje iz auta,tebi je "na ruku" da ga mozes vaditi tako ako beba spava i slicno. Dosta vas zbunjuje jaje a to je nista nego "mobilna" autosjedalica.
Mi smo uzeli bas autosjedalicu, 0-18kg i sad kad ovo citam sve, znaci nece me pustiti van sa kosarom do auta da malog stavim u sjedalicu nego bas moram jaje imat?😅 Jer smo planirali uzeti 2u1 kolica posto mi je lakse imat autosjedalicu uvijek u autu nego jaje svako malo vadit i stavljat nazad i meni se kosara nekako cini bolja po zimi jer ne dublja pa sad ne znam pustaju li do auta samo u kosari? hah
Kad vi mene uspijete zbunit😂😂😂
Dakle ne moras ti vadit nikad jaje iz auta,tebi je "na ruku" da ga mozes vaditi tako ako beba spava i slicno. Dosta vas zbunjuje jaje a to je nista nego "mobilna" autosjedalica.
Hahah, sta mislis kako je meni😂 ma mislila sam kao da ju bas moras donijeti u bolnicu jer te inace ne puste van🤔 a ovu sjedalicu bas i ne mogu nosit u rukama jer em ima bazu, em nemas gdje primiti da ju nosis😅
Jutro!
Mi smo autosjedalicu (maxi cosi, peble) rabili do 8mj. Male je bila duga i virile su joj noge van pa smo ju preselili u veću (2). Sada ima 3. koja po meni ništa ne štiti. Ako imate od 0-18kg predlažem posuditi jaje samo za prenjet do auta.
Košaru nije nužno kupovati, mi smo je koristili 3mj., no većina jaja se dade staviti na kolica tak da nije nužno imati košaru.
Da unesem malo nemir....
Meni je počeo porodiljni i tek jučer sam skočila po doznake. Ostala sam u čudu jer mi porodiljni traje do 4,5mj. starosti djeteta. Kao, ovih 45 dana ulazi u 6mj. Ja se stvaaaarno toga ne sjećam da sam tako imala za malu. Imam cijeli stari godišnji tak da nije veliki 'bed'. Čitala sam zakon gdje stoji do 6mj.starosti no navodi se dosta izuzetaka. Sestra je bila jako uvjerena da je sve ispravno napisano.
Cure koje ste otvarale porodiljni, imate kakvih saznanja?
No, ja spadam u grupu ljudi koji po jedan papir trebaju ići više puta...pa se nadam da je to ta moja karma
Sortiraj odgovore
Najstariji