Uh, sad ste me bas prepale s ovim bolovima😮 meni tako zna bit par dana da me boli trbuh kao da cu dobit svaki cas i bole me leda pa onda prestane na dva tri dana i onda opet boli i tako u krug vec jedno 2 tjedna🙄 ja se nisam htjela zabrinjavati s tim jer sam mislila kao to je sve normalno posto prestane nakon par dana, al sad ne znam jel da zovem gin ili sta?🙄

Cure cestitiam na urednim pregledima i tebi Losa da je sve ok, možda se sve i smiri bdp sutra pa ne budes morala u bolnicu na praćenje.
...znači i lijek za zgaravicu nam je individualan u trudnoći, šta jednoj odgovara drugoj nije 🤷♀️
P.s ako može neka iskusna mama da mi objasni do kada se koriste ova kolica 3u1, a kada pocinju kisobran kolica i do kada ste njih koristile 🤔

Pa no Ena tog se ja uvijek sijetim meni je ZM 23.2 po tom je termin 30.11, jedan dr kaze taj datum jedan 4.12 a treci termin 20.11 pa si ti sad misli… iskreno kad dode dode meni je samo bitno zbog otvaranja porodiljnog 🤷🏼♀️
Meni je u prvoj trudnoci zm bila 24.2. a termin tako negdje izmedju 29.11. i 01.12. Na kraju sam rodila sa 38+2. Ja najradije pratim po aplikaciji, odnosno po zm.. sad mi tako ispadne 11.02. iako je gin od nekud izvukla 14.02. pa eto tu negdje.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Saritatak i je…ziva istina! Kad smo razmisljali koju cemo pasminu moj stric je bio najvise za bulldoga uz rijeci “to nije pas, to je gospon pas” i stvarno je tak 😂
Zamisli doc nam u goste i djeca dobiju slatkise a on ne….tragedija ziva 🙈
Nekad me tako osramoti kolko je razmazen da je to strasno. 😬
Nemam u svom okruzenju niti jednog buldoga ali uvijek kad si mislim (valjda zbog filmova) si zamislim pasića sa polucilindrom kako pomalo ide. Pa tako i tvog kad pises o njemu jos sad kad si napisala 'gospon pas' sad pogotovo 🙈 ali preslatko i smijesno i preslatko kako i on hice poslasticu joooj pas 😍 🐶 💖
Cure cestitiam na urednim pregledima i tebi Losa da je sve ok, možda se sve i smiri bdp sutra pa ne budes morala u bolnicu na praćenje.
…znači i lijek za zgaravicu nam je individualan u trudnoći, šta jednoj odgovara drugoj nije 🤷♀️
P.s ako može neka iskusna mama da mi objasni do kada se koriste ova kolica 3u1, a kada pocinju kisobran kolica i do kada ste njih koristile 🤔
Ne moras nikad koristit kisobran kolica ako neces..u ovaj zadnji sportski dio moze dijete sjest do kad god se zeli vozit u kolicima.
U nasem slucaju uzeli smo kisobran kad vise nije mogao u jaje ko as pa smo uzeli drugu as i onda je jednostavno bilo previse za bunker rastavljat i kolica i sjedalo i kisobran su za bilo kamo bila prakticnija. Ne dugo jer sef voli hodat al boze moj :) :) on ima 3 i pol a kolica nema vec 2 god
Goga kod koristenja kolica je sve individualno i ovisi i o bebi a i o aktivnosti mame i tate.
Sa prvom curkom sam imala samo ta duboka i kak je mala razlika ona je brzo izasla iz kolica da kisobran nismo ni koristili. Sa drugom sam duboka koristila do cca god dana a onda smo krenuli pohodit bolnice, doktore i nabavili si kisobran kolica sa vise polozaja naslona da si sto vise olaksamo. Njih smo koristili do nekih 4 godine jer sam ja osobno bila u strahu od napadaja a bilo mi lakse ak smo s kolicima.
Sad smo uzeli ova zuta sportska i neusporediva su sa kolicima koja smo imali prije 10 godina skoro tak da se nadam da cemo ih koristit sto duze. Samo mi nismo uzeli 3u1 vec 2u1, kolica i jaje. Mislim da je kosara nepotrebna za zimsku bebu jer to i kaj izadjes van moze u jajetu biti...bar kod nas bude tako. U jaje, u auto, pa jaje na kolica, obavit kaj trebam, nazad jaje u auto i doma...sad ti najbolje znas kolko ste kada aktivni i kako u to “uklopiti” bebu i njene potrebe.

Pozdrav, curke!
evo i nas s pregleda, OGTT je ipak odlican, iako sma na aparaticu vidjela 5,2 iz vene je drugacije- 4,2.. tako da ok... na pregledu nije bila moja doktoeica koja jeninace odlicna i savrsena nego jedan malo stariji doktor u mirovini koji je rekao da mi je zeljezo malo nisko ( 9) i propisao folacin i jos nesto... vaginalno oregledao.i rekao lijepo ( zatvorena)... centimetrom izmjerio trbuh i samo poslusao otkucaje s uređajem i kaze za uzv nema potrebe.
u plusu sam 9 kg i rekao da se u trudnoci ukupno treba dobiti 9 kg i da pripazim.
Rekla sam da ne znam ni otkud ih toliko kad sam ppvracala 4 mjeseca i uredno dobivala kg, a on meni da je to nemoguce, da kile jedino kalorijama dolaze... tako da eto, nazalost nisam bila mrsava ni prije i jos je ivf trudnoca i jasno je meni da je lakse s manje kg, ali sto je, tu je

Ja sam dobila kolica koja su 3u1 ali su zadržali jaje, tj. moramo ga kupit. Jaje mi treba vec za izlazak iz bolnice jelda? Mislim, ja sam i dalje apsolutno izgubljena u svemu tome, a šogorica me uvjerava da se prvo koristi košara a jaje od 3.mjeseca?

[/url
Hvala angie i sarita, mi poprilično aktivni plus cesto putujemo autom na duže relacije tako da mi baš treba savjet. Zbunjuje me i "rok trajanja" AS i ti nastavci i čuda meni je to sve novo i veze nemam. Muz je kupio kolica po svojoj zelji i meni su ful mutava i glupa (vazno mu je bilo da je isti proizvodjac kao i auto mu😖, a razumije se isto koliko i ja i gore.) Uglavnom su 2/1 sportski dio (ako sam dobro pohvatala) i kosara, nema AS.. e sad sam ja odlucila da kosaru koristiti necu, nego samo taj 2 dio koji će trebati skroz kasnije kad bude sjedila da njemu ispunim želju. A hocu da kupim neka 3/1 da su meni ljepa, da ima AS, da je ljepa kosara, i da prate naše aktivnosti... A naglasila sam da smo u pokretu pa moram dobro izabrati a ne znam ni sta trazim 🙈🤷♀️.

Btw evo s 27+1 prvo izvoljevanje pa sam u 21 navečer išla radit nekakvu čoko krostatu iz glave i sad je krenula tamanit zlicicom toplu 😂😂

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji