ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    23. Listopad 2019. 21:19

Ja sam dobila kolica koja su 3u1 ali su zadržali jaje, tj. moramo ga kupit. Jaje mi treba vec za izlazak iz bolnice jelda? Mislim, ja sam i dalje apsolutno izgubljena u svemu tome, a šogorica me uvjerava da se prvo koristi košara a jaje od 3.mjeseca?  

[/url

Gogaa_V
    23. Listopad 2019. 21:24

Hvala  angie i sarita, mi poprilično aktivni plus cesto putujemo autom na duže relacije tako da mi baš treba savjet. Zbunjuje  me i "rok trajanja" AS i ti nastavci i čuda meni je to sve novo  i veze nemam. Muz  je kupio kolica po svojoj zelji i meni  su ful  mutava  i glupa (vazno  mu je bilo  da je isti  proizvodjac kao i auto mu😖, a razumije  se isto  koliko  i ja i gore.) Uglavnom  su 2/1 sportski  dio (ako sam dobro pohvatala) i kosara, nema AS.. e sad sam ja odlucila  da kosaru  koristiti necu, nego samo taj 2 dio koji  će trebati  skroz  kasnije kad bude sjedila da njemu ispunim želju. A hocu  da kupim neka 3/1 da su meni  ljepa, da ima AS, da je ljepa kosara, i da prate naše aktivnosti... A naglasila  sam da smo u pokretu   pa moram  dobro  izabrati a ne znam  ni sta trazim 🙈🤷‍♀️.

DeeDee
    23. Listopad 2019. 21:27

Btw evo s 27+1 prvo izvoljevanje pa sam u 21 navečer išla radit nekakvu čoko krostatu iz glave i sad je krenula tamanit zlicicom toplu 😂😂

[/url

• piba7
    23. Listopad 2019. 21:29

Evo i nas s pregleda. Imamo već 1.585kg
    Trbuscic je i dalje manji od ostalih mjera, ali se uredno razvija sa svime tako da ne zaostaje za ostalim mjerama i proroci su u redu. Kaze doktor da to samo znači da će beba biti manja. Prema sadašnjem grafu procjena je da će biti izmedju 2900 i 3100 što je sasvim u redu. Zatvorena sam skroz, cerviks uredan. 

DeeDee
    23. Listopad 2019. 21:34

Nita ma mislim da 9kg nije tako strašno, koliko žene dobiju pa izgube..bitno da su svi nalazi dobri
    Piba super! Ja bi rado potpisala da bude mrvu manja, iako ima predispozicije za bit veeelika :D

[/url

flower
    23. Listopad 2019. 21:38

Hej cure... Da se i ja javim nakon današnjeg pregleda 🙂 sve je u redu, bebač ima oko 2600g, sa glavicom se spustio jako nisko ali sam i dalje zatvorena i na +14kg sam 😱🤣 ali i dalje si ne izgledam toliko ogromno 🤣🤣🤣 

I moj idući pregled je 13.11. 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• Sarita15
    23. Listopad 2019. 21:39

Goga iz iskustva kolica koja imaju jaje ili se mogu dokupiri jaje i adapteri su meni najprakticnija. Nas je bio u kosari za po mjestu ovako setat udobnosti njegove radi. A bilo kamo da smo isli jaje kolica u bunker on ko torbica iz auta na kolica iz kolica u auto super prakticno. U kosari se ne smiju vozit u autu treba to jaje koje je i as. E sad kad dijete bas lijepo sjedi vec i veliko je jaje postane premalo treba veca as koja duze traje tj adaptira se kako dijete raste samim tim kolica i sportski dio postanu previse za bunker i eto ti odluke za kisobran kolica. Jos ako im je podesiv naslon super. Ja volin prakticnost vise nego marku ili sminku pa eto to ti moja preporuka :) 

• Sarita15
    23. Listopad 2019. 21:42

Super cure za preglede! Odkad je 9kg puno? Moja gin kaze do 15kg da je sve ok vise je previse. 
    Nego Deedee to cak i meni koja bas ne volim slatko izgleda primamljivoooo 

Angie1205
    23. Listopad 2019. 21:45

Jaje ti treba za izlazak iz bolnice. Po novom kolko sam ja cula ne daju dijete da ide van iz rodilista u icemu osim u jajetu...e sad kolko ima istine u tome ne znam stvarno. Meni je ta kosara skroz nepotrebna za zimske bebe. Meni je to vise za proljetne i ljetne bebice kad ti nju mozes vec sa tj dana u kosaru pa van na 2-3 sata. Ovako po zimi nema sanse da budemo tak dugo vani, ja ne zduram dva sata na hladnoci! Razmisljala sam mjesecima o kosari i raspitivala se i vecini je zapravo sluzila par puta za setnju, vise im je sluzila kao ekstra lezaljkica po doma a to mi nema smisla bas, i imam prijenosni krevetic pa mi ni u tom smislu ne treba. Al svakom po potrebama, nismo svi isti naravno.

DeeDee
    23. Listopad 2019. 21:50

Sarita a brzinski bućkuriš, dolje prhko tijesto, gore kao neki ganaž, tj. rastopila čokoladu i maslac i u to umiješala vrhnje za šlag 😄

Angie i ja sam tako čula za izlazak iz bolnice, zato me i zbunila.. 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.