Joj kak mi idu na zivce sa tim računanjem termina😤. Dok nije bilo razno raznih programa i aplikacija, nije bilo greške. Racunalo se na ona dva nacina i kod svakog doka bi bili isti datumi.
Grizli kolica su mi odlicna. Jel ima i drugih boja ili samo crnih?
Ja kod gojeg god doktora sam dosla dobila sam drugaciji termin pa sam vam tu napisala srednji jer prvi je kao 20.11 onak kakoooo??? razlika vise od 10 dana???? 🤷🏼♀️ Jbg
Točno se sjecam, jednom smo ti i ja komentirale kako smo dan razlike, i sjetila sam se kako si napisala da ti je ZM tipa bila 23.2 Ili tak nekak, a dan ranije mene ti je termin..
Meni je ZM bila 20.2., a termin zadnji koji je svugdje uveden je 22.11(doktor na hitnoj prije mj dana kaže UZV mu računa 20.11) 😂😂.. tak da to sve nema logike.
Ja vam iskreno oko toga uopće ne vodim računa.
Ja znam da si tt računam po ZM i baš me briga.
Doguraala sam skoro pa do samog kraja, sad samo da dođe curka i da sve prođe u najboljem redu🤞🏻🤞🏻

Nije meni uopce problem datum poroda. Potpuno svejedno. Nego to sto bi trebala iskoristit godisnji prije porodiljnog a ne mogu dobit tocan datum otvaranja porodiljnog. Ko da je to za 6 mjeseci, a ne za 3 tjedna 🙄 mozda je samo do moje gin i njene sestre 🙄

Curke upravo sam vidla da bude iduci cetvrtak opet djecje robice u Lidlu pa sam fotkala plakat..

Evo i link mozda se bolje vidi.. https://i.postimg.cc/RFCDXk1F/20191023-170715.jpg

Baznadan slucaj sam.. https://i.postimg.cc/ZqL8RPH9/20191023-170715.jpg
3 sreca

Evo mene od doktora...sve je ok, nisu ni kvrge ni zlijezde, nego su mi nabrekle vene na velikim usnama. Bezazleno je, ali ako zelim da ne napreduje, moram mirovati...
Tako da od danas sve 4 u zrak...
A redovna kontrola iduci tjedan..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure ajde da vas malo nasmijem...poslala mi frendica vic (obje imamo buldoge!) 😁
Doberman, Pudla i Buldog su umrli i stoje pred ulazom u raj kod Boga te moraju odgovoriti na pitanja za upad u raj.
Bog upita svih troje: u što vi vjerujete?
Doberman kaže: ja vjerujem u rad, red i disciplinu te odanost mojoj obitelji!
Odlično, kaže Bog, sjedni sa moje lijeve strane.
I Pudlo u što ti vjeruješ?
Pudla odgovori : vjerujem u ljubav i brigu moje obitelji dok mira je u svijetu!
Ahh kaže Bog i sjedne Pudlu sa desne strane.
I gleda Bog tako u buldoga te ga upita: a u što ti vjeruješ?
Buldog ga gleda i gleda, promatra sjajnu stolicu, raskoš oko njega i odgovori:Ja vjerujem da TI sjediš na mom mjestu!!

Ipak ja bila kod doktora. Zatvorena sam i po njemu sve izgleda ok (cervix, posteljica) no veli da se to nikad ne zna te mi je rekao ako se do jutra ne smiri da idem u bolnicu na ctg i promatranje. Moram uzimat i jaku doza utrogestana. Veli da ima i neki lijek za smanjenje kontrakcija no da on snizuje i tlak, a posto je moj bio 110/60 to mi ne smije dati jer cu se rusiti. Sad ko da mi se malo primirilo... vidjet cu do jutra. Krenulo mi jucer nakon peglanja pa eto da se zna da peglanje steti
Sta se termina tice, meni je do sad svaki dok rekao isti termin. No jedna doktorica mi je objasnila da se on nekad korigira prema prvom uzv-u te ako uzv termin odstupa od onog prema zadnjoj menstruaciji za vise od 6 dana da se mijenja datum ocekivanog poroda. Inace, oni imaju program u koji ukucaju zadnju menstruaciju te im izbaci ocekivani datum poroda te pocetak porodiljnog.
Cure ajde da vas malo nasmijem…poslala mi frendica vic (obje imamo buldoge!) 😁
Doberman, Pudla i Buldog su umrli i stoje pred ulazom u raj kod Boga te moraju odgovoriti na pitanja za upad u raj.
Bog upita svih troje: u što vi vjerujete?
Doberman kaže: ja vjerujem u rad, red i disciplinu te odanost mojoj obitelji!
Odlično, kaže Bog, sjedni sa moje lijeve strane.
I Pudlo u što ti vjeruješ?
Pudla odgovori : vjerujem u ljubav i brigu moje obitelji dok mira je u svijetu!
Ahh kaže Bog i sjedne Pudlu sa desne strane.
I gleda Bog tako u buldoga te ga upita: a u što ti vjeruješ?
Buldog ga gleda i gleda, promatra sjajnu stolicu, raskoš oko njega i odgovori:Ja vjerujem da TI sjediš na mom mjestu!!
You are in my spot! 😂😂😂
Sarita tak i je...ziva istina! Kad smo razmisljali koju cemo pasminu moj stric je bio najvise za bulldoga uz rijeci “to nije pas, to je gospon pas” i stvarno je tak 😂
Zamisli doc nam u goste i djeca dobiju slatkise a on ne....tragedija ziva 🙈
Nekad me tako osramoti kolko je razmazen da je to strasno. 😬

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji