ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    23. Listopad 2019. 18:07

BabyD meni zvucis tocno kao svaka trudnica u visokim tjednima! Zelim ti sto prije porod pa da se mazite i pazite.
    Thinkpink postoje samo u toj boji i kombinaciji. Izvana je ta neka antracit, a unutra siva, crveno s crnom remenima. Moze se jedino kupiti unutarnji jastuk u raznim bojama umjesto postojeceg crno sivog.
    Meni zanimljivo ni jedan gin nije mijenjao termin poroda svi su pisali 24.1. Znalo je doduse na uzv pisati koji dan prije poslije kad je uzv preracunao dimezije bebe, al nikad mi ga nisu mjenjali niti spominjali da je prije ili poslije po nekoj njihovoj kalkulciji. Kod mene je kalkulacija datum menge - 3mj i onda + 5 dana. Ciklusi su mi uvijek bili 28 dana pa nije ni da imam krace cikluse pa da zato tako racunaju. Iskreno to dani gore dole isto mi je i tako ce mi najveći uzitak biti taj datum kad rodim, a iskreno voljela bi na termin bas. 

• thinkpink1
    23. Listopad 2019. 18:09

iva4

thinkpink1

Joj kak mi idu na zivce sa tim računanjem termina😤. Dok nije bilo razno raznih programa i aplikacija, nije bilo greške. Racunalo se na ona dva nacina i kod svakog doka bi bili isti datumi.
    Grizli kolica su mi odlicna. Jel ima i drugih boja ili samo crnih?

Ja kod gojeg god doktora sam dosla dobila sam drugaciji termin pa sam vam tu napisala srednji jer prvi je kao 20.11 onak kakoooo??? razlika vise od 10 dana???? 🤷🏼‍♀️ Jbg

Uzas!!! 😤😠 Ja sam samo cekala da vidim koji ce mi datum poroda stavit i vrebala da ih zaskocim, al su mi stavili po skolski, naegelovo pravilo.

annika
    23. Listopad 2019. 18:21

MaRe izblijede. Dr kaže da je ova kilaža optimalna za ove tjedne, meni se čini da ćete vi sve imati male divove ovdje.
    Meni žgaravica od mlijeka još gora ali zato jogurt dušu dao.

[iimg]

ena10
    23. Listopad 2019. 18:23

iva4

thinkpink1

Joj kak mi idu na zivce sa tim računanjem termina😤. Dok nije bilo razno raznih programa i aplikacija, nije bilo greške. Racunalo se na ona dva nacina i kod svakog doka bi bili isti datumi.
    Grizli kolica su mi odlicna. Jel ima i drugih boja ili samo crnih?

Ja kod gojeg god doktora sam dosla dobila sam drugaciji termin pa sam vam tu napisala srednji jer prvi je kao 20.11 onak kakoooo??? razlika vise od 10 dana???? 🤷🏼‍♀️ Jbg

Točno se sjecam, jednom smo ti i ja komentirale kako smo dan razlike, i sjetila sam se kako si napisala da ti je ZM tipa bila 23.2 Ili tak nekak, a dan ranije mene ti je termin..

Meni je ZM bila 20.2., a termin zadnji koji je svugdje uveden je 22.11(doktor na hitnoj prije mj dana kaže UZV mu računa 20.11) 😂😂.. tak da to sve nema logike.

Ja vam iskreno oko toga uopće ne vodim računa.
    Ja znam da si tt računam po ZM i baš me briga.
    Doguraala sam skoro pa do samog kraja, sad samo da dođe curka i da sve prođe u najboljem redu🤞🏻🤞🏻

mrgud_zg
    23. Listopad 2019. 18:24

Nije meni uopce problem datum poroda. Potpuno svejedno. Nego to sto bi trebala iskoristit godisnji prije porodiljnog a ne mogu dobit tocan datum otvaranja porodiljnog. Ko da je to za 6 mjeseci, a ne za 3 tjedna 🙄 mozda je samo do moje gin i njene sestre 🙄

samonezelje
    23. Listopad 2019. 18:30

Curke upravo sam vidla da bude iduci cetvrtak opet djecje robice u Lidlu pa sam fotkala plakat..

samonezelje
    23. Listopad 2019. 18:31

Evo i link mozda se bolje vidi.. https://i.postimg.cc/RFCDXk1F/20191023-170715.jpg

samonezelje
    23. Listopad 2019. 18:35

Baznadan slucaj sam.. https://i.postimg.cc/ZqL8RPH9/20191023-170715.jpg
    3 sreca

mala.le.90.
    23. Listopad 2019. 18:39

Evo mene od doktora...sve je ok, nisu ni kvrge ni zlijezde, nego su mi nabrekle vene na velikim usnama. Bezazleno je, ali ako zelim da ne napreduje, moram mirovati...
    Tako da od danas sve 4 u zrak...
    A redovna kontrola iduci tjedan..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    23. Listopad 2019. 19:25

Cure ajde da vas malo nasmijem...poslala mi frendica vic (obje imamo buldoge!) 😁

Doberman, Pudla i Buldog su umrli i stoje pred ulazom u raj kod Boga te moraju odgovoriti na pitanja za upad u raj.
    Bog upita svih troje: u što vi vjerujete?
    Doberman kaže: ja vjerujem u rad, red i disciplinu te odanost mojoj obitelji!
    Odlično, kaže Bog, sjedni sa moje lijeve strane.
    I Pudlo u što ti vjeruješ?
    Pudla odgovori : vjerujem u ljubav i brigu moje obitelji dok mira je u svijetu!
    Ahh kaže Bog i sjedne Pudlu sa desne strane.
    I gleda Bog tako u buldoga te ga upita: a u što ti vjeruješ?
    Buldog ga gleda i gleda, promatra sjajnu stolicu, raskoš oko njega i odgovori:Ja vjerujem da TI sjediš na mom mjestu!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.