Cure a soda bikarbona dali se ona smije uzimat u trudnoci za zgaravicu? Bas mi je zlo, a sad da cekam ljekarnu i tablete probala bi mozda to ako se smije🤷🏼♀️
Sodu bikarbonu nije bas preporucljivo uzimat odokativno na zlicice ni van trudnoce. Uzmi radije u ljekarni nesto za zgaravicu, barem je u tablete podjeljeno pa znas dozu. Jesi bademe probala?
Cure, ne stignem vas popratiti, samo da vas pozdravim sve i curama u bolnici pozelim sreću.
Iva, mene žgaravica sa mučninom muci cijelo vrijeme. Banana, caj od mente, jogurt...to meni pomaže.
Ja obavila danas pregled i napokon mjere ne kasne više onako. Ili su u skladu s tjednom ili ev. kasne 2- 3 dana. Beba je 1,5 kg a mama na +8. Zatvorena, idući pregled 26. 11. Pitala sam dr za dianatal gel, kaze ako sam u mogućnosti da uzmem, da u bolnici bez problema daju tako da ću vjerovatno kupiti
[iimg]
Komplet za izlazak iz bolnice, naravno gore medo
Ovo mi je preeeeslatko
Annika super za pregled i da je stigao mjere a bome je porastao od zadnjega..tko zna koliko će moj biti :)
Ja sam sad zvala doktora da me boli ko menstrualni bolovi i leđa te da mi je trbuh tvrd i da to nije konstantno... rekao mi je da to nije normalno i da su lazni trudovi. Da povecam dozu utrogestana i ako se ne smiri da ujutro dodem na pregled
Zgaravica i mene ubija. I pokusala danas sa bademima pa mi je sad jos i muka od njih. Nadam se da ce bar curica bit kosata na mene pa da znam zasto patim😂😂 prva se nije nesto usrecila s kosom😅
Samonezelje, red fox, mikio mi smo znaci doslovno u dan. Meni racuna ono +7 dAna/-3mj. Imam i duze cikluse. Bas javite tocno koji vam je 1.dan porodiljnog. Ja cu opet pitat sljedeci utorak na pregledu. Al me zivcira. Jer bi si htjela spojit go s tim a nemrem dobit tocan datum. 🙄
Samonezelje, red fox, mikio mi smo znaci doslovno u dan. Meni racuna ono +7 dAna/-3mj. Imam i duze cikluse. Bas javite tocno koji vam je 1.dan porodiljnog. Ja cu opet pitat sljedeci utorak na pregledu. Al me zivcira. Jer bi si htjela spojit go s tim a nemrem dobit tocan datum. 🙄
Ako pomaže ovo, evo izračuna od mog doktora - oni to ne računaju ručno već ubace u komp podatke:
ZM 24.03.
TP po ZM 29.12.
TP po tom programu 31.12.
Porodiljni 16.11.
Losa kako slatke stvarcice. A sjetila si me da mi nismo odabrali kompeltic za doc doma iz rodilista. To smo odlucili zadnje kupiti. Jer ne znam jel bi 50 ili 56 uzela. A nadam se ce ti se lazni trudnovi smirit pa da neces morat kod gin ili u bolnicu. 🤞
Lorija univerzalnija mislim da ne mogu biti. 😁 Al zato ce drnde biti zenske. Iako je dekica za kolica vec spremna. To je necak izratio zelju da bude njegpva a posto mi je prekrasna nemam nis protiv. Doduse plavo siva je. 😂
Nama su u bolnici na tecaju za dianatal gel da je to prevara i bacanje novaca i da to ne kupujemo
Zgaravica me muci negdje od povratka s godisnjeg tamo sredinom 8 mj, na dane nije strasno a na dane je uzas. Danas je recimo takav odvratan dan. Dogodi mi se i po noci da se probudim s doslovno rigotinom u ustima kolko mi se digne kiselina. U drugu ruku znam hrpu slucajeva gdje ne vazi to za kosu i zgaravicu.
Losha nadam se da ce ti se smirit do sutra 🤞
Ako pomaže ovo, evo izračuna od mog doktora - oni to ne računaju ručno već ubace u komp podatke:
ZM 24.03.
TP po ZM 29.12.
TP po tom programu 31.12.
Porodiljni 16.11.
Prema tom moj porodiljni nikako ne moze bit 17.11 nego 14.11. Kao sto sam ja i rekla. Uzasno mi je danas digla tlak 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji