Evo i nas nemamo sto pisat pa samo citamo i dalje je sve isto nista se ne mjenja .. danas je toliko aktivan da imam osjecaj da pokusava izac .. ja znam da je meni dosta i da zelim sto prije rodit .
ne mogu vise . 💆🏼♀️ mozda sam zato losa osoba-majka al ja stvarno ne mogu vise i ne zelim vise
samo da se rodi i mir
Losa krkni.magnezij normabel i lezi pa vidi kako ce biti
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cure koje muci zgaravica probajte sa hladnim mljekom. Meni danima i noćima rijesava problem još od bolničkih dana kad mi ni tablete nisu pomagale. Mislim da su me sestrice zamrzile zbog zvona i "mogu li dobiti hladno mljeko " 5 puta dnevno 😅
Cure koje muci zgaravica probajte sa hladnim mljekom. Meni danima i noćima rijesava problem još od bolničkih dana kad mi ni tablete nisu pomagale. Mislim da su me sestrice zamrzile zbog zvona i "mogu li dobiti hladno mljeko " 5 puta dnevno 😅
Ja inace fakat volim mlijeko. I pijem ga i vise nego sto je potrebno 🙊. Al recimo sad mi uopce ne pase. Isto mi se dize i vraca i ostaje bas grozan osjecaj
Iva ja zgaravicu rjesavam vodom i bademima i da bas pazim sto cu jesti kada..meni pomogne iako ju ne sredi skroz ali pomogne
LoSa odjelce je premedenoooo i moj ce imati takvo slicno 😍 a za te bolove..hm. necu te ja plasiti ali ako se ponavljaju u pravilim razmacima i tako se sire od leda pa u te ko menstrualne grceve pa se jos i trbuh stvrdne meni to izgleda ko pravi a ne lazni trudovi. Lazni su nepravilni i nebi smjeli biti popraceni grcevima. Ako ne pomogne odmor i terapija ja bi svakako isla provjeriti. Drzim fige da bude sve ok.
Juno nek si ti kuci na svome ali ipak se cuvaj i pazi sebe i bebu
Naravno da sam nesto zaboravila.
Kolica su suuuuper! Bas volim takva univerzalna 👍👍👍👌👌👌
E da za zgaravicu jos..u prvoj T 27 tjedana zgaravice do poroda dok ga van nije dr izvadio zgaravica. Mali celav bio ne samo roden nego i prvih 6 7mj potpuno celav tako da kod mene sa kosom nema veze 😂😂 nego kiselo i zacinjeno i masno poticu zgaravicu a to ukljucuje i gulase salse kiselije cajeve jogurte jako slatko nesto mandarine itd sve sto potice kiselinu bi trebalo izbjegavati pogotovo navecer.
BabyD tako sam ja zvucala sa prvim od 35og tt na dalje. 'Sad mogu i rodit i samo da vise rodim i dobro da ja tu njega vidim i super' tek onda nije mir kad se rode ali to je nesto sasvim drugo. Ja te u potpunosti kuzim nisi losa ni osoba a ni mama 🤗
Pitanje za sve kojima nije prvo...dal strije s vremenom izblijede ili će ostati tako crvene? Sise su mi ratna zona i sad se tuširam i vidim po 3 crtice na svakom boku xD Doslovno preko noći su se pojavile :/
Ja sam sad zvala doktora da me boli ko menstrualni bolovi i leđa te da mi je trbuh tvrd i da to nije konstantno… rekao mi je da to nije normalno i da su lazni trudovi. Da povecam dozu utrogestana i ako se ne smiri da ujutro dodem na pregled
Sjecas se da sam i ja imala iste simptome. Isto zvala i prek tel.mi dali udarnu dozu progesterona (duphaston 3x2), normabel 2x2mg, magnezij i ak se ne smiri da dodem odmah na pregled. Meni se znacajno smirilo, ali se nije povuklo u potpunosti. Od tada sam jos na progesteronskim injekcijama 1xtjedno, a pp i ranije. Nadam se da ce ti se smiriti do jutra🥰
Joj kak mi idu na zivce sa tim računanjem termina😤. Dok nije bilo razno raznih programa i aplikacija, nije bilo greške. Racunalo se na ona dva nacina i kod svakog doka bi bili isti datumi.
Grizli kolica su mi odlicna. Jel ima i drugih boja ili samo crnih?
Pitanje za sve kojima nije prvo…dal strije s vremenom izblijede ili će ostati tako crvene? Sise su mi ratna zona i sad se tuširam i vidim po 3 crtice na svakom boku xD Doslovno preko noći su se pojavile :/
Izblijede. Na bokovima skroz izblijedile a na cicama se izgubile jer se ipak smanje malo nakon poroda i dojenja. Sad su se vratile ali opet ce to izblijedit (nije da brinem 😂)
Sortiraj odgovore
Najstariji