Jaivanpa sta ima kod tebe? Jesi bila na kakvoj novoj kontroli?
Meni je jučer stigla urinokultura. Imam Klebsiella pneumoniae u urinokulturi. Doktor mi propisal da odma uz antibiotike koristim rojazol vaginalete 7 komada i kremicu rojazol da mazem ako me pecka. Al osjecam neku nelagodu pa si mazem. Od antibiotika sam dobila Xoriomax 500mg , 2 puta dnevno svakih 12h .. a prije tog dok je bila jača upala onda sam koristila Cefalexin. samo ovi kreteni u Bj pazi nisu mi rekli o kojoj se bakteriji radi niti imaju nalaz nego su rekli onda neka vam Petrova nađe o kojoj se bakteriji radi..ponasanje sestre ko uvrijeđenog derista. Jos me liječe od jake upale i nakon sedam dana ne provjere jel proslo. Uzas. Nadam se da toliko antibiotika bebi ne skodi
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Zoe divna vijest!! 😊 sad kuci odmaraj i cekaj 😊
Lavice bravo za ogtt 💪
Evo ja prijavljujem da je deckic kraj mene i, da je danas spavao u jaslicama i presvucen dosao kuci.
Pred tetom sam ga opipala da provjerim. Cisto jedan signal joj poslala za ubuduce.
Maaa zene vi mene zbunjujete 🙊
Paprikas s rizom?
Zar nije paprikas zapravo jelo s krumpirima i nekim mesom?! 🙈
Zoe ti si usla u visoke tjedne, ako i sutra rodis, bit ce to sve ok, moje su prijateljice radjale u 35.tjednu zdravu djecicu s tvojom kilazom...to je na pragu 9.mjeseca i za ocekivat je...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Lorija na finjaka si to odigrala, tako i treba..čisto da zna da nisi luda i da primjećujes..
Paprikas nemam pojma sta je tocno al moje oči, usta i želudac su zamislili umak od salse s puno paprike i piletine i rižu na bijelo uz to 😍😍
I dalje slinim, jos dva sata pa sam doma s posla, past ce neki rižot 😂
[/url
Evo i mene cure. Zadovoljna sam sa novim ginekologom, detaljan je za razliku od bivse gin, a i poliklinika je pa sam sigurnija nekako.. sutra radim ogtt isto kod njih to će potrajati nekih 2.5 h (ne znam samo kako ću gladna toliko, jos od veceras od 8 ne smijem nista) 🙈🙈😳 cervix je 3.00 cm (po otpustu iz bolnice 2.5/2.85) i dalje zatvorena i cvrsta. Abdominalni detaljni pregled je u idućem terminu (19.11) lorija upisi me kad ti bude zgodno. Poslije pregleda sam bila u Hm kupila smedje medo odjelce 52 broj, ali sve mislim da sam rukama broj pa ću sutra kupiti još jedno 56 bar.
Lorija, meni je sljedeci pregled 4.11 a cini mi se da me nisi upisala.
Lavica i meni je isto dogovoreni carski ali sam svejedno morala pravit bris na streptokok
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Thinkpink auuu da bas su ti povisene sve vrijednosti. Sto ai jucer jela posebno navecer? Za GD nema cak ni veze imas li nekog u obitelji zna zbog homona se poremetit rad gusterace. Dal uzimas kakve kortikosteroide ili neke druge lijekove jer i od njih zna to biti?
Lavica meni od labosa nalazi na portalu zdravlja budu nakon 24h vidljivi.
Evo obavila uzv danas. Sve super uredno beba po duzinama u danima kako treba biti. Stari uzv od proslog tjedna fulao cak za 7 dana je beba bila veca pa je ispalo da je onda bila veca nego danas. A danas sve po spagici. Tezina 930gr rekla da je po proracunu 80 gr teza beba nego sto bi po danima trebala biti al da sve ivf bebe budu teze na porodu i da je to ok. Drugo sto je zanimljivo mi rekla da se predivi vec sad tezina bebe na porodu jer težina oko 27tt je 25% zavrsne mase bebe. Tako da mogu ocekivat veliku bebu izmedju 3.8-4 kg 😊 Dobili 3/4D slike iz bolnice sta sam se bas iznenadila da imaju. I ova gin je rekla da po onome sto ona vidi je curka, doduse da nikad to nije 100 % sigurno al da je uvijerena da nas nece prevariti na porodu. 😍
Goga neka si ti nama bolje ❤️
Grizli jesam ti rekla da je curkica!! Jeeeeej!! 🥰
Sad si me scimala s tom tezinom, po tom bi moj malac mogao imati 5kg 😳 pa da se otelim!!
U 28.tt je imao 1300....sad necu spavat do pregleda 31.10. da vidim kolko sad ima 🙈
Grizli cestitke na curkii 🥰
Mene zivo zanima koliko je moja kokos narasla 🤩
Saznat cemo u petak..al kako je krenula, mislim da ce isto biti veca.
Joj i moj je u 28.tt imao 1400, Boze nadam se da to nece biti neki div i da te mjere ipak fulaju🤣🤣
Angie oteliti hahahaha🙈
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji