Curke čestitke na urednim pregledima!!
Moj je bio super, sve je uredno, zatvorena sam s tim da mi nije spominjala veličinu cerviksa, a ja se nisam sjetila pitati.
Beba ima već 1,8kg :D ona kaže da je to prosječno, meni se učinilo da je puuuuuno.
Šećer natašte dobar, što mi je uvijek drago za čuti. :D
Idući pregled 12.11.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Hehe moja curka se bas srami, al otkrila ju teta doktorica nije imala sanse vise. Izokretala sa svih strana samo da ju razotkrije. Sve ste tu dobro nagadjale vidim ja, sve neke babe vange oko mene. 😁
Thinkpink progesteron inace regulira secer, al progesteronska dominacija u tijelu usporava metabolizam pa mozda samim time i metabolizam secera. Svakako se savjetuj sa dr oko toga. Drzim fige da sve bude ok, samo da ti daju dijetu nije previse strasna al treba se naviknut na nju. Ako bude i morala na profile nije ni to smak svijeta izdura se, bitno da bebica bude dobro. Možeš ti to ajde nije to ništa naspram svega sto si do sad probala. 😉
Goga vidim da je i tvoj pregled dobro prosao 👍👍👍👍. Sretno sutra na ogtt!
Opet nista ne stignem procitati i umjesto da spavam ja dosla vidjeti jel Grizli nosi curicu i curicaaaaaa je. Cestitam jos jednom na maloj pristojnici.
Curke čestitke na urednim pregledima!!
Moj je bio super, sve je uredno, zatvorena sam s tim da mi nije spominjala veličinu cerviksa, a ja se nisam sjetila pitati.
Beba ima već 1,8kg :D ona kaže da je to prosječno, meni se učinilo da je puuuuuno.
Šećer natašte dobar, što mi je uvijek drago za čuti. :D
Idući pregled 12.11.
Nije ti to puno kg, moj je malac imao 1,8kg prije 10 dana.. Iako su mi rekli da je tjedan ipo dana veći za dob.
Jutro cure. Danas sam ja 🦉 na dežuri... glad me probudila,a ogtt tek u 8:30 pa još skoro 3 h iza toga tek mogu jesti 😖 ako glad prezivim danas sve ću.😣😳🥴
PREGLEDI
23.10.- Nita9999
23.10.- piba7
23.10.- annika
23.10.- Flower
24.10.- Thinkpink1
24.10.- Zarica
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
25.10.- DeeSB
25.10.- iva4
28.10.- Sarita15
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
30.10.- kl1v
30.10.- samonezelje
31.10.- Tockica37
31.10.- DeeDee
31.10.- Angie1205
31.10.- Red Fox
31.10- ena10
01.11.- Lala27
04.11.- C1M4
04.11.- Lavica27
04.11.- PetraB
04.11.- Reserved123
07.11.- Tonkica1
08.11.- Angelly
11.11.- mikio
12.11.- MaRe
12.11.- Grizli
12.11.- lorija
12.11.- Juno
12.11.- Simbalija
13.11.- LoBi
13.11.- Lunica
19.11.- Goga_V
21.11.- samojed
Jutrooo 😊 ranim jer sam zaspala u 20.30h 🙈
Sretno danas cure na pregledima i Goga na pretragama. ☺ 🌸
U Bavariji se ne ide se direkt. Prvo se provjeri s jelom i picem, pa ako bude povisen onda salju na oggt.
Ne razmisljaj o hrani samo. Sretno!! ☺
Jutro cure! Sretno danas na pregledima!
Goga i grizli čestitam!
Evo ja jučer obavila prifil guka, sve vrijednosti od 4,3-4,9. Moram priznati da se zadnja 3tj. nisam baš pazila jer ovo vrijeme me ubijalo i tlak mi je bio nizak, ali izbacila sam sokove, kolače, bijeli kruh te malo reducirala obroke.
Bebač je 2450gr, za sada sve ok. Slijedeća kontrola kroz 2tj. Moram ponoviti BATB urina i čekam nala brisa cerviksa.
Ugodan dan svima!
Jutro, sretno danas na pregledima.
Kako sam se ja jutros probudila odmorna ☺️... Dobila jucer od prijatelja gospona Pericu ogromnog da je mm reko kako je Perica premalo ime za to cudoviste. Dakle smjestila se na desni bok i do jutra prakticki nisam mrdnula se, a niti sam pokocena niti me kriza bole. Preporod. Sve one male zamjene nisu mu ni do koljena moram priznat.
E da curke koje traze jos robicu ja sam se ugodno iznenadila u trgovini F&F koje imaju u Konzumovim centrima. Tako su mi rekli. Mi u Puli slucajno naletjeli na nju. Popuste imaju sad na dio robe, a pamuk je bas fin. Nismo mogli odoljet pa smo kupili par bodija 68 koji su 15-20 kn i medo odjelce 62 koje je bilo 70 kn na popustu. Sebi nasla maje sad kad jednog dana malo zahladi da imam. Cijene sve su i inace prilicno pristupacne, a jos na snizenju bagatela. Nije trudnicka roba al je kroj da stane poprilican trbuh unutra. Ja sam se odusevila iskreno robom i rekla prodavacica da je to linija odjece od Tesco lanca.
A kao nakon sto saznamo spol cemo kupiti nesto bas po spolu i tako odemo nkon pregleda u h&m i kupimo komplet koji je opet univerzalan samo im natpise I love mum, I love dad... Jer se nismo mogli dogovoriti oko zenske robice. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji