Ja sam jučer nakon čitanja o promjenama dole sve ispipala i nisam osjetila nis čudno pa sam dosla dečku kao manijak: "e aj vidi ako je sve normalno" s teatralnim skidanjem, znači plakao je od smijeha 😂😂😂😂😂
Btw, kod mene nema promjena. Još 😅
[/url
Grizli čestitam na curici!
Ja vas više ne mogu stizat u čitanju, jako puno pišete.. Čestitam svima na urednim pregledima, ostale žene držite se i mislite pozitivno🤗
Grizli cestitke na curiciiii!! I svima cestitke na urednim pregledima. Cure u bolnici samo pozituvno i hrabro 💪💪 a bebama u terminu svi srecu zelim jos malo iiii 🤱💖
Neki ogtt je bio los mi se cini 🤔 neznam ciji ali drzim fige da se to izregulira prehranom bez bolnice 🤞 koliko je meni moja patrozna umirovljena nona objasnila,a ja zapamtila, gastacijski secer nema veze ni sa genetikom ni sa dijabetesom u obitelji niti je nuzno trenutna trudnicka kilaza indikacija, on nastane jer se u organizmu poremeti rad hormona koji nekima izbaci taj secer i nestane skupa sa trudnocom te nije znak da bi se mogao kasnije pretvoriti u dijabetes niti se pojavit u iducim trudnocama. Ukoliko ga nema izmedu 24 i 28 tt nece ga ni biti. Toliko sam upamtila 😥 jos je ona puno tog meni rekla ali moj mozak brizan ne radi.
Netko je pitao dal mogu setnje sa bebina 2 tt i ja mislim da mogu ako mama se osjeca dobro za van ili je tata voljan i naravno ako je ok vrijeme. Pod setnje se misli svjez zrak park a ne kafici i shoping centri i ne medu velike guzve. Ja nisam mogla nakon 2 tt ici ikud ali su muz i mali setali po balkonu po dvoristu oko kuce u najtopliji dio dana kad nije bilo kise bure i snijega sto nas je zadesilo te godine u trecem mj. Racunam da kako ono bude drugi mj lijepsi nego peti u zadnje vrijeme da cemo ici opet tj decki ce ici a ja cu spavat 😂
Grizli čestitke na pregledu i na curiciii ma znali smo da mora biti cura kad se toliko stidi :)
Goga super što stanje ide na bolje...još ćeš ti čekati u terminu da se kreneš otvarati...preporuka za medu ti je 62, pošto imaš već jednog malog a prerast će ti to dok si rekao keks.
thinkpink rano si to otkrila tako da će se vrijednosti na vrijeme izregulirati.
Svima ostalima čestitke na urednim vrijednostima i pregledima :D
Ja se danas nisam pomjerila s kreveta...baš me boli..popila sam magnezij pa je popustilo i sad bi mogla ponovno xD Još se i malac cijeli dan rita ko navijen, ne pomaže nimalo...mislim da sam dns prvi put osjetila štucanje...stomak mi se tresao kao da je potres
Iva4 tako je meni jučer bilo 😒
I opcenito me satare strah ako se prepustim razmišljanju o porodu i o tim prvim tjednima..
Čekaj, šta si ti u bolnici? Sorry, nisam popratila pa mi se zbunila s ovim vraćanjem doma. Gdje god jesi držim fige da što prije budeš doma, meni je najbolji antidepresiv njegov zagrljaj ❤
[/url
Grizli, cestitke na pisulji!!!
Thinkpink, sad si i ja mislim da bolje da obavim taj ogtt, bez obzira sto su mi prve vrijednosti bile niske... Nadam se da ce ti se to nekako ustabiliti.
Jaivanpa, nadam se da ces se brzo rijesiti bestije!
Goga, super za pregled i da si zadovoljna!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva4 ma to znam al sam zabrijala očito.. Ajde proći će i to, još malo 😘
[/url
Cestitam cure na urednim pregledima i Grizli na djevojčici. 🌸
Zoe, Juno i babyD super da ste bolje i da je sve ok! Bit ce do sve dobro kod svake do kraja.
Hvala cure na komentarima i podrsci i meni je baš drago da ne ide nazad... Kako su me iscimali i držali 21 dan u bolnici mislila sam ko zna šta me čeka danas, kad ono sve ok nadam se da će tako i ostati. 🤗 lorija nisam se trebala nesto puno boriti za ogtt (mislila sam i spremila se😁) ali su me pitali prvi jesam li radila i ako nisam da trebam pa me odmah narucili za sutra. Nadam se da će biti sve ok i tu.
Sortiraj odgovore
Najstariji