Zoe neka oni tebe drze pod kontrolom, tako je najbolje al sad doma miruj i jos malo izdrzi...mozete vi to! 🥰
Miapia ne daj se zaje🤬, sad ste ti i bebuska najvaznije!!
Nego...sad sam se sjetila da nisam vidjela post od Goge il sam ga nekako fulala jucer i danas??
Miapia moja E je rodjena na prvi aprli i sa cca 10 dana smo se vec setale. Kazu da kad je mama spremna da je spremna i beba. Sa L nismo isli tak rano jer je rodjena u 12.mj kak sad bude i braco al sa beka 3 i pol tj smo izasle. S tim da sam ja svaki dan po malo s njom na balkon (zatvoreni) da osjeti friskog zraka.
Angie zato sam i htjela cuti misljenja nekoga s iskustvom.. ja ga nemam pa vjerojatno pusem i na hladno.. nisam panicar za sebe, ali mislim da cu biti s ovim malim.. pa ono, zelim znati sto vise..
Angie,Goga se javila jutros i rekla da bas ide danas na pregled.
Zoe, odlicno da ides doma,ipak je lakse!
Miapia, ja to tupim stalno... stavit sebe,svoje zdravlje i bebu na prvo mjesto jer je prioritet a posao... zamjene nas dok si rekao keks a opet nije im bed uzet ruku cijelj ako nudis prst. Cast izuzecima. Zato,dobro si odlucila. Sto se tice setnje,kako Angie kaze. Al ides na svjez zrak a ne u shopping centar tqko da bebi godi zrak. Obicno zaspu cim nos promole van. Kako tebi godi godi i njima. Mi smo nakon cca 2 i pol tj isli do kraja ulice jer se ja nisam prije osjecala dobro. U duze setnje nakon 3-4 tjedna. Proljetna beba.
Uspjela dobit na 10sec ginekologa,kaze uredan nalaz ogtt,a i krvna slika sve ok,sutra iza 10 da zovem za detaljnije🥰
Btw. Jucer sam smazala 50gr cokolade a opet nisam "slatka" tako da... mislim da se tesko da prevarit ogtt.
Neda se ogtt prevarit :-)
Moje sve frendice su setale bebe odkad su mogle hodati naravno ako je ok vrijeme. Mislim da bebi godi svjezi zrak.
Moja frendica ima teoriji da dan prije jedes kuhanu piletinu i purecu sunku i tak prevaris ogtt😂
Zoe super vijest da idete domeka, odmah se lakse dise!🙂
Tockica i Piba hvala na info za profile! Nadam se da ce me prvo bacit na dijetu pa tek onda ako ne uspijem izregulirat secer da ih radim. I tako sam napravila nalaz u samom startu, 24.tt, a mogla sam u 28., ovak mogu dobit na vremenu da ga iskorigiram s prehranom.
Lavice nemrem ti pomoc jer ja uglavnom sve obavljam privat u labosima (osim pretraga za hematologicu-jer su neke bas specificne pretrage), bez nahodavanja po bolnicama zbog mirovanja. Super kaj si dobila ordinaciju i kaj su ti ukratko ocitali nalaz OGTT-a i da je dobar nalaz. Vjerujem da si odahula. Samo se nadam da ti nije ocitavala ona koja ti je ocitavala i briseve, jel ona Hans na mitraljezu?🙈🙊
Ahahah kako si je zapamtila😂😂Ne,cak mi je dr spojila na kratko😱
Joj bas mi zao sto sve to ides privatno,ja to u domu zdravlja obavim, blizu mi je. A i cim udjem,ja direkt na vrata kazem da sam trudnica i ne pitaju nista,odmah mi vade.
Nadam se da ces uspjet izregulirat brzo!
Sortiraj odgovore
Najstariji