ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    22. Listopad 2019. 14:37

Zoe neka oni tebe drze pod kontrolom, tako je najbolje al sad doma miruj i jos malo izdrzi...mozete vi to! 🥰
    Miapia ne daj se zaje🤬, sad ste ti i bebuska najvaznije!!
    Nego...sad sam se sjetila da nisam vidjela post od Goge il sam ga nekako fulala jucer i danas??

DeeDee
    22. Listopad 2019. 14:37

Zoe pa to su krasne vijesti 💪

[/url

Angie1205
    22. Listopad 2019. 14:39

Miapia moja E je rodjena na prvi aprli i sa cca 10 dana smo se vec setale. Kazu da kad je mama spremna da je spremna i beba. Sa L nismo isli tak rano jer je rodjena u 12.mj kak sad bude i braco al sa beka 3 i pol tj smo izasle. S tim da sam ja svaki dan po malo s njom na balkon (zatvoreni) da osjeti friskog zraka.

miapia
    22. Listopad 2019. 14:41

Angie zato sam i htjela cuti misljenja nekoga s iskustvom.. ja ga nemam pa vjerojatno pusem i na hladno.. nisam panicar za sebe, ali mislim da cu biti s ovim malim.. pa ono, zelim znati sto vise..

Lavica27
    22. Listopad 2019. 14:47

Angie,Goga se javila jutros i rekla da bas ide danas na pregled. 
    Zoe, odlicno da ides doma,ipak je lakse!
    Miapia, ja to tupim stalno... stavit sebe,svoje zdravlje i bebu na prvo mjesto jer je prioritet a posao... zamjene nas dok si rekao keks a opet nije im bed uzet ruku cijelj ako nudis prst. Cast izuzecima. Zato,dobro si odlucila. Sto se tice setnje,kako Angie kaze. Al ides na svjez zrak a ne u shopping centar tqko da bebi godi zrak. Obicno zaspu cim nos promole van. Kako tebi godi godi i njima. Mi smo nakon cca 2 i pol tj isli do kraja ulice jer se ja nisam prije osjecala dobro. U duze setnje nakon 3-4 tjedna. Proljetna beba. 
    Uspjela dobit na 10sec ginekologa,kaze uredan nalaz ogtt,a i krvna slika sve ok,sutra iza 10 da zovem za detaljnije🥰

Lavica27
    22. Listopad 2019. 14:48

Btw. Jucer sam smazala 50gr cokolade a opet  nisam "slatka" tako da... mislim da se tesko da prevarit ogtt.

22. Listopad 2019. 15:01

Neda se ogtt prevarit :-)
    Moje sve frendice su setale bebe odkad su mogle hodati  naravno ako je ok vrijeme. Mislim da bebi godi svjezi zrak. 

Lavica27
    22. Listopad 2019. 15:02

Moja frendica ima teoriji da dan prije jedes kuhanu piletinu i purecu sunku i tak prevaris ogtt😂

• thinkpink1
    22. Listopad 2019. 15:04

Zoe super vijest da idete domeka, odmah se lakse dise!🙂
    Tockica i Piba hvala na info za profile! Nadam se da ce me prvo bacit na dijetu pa tek onda ako ne uspijem izregulirat secer da ih radim. I tako sam napravila nalaz u samom startu, 24.tt, a mogla sam u 28., ovak mogu dobit na vremenu da ga iskorigiram s prehranom.
    Lavice nemrem ti pomoc jer ja uglavnom sve obavljam privat u labosima (osim pretraga za hematologicu-jer su neke bas specificne pretrage), bez nahodavanja po bolnicama zbog mirovanja. Super kaj si dobila ordinaciju i kaj su ti ukratko ocitali nalaz OGTT-a i da je dobar nalaz. Vjerujem da si odahula. Samo se nadam da ti nije ocitavala ona koja ti je ocitavala i briseve, jel ona Hans na mitraljezu?🙈🙊

Lavica27
    22. Listopad 2019. 15:11

Ahahah kako si je zapamtila😂😂Ne,cak mi je dr spojila na kratko😱
    Joj bas mi zao sto sve to ides privatno,ja to u domu zdravlja obavim, blizu mi je. A i cim udjem,ja direkt na vrata kazem da sam trudnica i ne pitaju nista,odmah mi vade. 
    Nadam se da ces uspjet izregulirat brzo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.