Losa ne znam kaj bi ti pametno savjetovala. Ja sam dobila takav nalaz da sam u šoku, a u obitelji nemam nikoga ni s mamine ni s tatine strane sa dijabetesom. Znaci obiteljske anamneze za cuker nemam🙈
Mozda da odes cisto zbog sebe, samoinicijativno...🤔
Ja sam h prosloj radila profile na vv i kad krenes pred kraj u ta u bolnicu koju izaberes te hospitaliziraju na njihove 24h profile. Tako je bar bilo u vinogradskoj.mozda ima koja cura friskije informacije.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Losa ne znam kaj bi ti pametno savjetovala. Ja sam dobila takav nalaz da sam u šoku, a u obitelji nemam nikoga ni s mamine ni s tatine strane sa dijabetesom. Znaci obiteljske anamneze za cuker nemam🙈
Mozda da odes cisto zbog sebe, samoinicijativno…🤔
Ja sam na dijeti dobrovoljno i samoinicijativno te si min 4× dnevno kontroliram secer 😀 za sada je ok, ako primjetim da idem iznad dopustenih granica otici cu doktoru. Jucer sam mu svoje profile pokazala pa je rekao da su ok. Evo upravo sam si 2h nakon pileceg paprikasa s rizom i jednog ferrero roshe izmjerila 5.8. Prije rucka mi je bio 4.9.
Jel bi imala koja volje objasnit mi sta su profili i koja je procedura?🤔 Mislim, ja sam 1000% posto uvjerena da su meni svi seceri katastrofa ma da kad doma mjerim su okej tako da vec racunam da idem na to, ali evo sad u trudnoci cujem prvi puta za to, tu na forumu od vas haha😊
Ja bi pileci paprikas s rizom i ferrero mmmmm, pristala bi i na varijentu vez ferrera, ajme osjetim okus piletine i rize u ustima
😂😂😂😂 oprostite
[/url
DeeDee meni nekad tako dode kad nedto na tv vidim da jedu
Cima profil ti je kad si mjeris secer nataste,2h poslije dorucka, 2h nakon rucka i 2h nakon vecere... i jos prije spavanja. Ujutro bi ti trebao biti ispod 5.1, 2h nakon jela ispod 6.4 iako neki doktori vele ispod 7 ako nemas gd.
Cure,da li na zdravstvenom portalu odmah budu nalazi ili s danom zakasnjenja? Jer stalno refresham za ogtt al nista... a brisevi mi pisu 21.10 datum (nedjelja??) A tek danas oko 11 mi osvanuli na portalu...
Bok cure, pratim vas cijelo vrijeme, ali nisam nista pisala.. pupe su vam super.. cure koje su u bolnici drzim fige da sve bude ok.. mene isto dr nije slala na ogtt, iako ja sama sebi isto mjerim jer mi je otac dijabeticar, pa za sada mi je sve ok.. mene pere neka panika zbog posla, ne radim vec mjesec dana zbog visokog tlaka, a trenutno sam na poziciji menagera kvalitete u prehran.industriji i mislila sam da ce mi super biti, raditi malo od kuce.. onda sam skuzila da im volontiram, a oni se ponasaju kao da sam tamo i da cu sve ja..i danas sam presjekla, malo se lose osjecam zbog toga i glava mi cijelo jutro puca, ali morala sam.. toliko su postali bezobrazni i bahati i neka se sad vade sami.. da ne pricam da moje zamjene nema ni na vidiku..a ja planiram iskoristiti godinu dana porodiljnog.. uhhhh.. morala sam se ispuhati negdje, oprostite na monologu.. nadam se da su svi ostali pregledi dobro prosli i da uzivate u ovom danu..
Upravo stigli nalazi krvi koji su u redu, nalaz urina opet pokazuje povisene leukocite i doktorima stvarno nije jasno zasto.. Tako da sam opet dobila antibiotik, a sutra ponavljati urinokulturu.. Uzv nalaz super, sve mjere odgovaraju, curica nam ima 2400 g, jedino sto je spremna za porod. Glava je toliko nisko u zdjelici da ju doktorica nije mogla izmjeriti. No kako tu nema pomoci osim mirovanja, od sutra sam kod kuce na strogom mirovanju pa koliko izdrzimo
I htjela bi zapoceti jos jednu temu.. sto mislite o setnjama bebe nakon 2 tjedna.. najiskrenije, meni je to nezamislivo, pa ta bebica nema jos nikakav imunitet, vani pelud,trave,svasta.. bas me zanima jel samo ja mislim da to nije najpametniie i da je to u danasnje vrijeme normalno??? Ja sam sigurna da ga necu vozati i setati sa 2 tjedna, ok biti ce zima, ali ne bi ni sada.. jer srela sam 2 poznanice koje su rodile prije manje od 2 tjedna i vec se setaju po gradu..
Sortiraj odgovore
Najstariji