Zoe, BabyD i Juno drago mi je da ide na bolje i da ste se javile. Sretno!
Cure kako ce se lagano priblizavat nasi termini mogle bi na onu listu dodati i tko se odlucio gdje roditi, to sam vidla na jesenjskima (normalno tko hoce). Pa da se znamo lovit po bolnicama ako smo u istim terminima 😜
😔😔😔
Dosao mi nalaz OGTT-a.
0'=4,6 <5,1
60''=10,2 <10,0
120''=12,1 <8,5
A bas sam gledala sad nalaze, znaci svaki mjesec kad kontroliram krv kod hematologice, svaki put GUK nataste bio na donjoj ili ispod donje granice.
Nadam se da ce ostalim curkama biti uredan nalaz🍀
A misa mu thinkpink…dijeta ili moras i na profile? Ovaj zadnji je bas visok...sad me frka mog😱
A misa mu thinkpink…dijeta ili moras i na profile? Ovaj zadnji je bas visok…sad me frka mog😱
Nadam se da necu morat u bolnicu na profile🙄🙆🏻♀️🤦🏻♀️
Na dijetu cu ziher morat😥iako velim, svaki GUK nataste bio na donjoj ili ispod donje granice, dobila samo 4kg od samog pocetka, s tim da sam ja na strogom mirovanju od pozitivne bete, nema mrdanja... Vidjet cu sta ce mi u četvrtak ginicka reci na kontroli...
Nadam se da ce tvoj OGTT i od ostalih curka biti školski🙏🍀
Super za briseve!👌👌
thinkpink bit ce sve ok, pripazit ces malo i secer ce biti ok.
Sad me moj doktor bas zivcira jer me nije na ogtt poslao... no opet si mislim da ima nekog iskustva pa vjerojstno zna procijeniti koga salje. Nije od jucer, subspecijalist je fetalne medicine i godinama je u bolnici radio u trudnickoj na komplikacijama u trudnoci. Zapravo uz sve predispozicije ja sam u cudu da mi nije dijagnosticiran gestacijski pa se ponasam ko i da jest.
Maloprije sam srela u gradu frendicu koja je u trudnoci dobila 18 kg i sad doji, mali je star 6 mjeseci, a ona u minusu 4 kg u usporedbi s kilazom prije trudnoce. Tako da se za kile ne treba brinuti 🙃
Losa ma fućka mi se za kile😎, one ce i onak otici dolje poslje s obzirom da sam ja inace mrsavica i ne pazim uopce ni sta ni kad jedem...
DeeDee nadam se da budem uspjela izbjeci profile😖
Ostale curke koje ste isle na profile u bolnicu, koje su vam bile indikacije? Dal ste prvo morale biti na dijeti pa ako niste uspjele sniziti secer tek onda u bolnici ili kak?
Ja sam zbog druge povišene vrijednosti za 0.2 odmah morala na dijetu i profile.
Jučer sam dobila nalaz drugih profila, šećer na taste mi je 3.6, ostale vrijednosti 4.4 - 4.6 i moram ponavljati profile za 3 tjedna. I tako da kraja trudnoće. Ovisi sve o tome što će ti tvoj doktor reći i vjerujem da je od bolnice do bolnice razlika.
Mislim da to dal ces ici u bolnicu na profile ili ne ovisi u kojoj si bolnici. Na VV si sam doma vadis krv nakon jela dok u drugim bolnicama ides na 24h u bolnicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji