Bok svima 😊
Grizli cestitke na curici, tak i tak smo svi vec znali to 😂 mene sad isto zanima kolki je moj decko, jedva cekam saznati iduci cetvrtak.
Super za sve kojima su pregledi dobro prosli, a ne sjecam se koje je ogtt los. Nemoj brinuti, vazno da se saznalo i da si pod kontrolom.
Jaivanpa mislim da si ti pisala za klebsiellu. Ja ti se s njom borim od pocetka, al je meni u vaginalnom brisu. Bila mi je i u urinokulturi ali nakon klavocina urinokultura mi je vec dva puta bila sterilna. U vaginalnom brisu je jos uvijek prisutna i to bolnicki soj. Ja trenutno nisam na antibiotiku, vidjet cu kaj ce mi reci iduci tjedan. Kaj se tice antibiotika nemoj se za to brinuti. Vecu stetu mogu napraviti bakterije nego atb, a i u trudnoci ti daju atb koji su storgo kontrolirani da nemaju stetnosti za plod. Moj ti je savjet da si uzmes lactogyn kapsule i jedi jogurt za dodanim probioticima (fortia, bioaktiv i slicno)
Grizli da, i ja sam prvenstveno bila u šoku. Nisam nista posebno jela sinoc, zadnje sam pojela komad bucnice oko 18h jer mi se stisnuo zeludac kad sam se cula s frendicom i ispricala mi nesto za svoju seku, tako da sam bas bila pod dojmom i lagano stresom, niti sam spavala kako treba od toga. Na korticima sam bila do prije 2mj., decortin 2x5mg. I o tom sam razmisljala pa su možda i oni ostavili kakav trag. Od ostalih lijekova moze jedino biti od Duphastona 3x2 i progesteron depo u obliku injekcija 1xtjedno. Al vidjet cu s ginickom sta ce mi reci...
Čestitam ti na urednom nalazu i tajanstvenoj curki!😍😍😍
Goga bas mi je drago da ti je ginic sjeo bolje od predhodne! I tebi cestitam na zadovoljavajucem nalazu!
Mikio bas to! Sta je tu je...moram se ozbiljno prihvatit dijete i pokusat sve u kucnoj radinosti izordinirat da izbjegnem bolnicu, od prehrane preko kontrole profila na aparaticu, naravno u dogovoru s ginickom. Krecem od sutra bas sa strogim režimom prehrane pa cemo vidjet...
Haha ne ne ovako bas je naglasila gin da to vrijedi isključivo za 26+1 do 27tt. Nakon 27tt ako sam doveo shvatila dobivaju oko 200 gr tjedno do ne znam kojeg tjedna. Zena mi sve lijepo opisivala i objasnjavala al ja kokos zaboravila sve jer sam gledala to preslatko lice sa malim nosicem i punim usnama.
Pitala ju i za bolove u zoni jajnika desnog rekla mi da to ne moraju biti samo liganenti vec da se tu smjesti dio crijeva, mjehura, ureta i neka vena koju maternica pritisce pa zna boliti tako kako opisala sam joj. Al rekla je da je to normalno ako me jace pocne boliti da se javim, al da u pravilu s vremenom popusti kad trbuh jos izadje van. Konstatirala je da po njoj imam nesto manji trbuh za tjedne pa pa da vjerojatno zato i beba je sad rukama i nogama okrenuta prema tom dijelu pa jos dodatan pritisak stvara.
Bok svima 😊
Grizlicestitke na curici, tak i tak smo svi vec znali to 😂 mene sad isto zanima kolki je moj decko, jedva cekam saznati iduci cetvrtak.
Super za sve kojima su pregledi dobro prosli, a ne sjecam se koje je ogtt los. Nemoj brinuti, vazno da se saznalo i da si pod kontrolom.
Jaivanpamislim da si ti pisala za klebsiellu. Ja ti se s njom borim od pocetka, al je meni u vaginalnom brisu. Bila mi je i u urinokulturi ali nakon klavocina urinokultura mi je vec dva puta bila sterilna. U vaginalnom brisu je jos uvijek prisutna i to bolnicki soj. Ja trenutno nisam na antibiotiku, vidjet cu kaj ce mi reci iduci tjedan. Kaj se tice antibiotika nemoj se za to brinuti. Vecu stetu mogu napraviti bakterije nego atb, a i u trudnoci ti daju atb koji su storgo kontrolirani da nemaju stetnosti za plod. Moj ti je savjet da si uzmes lactogyn kapsule i jedi jogurt za dodanim probioticima (fortia, bioaktiv i slicno)
Hvala ti puno! Ma nekako se nadam da ne steti jer je bebec vec pravi hehe i veliki :) jel ima razlike u tome ako je u brisu ili urinokulturi?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Grizli cestitam na djevojčici hihihi
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa meni su rekli da je gore ak je u urinokulturi jer onda moze doci do bubrega pa napraviti jos goru upalu. Zato su te vjerojatno odma stavili na atb da se rjese sto prije. Ja sam ti jos kupila na preporuku ginekologice d-manozu kad sam ju imala u urinokulturi, moram ti samo provjeriti kak se tocno zove. To sam svaku vecer pila
UriRoyal se zove prasak, pije se 7 dana. Ne znam jel to bilo kljucno da je meni pomoglo, al eto, cisto za informaciju. Fino je, po brusnici je okus 😂
Grizli čestitke na curki!
Jaivanpa bolje da je bakterija u urinokulturi nego u brisu. Ako je u brisu znaci da je blize bebi.
thinkpink ono sto si jucer pojela bi ti eventualno na prvu vrijednost utjecalo no ne i na druge dvije koje su tebi poremecene. To znaci da ti inzulin malo sporije radi.
Cure, jucer je netko spominjao neke kvrge, odnosno zlijezde dole na usnama...ja vec neko vrijeme osjecam kao da mi nesto visi nedju nogama pa sam se pametnica danas konacno sjetila dodirnuti dole🤣
Citam da to nastaje zbog povecanog volumena krvi i pritiska bebe, ugl nije opasno?
I tretirate li te kvrge icim? Ne boli me, samo mi smeta jer ih osjetim medju nogama..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Grizliiii super cestitke na vrhunskom pregledu, zaista svaka cast doktorici na strpljenju i objasnjenju. 😁 volim takve doktore koji ne 'brste praznu slamu',
I naravno na curici. 😀 rekoh ti jos davno kad sam otkrila svog pisonju da je kod tebe pisica cim se krije. Bas mi je drago!! ☺
Gogaa super i za tvoj pregled i cervix,nek vise ne ide unazad! 😁 i btw sretno sutra na ogtt-u. Dobro si se izborila za njega. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji