ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kl1v
    23. Listopad 2019. 07:31

Dobro jutro svima!! 
    Zelelim svima uredne nalaze i pretrage❤❤❤❤❤

Angie1205
    23. Listopad 2019. 07:49

Dobro jutro ekipica! Sretno svima danas sa pregledima i nalazima...🤞🤞
    Kod mene dorucak taman obavljen, pije se kavica, pa krecu pripreme za rucak...i pisanje lektire 🙈🙈
    Nakon 4 dana odmora opet krece skola...al neznam do kad 🤪
    Mm opet veceras ide u nocnu, a ja u 20 imam roditeljski u crkvi za E. Cure moraju sa mnom i vec me panika kak ce to izgledat 😬😬
    U skoli smo tek dva mj a mene toliko izmorilo sve to da vam ne mogu opisat! Sad jedna ide na izlet pa druga u kazaliste, pa ovoj treba ovo a drugoj ono...hodam s tekicom po kuci i pisem ko mi kaj kaze jer zaboravim kaj trebam napraviti i kada 🤯
    Grizli neka si ti dobila xxl Pericu, tm je samo ljubomoran 😂

mrgud_zg
    23. Listopad 2019. 07:49

Jutro curke. Sretno svima danas. I cestitam na jucerasnjim dobrim vijestima i otkrivenoj curki 🎉🎉😉. 
    Ja odradujem zadnje dane na poslu (krizam jos 6 dana), popodne tecaj, ova juzina me ubija, ipak je Malo previse 😫. pa bas ne stignem pisat, al redovni vas citam. 😁

C1M4
    23. Listopad 2019. 07:55

I ja se javljam sa OGTT-a, prvo vadenje obavljeno, iduce ide u 10 do 9✌😎 ocekujem bas lose nalaze haha, vidjeti cemo koliki bude secer🤔 ona tekucina mi cak i nije fuj, obicna voda sa secerom haha😁😅 ja sam bome kupila pecivo za kasnije jer da cekam da dodem do doma ili do neke pekare, jela bi tek oko 12h haha😂

23. Listopad 2019. 07:58

E vidis Grizli super da si me sjetila za F&F, oni imaju ljepih stvari za bebu. Svojedobno sam tamo frendici za poklon kupila neke bodice i stvari za bebu i rekla mi je da je jako zadovoljna s pamukom i kvalitetom. Samo su trgovine rijetke, znam da ima u onom Konzumu kod Chipoteke u Vukovarskoj.
    Mene od jucer muci ko menstrualna bol i malo leđa, no mislim da je probava kriva. Smeta mi prepečena paprika sad u trudnoci, a jucer sam malo ajvara pojela. Onda me to napuhuje i osjecam ko bol idem Mg popiti. Tu kod mene magluština ujutro.

C1M4
    23. Listopad 2019. 07:59

Grizli hahah, tako smo i mi kao kad saznamo spol, kupiti cemo nesto u toj boji i na kraju smo kupili taj kompletic😂😅 dosta dugo nam je trebalo da kupimo nesto "musko" bas zato jer se nismo mogli dogovoriti sto tocno haha😅

23. Listopad 2019. 07:59

Cima kako ces izdrzat sa pecivom u torbi? Mirisat će ti 

ena10
    23. Listopad 2019. 08:02

Jutro i sretno svima na pregledima danas! 

Čestitke na curki, i na jučerašnjim dobrim pregledima! SAMO tako da nastavimo do kraja! 🤞🏻💞

C1M4
    23. Listopad 2019. 08:04

Losa mm me vozio i cim sam sjela u auto osjetila sam miris iz torbe i shvatila da to ne bude dobra ideja, ali jos nisam posustala😂 maknula sam torbicu od sebe haha

23. Listopad 2019. 08:18

C1M4

Losa mm me vozio i cim sam sjela u auto osjetila sam miris iz torbe i shvatila da to ne bude dobra ideja, ali jos nisam posustala😂 maknula sam torbicu od sebe haha

Meni sad u trudnoci sve iz pekare miriši bila gladna ili ne  A pokušavam izbjegavati hranu iz pekare koliko je god moguce. Nisam neki veliki ljubitelj slatkog ali dizana tijesta i sve iz pekare mi je bas mana  Zato i cijeli zivot imam par kg viska 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.