ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    22. Listopad 2019. 09:36

Lunica, ali tebi se beba lijepo razvija pa valjda i po tome doktor zakljucije da nema potrebe, ipak on ima i neko iskustvo. Osobno volim obaviti sve. 

Juno
    22. Listopad 2019. 09:59

Evo i mene. Hvala vam na podrškama, puno mi znače. Bolje sam. Kontrakcije i bolovi prestali. Krvarenje samo mrvicu kod brisanja. Jučer mi uzeli briseve, ne znam da li sam jučer  napisala a jutros urinokulturu i cijelu dan profile. Noćas mi pojačali tokolizu s 12 na 36 kapi pa sam se sva tresla i srce užasno lupalo pa su smanjili na 24 kapi. sad mi se samo ruke tresu ko pijancu. spavala sam noćas 1 sat. smeta mi svjetlo iz hodnika, mora mi biti skroz mrak doma, a i inače u zadnje vrijeme doma loše spavam. no preživjet ću. neću se žaliti. glavno da je sve ok. 

mala.le.90.
    22. Listopad 2019. 09:59

Cure koje su se susretale s curenjem kolustruma? Jesu li to narancasto zuckaste tockice na potkosulji na podrucju bradavica?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mala.le.90.
    22. Listopad 2019. 10:00

Juno hrabro i sretno dalje❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Damnarexx 🌺
    22. Listopad 2019. 10:02

Jutro curke, sretno svima na pregledima! 🌺
    Evo mojih nalaza sa OGTTa: 
    GUK-NT 4.3 (< 5.1)
    GUK-60. 8.9 (< 10.0)
    GUK-120  6.7 (< 8.5)
    Bas sam se bojala rezultata,  sretna sam da sve stima 😋
    Ja kontroliram stitnjacu na Vuk Vrhovcu, jer mi je na prvom mjerenju bio visok TSH i onda smo ponovili pa je bio okej, i radi toga 2put mjesecno sam gore.
    Do sada je sve bilo u granicama normale, medutim ovaj mjesec je odlucio skociti na 4.0 🙄 pa sm dobila terapiju: molim uvesti supstitucijski levotiroksin i uzimati Euthyrox tbl. 50g dnevno.
    Jel zna tko sta je taj supstitucijski levotirksin?🧐
    A danas popodne saznajem ostatak nalaza KKS, FE. 

Mikio bila sam ipak jutros na vadjenju krvi za test senzibilizacije u Petrovoj 3. Dosla sam u 8.00 i vani sam vec bila u 8.10 👍 nije moglo brze.
    Ugl, to ti je ulicica prije Petrove bolnice (glavnog ulaza), odes skroz unutra u tu ulicicu koja je i parking i ides dok ne dodes do stepenica, popnes se i odmah desno ti je labaratorij 🙂 imas tipku posebnu za trudnice tj. za uzimanja broja. Zatim moras papir za trudnice ispunit, te cekas da dode tvoj broj na red.
    Nadam se da si shvatila, nisam neka u objašnjavanju 🙈😂😂😂 
    Nalaz je gotov u roku 2-3 radna dana, ja idem po svoj u petak.

22. Listopad 2019. 10:02

Dobro jutro evo i nas .. zadrzali su nas 
    3x dnevno ctg pa cemo vidjeti . 
    ukoliko dode do ranijeg poroda tek krajem tjedna da napunimo 38 tjedana 
    za sad i dalje ima malo visocije otkucaje 

• Kengurica
    22. Listopad 2019. 10:06

BabyD ma izgurat ces itekako, a i stvarno si i sigurnim tjednima. To je vec zrela beba. 
    Iva di ces na kraju radjati?

lorija
    22. Listopad 2019. 10:22

Evo me napokon doma nakon obavljenih jutarnji obaveza, najedena sam upravo. Ne mogu funkcionirati gladna! Mene ce ovaj kruh jos vise napuhati al briga me 😊 ne brinite za kila, ja sam u prosloj t bila +19kg,al sve je brzo spalo a dojenje je svakako ubrzalo pad kila. Tko doji brze smrsa 😁
    Grizli slazem se,osnovno se treba obaviti, bez obzira kakav im dan priredio. Slicne smo struke,  pa mi se ono i pozale Waaa puno beba,od njih 12 imaju 3 bebe koje zahtjevaju skoro cjelodnevnu paznju, osim kad spavaju 😊 Razumijem, ovamo je stvarno deficit kako novine i pisu. Ogromna je potraznja za tetama, nekad oglasi stoje i pola godine i i vise. 
    Lavice nisam nista rekla, vidjet cemo danas kakav ce dan biti. Al cu ga svakako opipati kad dodjem po njega i zatraziti danasnju i jucernju listu da vidim. (Biljeze svaki dan jelo,spavanje i mjenjanje pelena da roditelji imaju za uvid) 😁
    Pokusat cu na finjaka, kao ti prema onoj med sestri sta si pricala, cini mi se 😂😂😂 
    Kengurice tek je pocetak, puno prilagodbe, pored jaslica jos jedan jezik -njemacki,pa mu je ocito sve trenutno zbunjujuce. Nebi ga zamarala jos i sa skidanjem pempasa. Probala sam ljetos, cisto jasno odlucno sjedi na kahlici i digne kaziprst i kaze NE MAMA. I trazi da mu obucem pempas kad piski. 
    Nema forse jos jer inace ga ne forsiram ni na sto. A i tjesi me da u njegovoj grupi cak ni stariji od njega nisu skinuli pempase!! Tako da tete moraju se strpiti jos 😁

lorija
    22. Listopad 2019. 10:27

Samojed zaboravila sam ti napisati, nije ti trbuh uopceee ogroman. Pusti te price. Kako bi rekli Taman je ☺
    Zoe, Juno, BabyD drago mi je da ste dobro! Samo se vi javite nama, da ne moram posebno prozivati kao u skoli 😉
    Drzite se! Bit ce to u redu, na pravom ste mjestu ❤

samonezelje
    22. Listopad 2019. 10:45

Bokic! Evo Lorija prijavljujem prvi pregled u TA 30.10. u 8h. Pa cemo vidjet kaj ce sve radit.. Al me ubi sestra na telefonu kod koje sam se narucivala.. Muz je krepo dok sam pricala na tel jer nije mogo vjerovat da zena ne kuzi.. ja nju pitam jedno pitanje ona meni drugi odgovor.. jedva se dogovorile. 
    Kaj se zgaravice tice, jedino kaj meni pomaze je podignuti jastuk ili nis ne jesti nakon 18h.
    Bas sam se raznjezila jutros mi beba bas lijepo njezno gurka po trbuhu iznad pupka. Swatkooooo! Samo buljim u trbicu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.