BabyD nemoj se bojati, kao sto i cure kazu u terminu si bit ce sve super... Dok bebica dode zaboravit ces na sve brige prije i onda koje dolaze jer imas najveću radost života kraj sebe. Samo hrabro! 💗
Juno drzi se, bit ce sve u redu. Glavno da si u bolnici....Smirit ce se, samo se probaj opustiti i ne plasiti koliko to sad situacija dozvoljava :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Mare je skroz u pravu! Nas dve smo zgoljice i visoke metar i sumska jagoda, tak da sam si ja sad aman taman (tjesim se😂😂) !!
Iva s prvom curkom sam dobila 20 kg i u roku dva mj sve je nestalo, bez vjezbi, teretane i iceg slicnog, tak da no sikiriki draga!
Jutro cure, sretno danas jos 3 curama pored mene na pregledu , plus naravno babyD i Juno nadam se da je sve uredu javite nam se! Zoe je isto bila u bolnici i nema je već par dana... Još jedna cura otvorena u odmaklim tjednima ne mogu se sjetit nik-a? 🤔 idem se spremati u 11:30 imam pregled pa cemo vidjeti sta zeza ovaj moj cervix vise.. 🧐 🌸❤
Evo mene.. I dalje strogo mirovanje u bolnici, terapija cordipin i magnezij.. Svi nalazi uredni, od krvi, briseva, urina, bas sve, i ne znaju sto je uzrok skracivanju cerviksa i otvaranju i sto je potaknulo trudove. Trudovi su se sada prorjedili, bude ih opet ali ne tako cesti i jakih kao sto su bili. Danas smo tocno 34.tjedna, na pregledu cerviks skroz skracen, i jedina terapija za njega je strogo mirovanje.
Jutreko 🌞
Sretno na pregledima cure nek bude sve ok 🙏
Moja gin svih salje na ogtt. Moj je u cetvrtak i vec mi slabo. U prosloj T sam zbog bolesti izgubila kile pa me slala. Njoj je to rutinska kontrola. Neznam jel bolje ici ili ne ali i u tome ko i u svemu svaki gin svoje maslo muti.
Jutro cure, sretno svima danas na pregledima. Ja se zadnje vrijeme nisam bas javljala ali vas uz zaostatak citam.
BabyD i Juno biti ce to sve uredu 🙂 Bas se radujem prvoj bebici kod nas u grupi.
Mi smo dobro, bebac raste, ja sam na +8kg...malo me probava opet pocela zezati a oatalo je uredu🙂
Lorija pa uzas, kaj pokusavaju tebi dati do znanja da treba skinuti pelenu. Ja fakat to ne kuzim. Ako je djetetu stresno u vrticu kaj ce ga jos i zapisanog drzati. Ko da ti ne bi voljela da on sretan ide u vrtic.
Zoe super da su nalazi uredni da nemas jos oko toga brige, al strasno je kad neznas uzrok. Drzim fige da izdrzite sto duze.
Lunice mene slala na ogtt iako sam jos u minusu 1 kg, nisam jos ni vratila kile koje sam izgubila u prvih mjesec dana, beba za sad uvijek u gabaritima, pa svejedno na ogtt i deklarirali me kao secernu trudnicu zbog 5.1 nataste. Meni bas smetaju ta trostruka pravila doktora. Po meni bi to trebao biti neki standard za sve. Da moja nije takva da salje na sve ja bi trazila pusti ti to mozes ti biti fit, a secer ti nakon 2h lupa u nebesa a to steti bebi.
Cure danas na pregledima sretno! Ti Grizli molim te ne dolazi bez spola ;) iako svi znamo da je curica.
oGTT bi trebao biti sad vec zlatni standard. Ima dosta clanaka na tu temu. Bas nam je na tecaju rekla doktorica, kad cujete da se rodila slatka beba d 5kg to je secer. Nista drugo nego secer koji se nije pratio.
Sortiraj odgovore
Najstariji