Drage žene, puno ste pisale.. Ja sam zadnjih baš u pogonu, ne pišem ali čitam vas.. Stigli su mi danas rezultati nifty testa, sve je uredno i prijavljujem dječaka!
Čestitam svakoj ženi danas na lijepim rezultatima i pregledima, neka se samo tako nastavi u pozitivnom tonu do kraja.. 👏💪💗
Grizli mila dopisala sam te 😘 Lijep datum termina 💖
Piba odlicno, drzimo fige za sutra!
Nasty kraaasno, cestitam!! 💙
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Super za preglede 😀 Nasty jel smo za tebe gledalo Ramzi? Jel u pravu? 😂
Cure, evo i mene. U 5 bila na pregledu, nakon toga odmah na neki rodjendan i evo me kuci.
Cula sam srceko :) bebach bi po zadnjoj m trebao biti 6+6 a velik je za 6+2. Ali kaze gin neka se ne brinem, da se dobro razvija. Ajme htjela sam je toliko toga pitat ali sam bila preuzbudjena pa sam sve zaboravila. Ugl sljedeca kontrola 4.7. Ne mogu docekati.
Cestitke curkama na lijepim vijestima
Hvala vam cure!
RedFox je ja sam gledala prema ona 4 primjera što si poslala, bio je gore pomaknuto lijevo dječak i prema bapskim pričama također, pa sad nifty je samo potvrdio🤣🤣🤣
Nasty kako izgledaju ti rezultati? Jel faktor godina ukalkuliran u rizik ili se posebno prikazuje?
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro!!
Cestitam svima na dobrim nalazima i lijepim pregledima!! 🥰🥰
Jucer i ja pokupila svoje nalaze probira, sve je u savrsenom redu. Nisam se stigla jucer nikako javiti, bili sa prijateljima na veceri, dosla doma krepana ko macka. Doslovno se srusila na kauc i zaspala 🤪
Danas mi mama dolazi za vikend pa sam sva 🤩🤩 i jos k tome mm slobodan cijeli vikend!! 🎉❤️🎊
I sad odbrojavam do utorka!!
Drage cure, bravo za rezultate! 😊
Jako mi je drago da imamo jos jednu curicu 🎀😊
Inace, ako se ne varam, ovaj vikend Lesnina ima 15% popusta na baby asortiman, pa ako je netko zainteresiran...
Sortiraj odgovore
Najstariji