ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    13. Lipanj 2019. 18:44

Ja sam u kombinaciji boka i trbuha. Napola nekako 🤣🤣 drugačije ne mogu zaspat 🙈 ne znam šta ću kad mi više ne bude ugodno tako 😥

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Vanessa.
    13. Lipanj 2019. 18:48

Grizli

Vanessa 🤣🤣🤣🤣 kraljica rostilja! Ja bi svog poslala u onu stvar na drugo izvoljevanje. Tako da nisi ti uopce rospija, a ne ne ti si trpeciva žena. Ako je iko rospija to sam ja. Ja ne mogu spavat pa se budim u 5 - 6 h i fino i mog gospona dignem. Pa da ne bi on spavao a ja mjesecatila. A od kucanskih poslova poceo naglo sve moc raditi. Hahaha… Srednje ime mi je zlica.
    E pa ja spavam na ledjima ili boku. Prije sam najvise volila ba trbuhu, al sad mi nikako ne pase.

Hahahah zlica, umrla sam od smijeha, ljudi me čudno na poslu gledaju hahah
    Neka neka, tako im i treba, nije nama lako pa neka i oni malo trpe, ipak je dijete pola naše pola njihovo, a mi smo te koje 9 mjeseci nose bebu, i ssve ostalo divno i nedivno što prati trudnoću, ko da je to lako pogotovo po ovim vrućinama
    ahahahha i ja sam svog zaposlila zasada na usisavaču, nošenju veša na sušilo van i skupljanja i pranju posuđa. Preporodila sam se, nadam se da će mu ući u naviku hahah

Gogaa_V
    13. Lipanj 2019. 19:35

Meni  nikako  ne odgovara  na desnom  boku, na stomaku mi je neugodno  skroz... spavam  na lijevom  boku  ili na ledjima. 🤦‍♀️ dobro  ste vi  muževe  uposlile, a dobro  oni i hoce  da rade. 🤗 Moj  pokusa  nesto  sam i uradi  ali to nije to , pa se ja još vise  iznerviram i onda bolje  da ne dira nista 🤣 nekako  ja to zavrsavam  usporeno. Nadam se malo vecoj  energiji u 2 trimestru pa da sa lakocom  obavljam neke  osnovne  psolove. 

Gogaa_V
    13. Lipanj 2019. 19:52
    Vidite  na šta sam naletila 🤣🤣 haha ja bi od 00:24 gledala šta beba radi
    Vidite  na šta sam naletila 🤣🤣 haha ja bi od 00:24 gledala šta beba radi

annika
    13. Lipanj 2019. 20:16

MaybeBaby

Meni je problem sta ja zaspem na boku il na ledjima ovisi kako mogu .. al se budim uredno na trbuhu i to se ne budim od nelagode nego bas lipo odmorna i naspavana .. čitala sam po drugim forumima da kao nemoze bebi bit nista da su cak neke spavale na trbuhu i u 30-on tjednu trudnoće 🤔🤔

ništa ne brini, ja sam ta koja je spavala na trbuhu do jako kasno. jednostavno bih se tako probudila

[iimg]

annika
    13. Lipanj 2019. 20:19

Vanessa idi na mojekrpice i upiši prirodna kozmetika- ima par žena tamo od kojih redovito naručujem ili na facebooku ammara. ja što god sam isprobala, bilo mi je dobro. uključujući i deo, najbolji mi je u sticku

[iimg]

Grizli
    13. Lipanj 2019. 20:26

Vanessa i ja se nekako nadam da ce i moje uci to pod kozu da nastavi. Moj se ponudio da ce cak i kupatilo oprat ako mi smeta miris sredstva za pranje ili nesmije. Sta me sokiralo da se sam nudi. A posto ja ne smije nositi ništa teze od 2 kg prakticki onda sve on rijesava od tih "fizikalija" po stanu.
    Gogaa pa to je bas fora samo nekako mislim da je ipak malo previse to zracenja za bebija.
    E zaboravila napisat nasoj zapisnicarki. Moj termin je 24.1. Danas tek skuzila da mi je napisala na nalaz dr u Ri. I sto je najbolje to je datum rodjenja mog pokojnog tate tako da sam dusu isplakala kad sam vidila. 

Vanessa.
    13. Lipanj 2019. 20:41

annika

Vanessa idi na mojekrpice i upiši prirodna kozmetika- ima par žena tamo od kojih redovito naručujem ili na facebooku ammara. ja što god sam isprobala, bilo mi je dobro. uključujući i deo, najbolji mi je u sticku

Hvala ti puno!!! Divna si :)

Vanessa.
    13. Lipanj 2019. 20:48

Grizli, neka oni čiste šta god samo da ne moramo mi :) ja wc ionako čistim s octom, limunom i sodom pa to lako podnosim. Vidiš kako je to lijepo s terminom poroda da se poklopilo, to te tata od gore gleda i pazi na vas pa vam je očito dao do znanja :) 

• piba7
    13. Lipanj 2019. 21:37

Evo i nas s pregleda. Sve je u redu, veliki smo 4.5 cm. Beba se baš jako micala, a ja sam se smijala, nisam mogla vjerovati. Nuhalni nabor i sve ostalo je uredno. Sutra ujutro obavimo i nifty. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.