ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Lipanj 2019. 16:31

curke imam jedno pitanje 
    kako vi spavate ,?? 
    desni bok, lijevi bok, leđa ili na trbuhu ?? 
    ja se vec 3 jutra za redom budim na trbuhu .. a zaspem uredno na lijevom boku 

Vanessa.
    13. Lipanj 2019. 16:37

Da li netko ima pojačano znojenje ispod pazuha ? Inače se nisam pretjerano znojila nikada, ali sada- katastrofa. I naravno nije najljepši miris baš, užas.
    Dezodoranse ne smijem koristiti (imam aterom 3 cm, začepljena žlijezda lojnica), i neznam kako da si pomognem da ne smrdim na poslu i okolo kad idem, probala sam neki prirodni dezodorans(kao vodica) od limuna ali ništa ne pomaže

Vanessa.
    13. Lipanj 2019. 16:40

MaybeBaby

curke imam jedno pitanje
    kako vi spavate ,??
    desni bok, lijevi bok, leđa ili na trbuhu ??
    ja se vec 3 jutra za redom budim na trbuhu .. a zaspem uredno na lijevom boku

Meni mozak odmah od početka nije dopuštao spavat na trbuhu, a  inače mi je to najdraža poza. Šaltam se s desnog na ljevi po noći, ali prevladava desni bok, puno mi je lakše na desnom spavati, naravno s onim jastukom među nogama, bez toga nema šanse zaspati :D
    Na leđima ne spavam jer uvijek bacim noge obje preko muža i budem sva u koso, pa me on kao lagano šutne da se okrenem nazad na bok hahaha

Juno
    13. Lipanj 2019. 16:43

Ja sam u trudnoću krenula s 20 kg viška, s 85 kg. Danas sam se vagala i imam 83.5 kg. Od jutra me pere užasna nervoza. Vjerojatno zbog sutrašnjeg pregleda. Trenutno nemam nikakve simptome trudnoće i ludim zbog toga. Srce mi opet lupa 100 na sat i nikako da se smirim. Već sam se nekoliko puta zakačila s mm. Danas je slobodan pa samo filozofira i još sam od 7 ujutro na nogama a ove vrućine me ubijaju. Pozvao je svoje starce i mog tatu na pastrvu sa žara, a ja skačem oko svih i dvorim ih. Vele oni kak im je lijepo kod nas i nikako da odu. Još sam jurila po sina u školu, a kćer mi sad poslala poruku iz škole da za sutra treba neke kiflice, pogačice i sl. za oproštajku od osnovne škole. Baš sam "happy". Znači, dan danas neće biti tako skoro gotov. Pišem sutra nakon pregleda. 

annika
    13. Lipanj 2019. 17:14

Vanessa.

Da li netko ima pojačano znojenje ispod pazuha ? Inače se nisam pretjerano znojila nikada, ali sada- katastrofa. I naravno nije najljepši miris baš, užas.
    Dezodoranse ne smijem koristiti (imam aterom 3 cm, začepljena žlijezda lojnica), i neznam kako da si pomognem da ne smrdim na poslu i okolo kad idem, probala sam neki prirodni dezodorans(kao vodica) od limuna ali ništa ne pomaže

vichyjev roll-on? on je skup ali bez štetnih sastojaka. ja uzimam prirodnu kozmetiku od žena koje doma prave kozmetiku od prirodnih sastojaka. jel bi smjela to?

[iimg]

Vanessa.
    13. Lipanj 2019. 17:27

annika

Vanessa.

vichyjev roll-on? on je skup ali bez štetnih sastojaka. ja uzimam prirodnu kozmetiku od žena koje doma prave kozmetiku od prirodnih sastojaka. jel bi smjela to?

Nisam još čula za taj vichyjev, morati ću pogledati u apoteci, ako će mi pomoći i da je 300 kuna neka je :D A kod nas nema mudrih žena koje rade prirodnu kozmetiku, sve se iselile van ili su odlučile biti žene na visokim pozicijama haha. Ma prirodne sastojke mogu ali nemoguća misija za pronaći a da mi makar malo smanji znojenje ili smrad, ali što god sam gledala po tipa bio&bio, lush i sličnim dućanima, opet i ti prirodni sastojci koji pišu da su u njima u sebi imaju i svakakve druge sastojke onih kilometarskih naziva. Ma sutra prije posla ću baš otići do apoteke i vidjeti za vichy što ti kažeš, stvarno sam pametna ko stup kada se nisam i sama sjetila otići do apoteke.

Vanessa.
    13. Lipanj 2019. 17:35

Juno

Ja sam u trudnoću krenula s 20 kg viška, s 85 kg. Danas sam se vagala i imam 83.5 kg. Od jutra me pere užasna nervoza. Vjerojatno zbog sutrašnjeg pregleda. Trenutno nemam nikakve simptome trudnoće i ludim zbog toga. Srce mi opet lupa 100 na sat i nikako da se smirim. Već sam se nekoliko puta zakačila s mm. Danas je slobodan pa samo filozofira i još sam od 7 ujutro na nogama a ove vrućine me ubijaju. Pozvao je svoje starce i mog tatu na pastrvu sa žara, a ja skačem oko svih i dvorim ih. Vele oni kak im je lijepo kod nas i nikako da odu. Još sam jurila po sina u školu, a kćer mi sad poslala poruku iz škole da za sutra treba neke kiflice, pogačice i sl. za oproštajku od osnovne škole. Baš sam "happy". Znači, dan danas neće biti tako skoro gotov. Pišem sutra nakon pregleda.

Joj ma nemoj se brinuti, jer kad ti krenu simptomi faliti će ti ovi dani :) Vidjeti ćeš sutra bebača na UZV i sve će proći.
    A i ti muški, imala sam i ja takvih scena, ajmo ženo ribu na gradele doće prijatelji proslaviti trudnoću, ajde te očisti je, ajde krumpir salate napravi, ajde piva donesi, ajde ovo ajde ono, nareži kruha, donesi ulja još. Normalno da je njima ljepo kad ih neko drugi služi, dobra si da nisi puknula, ja sam upravo na toj "proslavi" imala živčani slom pred svima njima hahah ajme šta sam im sve rekla, šutili su i slušali me dobre tri minute dok sam im nabrajala, i bome kasnije sve fino posložili, oprali, i namjestili. Sada kada dođu hodaju po jajima hhaha.
    A moramo biti rošpije neke pute
    A to za školu, koliko puta je mama za sestru kupila gotovu smjesu i napekla one muffine i brownise, olakšaj si koliko god možeš, ko da će oni sada proučavati tko je šta donijeo

Grizli
    13. Lipanj 2019. 18:06

Vanessa 🤣🤣🤣🤣 kraljica rostilja! Ja bi svog poslala u onu stvar na drugo izvoljevanje. Tako da nisi ti uopce rospija, a ne ne ti si trpeciva žena. Ako je iko rospija to sam ja. Ja ne mogu spavat pa se budim u 5 - 6 h i fino i mog gospona dignem. Pa da ne bi on spavao a ja mjesecatila. A od kucanskih poslova poceo naglo sve moc raditi. Hahaha... Srednje ime mi je zlica.
    E pa ja spavam na ledjima ili boku. Prije sam najvise volila ba trbuhu, al sad mi nikako ne pase. 

13. Lipanj 2019. 18:30

Meni je problem sta ja zaspem na boku il na ledjima ovisi kako mogu .. al se budim uredno na trbuhu i to se ne budim od nelagode nego bas lipo odmorna i naspavana .. čitala sam po drugim forumima da kao nemoze bebi bit nista da su cak neke spavale na trbuhu i u 30-on tjednu trudnoće 🤔🤔

mala.le.90.
    13. Lipanj 2019. 18:38

Ja isto spavam na stomaku, 13.tt. mislim da cu prestat kad osjetim da mi smeta, to vjerojatno dodje spontano...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.