ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    17. Listopad 2019. 14:13

Lavica mene ti ta slabost uhvati jedino bez povracanja. Onda si izmjerim puls i povisio se (imam na mobu aplikaciju). Dr kaze da bas od anemije to moze biti. 

Lavica27
    17. Listopad 2019. 14:57

Hvala cure. Provjerit cu u pon kad vadim i kks uz ogtt.
    Inace jucer sam odmah mjerila tlak, 92/55, 76 otkucaji al to je kod mene standardno...
    Mikio to je jako ne lijepo od njih! Pa ti si i dalje njihov zaposlenik bez obzira sto si na porodiljnom! Šta zene koje su doma ne slave Božić🙄🙄🙄🙄 Pedijatra biras kad rodis,gdje god ti zelis.

Točkica37
    17. Listopad 2019. 14:58

miki0

Provjerila sam u kolektivnom, kod nas se dobije 2500 kn za 90 dana bolovanja. Bar nesto.. Al sam saznala da nis od bozicnice i ostalog 😡
    Lavice i mene krenulo lupat povremeno na slabost, ko da mi momentalno tlak padne, nemrem se pomaknut, srce lupa i prode kroz par min ko da nis nije bilo. Jucer i danas mi je malo kao muka, glava me boli… I pocele su mi trnut ruke i noge povremeno. Leda me pocela bolit… Krecu lagano tegobe 3.tromjesecja ocito. 🙄

Ja danas zvala kod nas 3300kn .bas me razveselilo. Zasto nema bozicnice? To nisam pitala. Razmisljam da li prekinut komplikacije 2, 3 tj prije porodiljnog ako cu tako dobiti i bozicnicu iki? O cemu to ovisi? I dar za djecu nadam se da cu dobiti  

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    17. Listopad 2019. 15:02

Joooj...meni isto zlo od same pomisli na vrtic. Uopce ne znam kak cemo skombinirat cuvanje s nasim poslovima...🙄
    Kaj se pedijatra tice, najbolje ga izabrat najblize po mjestu stanovanja, eh sad kome je vrlo nezahvalno pitanje...jer ako je sve ok sa djetetom i najgori pedijatar ce biti super, a ne daj Boze da se nekaj zakomplicira i najbolji pedijatar ce ispasti najgori. Ja cu isto morat dobro prosnjofat zapadni dio koji je bolji, nije povrsan i ne stedi na potrebnim uputnicama te da ne dijeli antibiotike bez indikacija... Prijavljuje se kod pedijatra nakon poroda (prije nema smisla jer dijete ne mogu ni upisati), obično se najbolje prijavit u amb.sa 2 tjedana starosti da daju terminski pregled za novorođenče (cca sa mjesec dana starosti) jer ukoliko su godisnji ili bolovanja da se moze na vrijeme predbiljezit kod zamjenskog pedijatra. Ukoliko treba obaviti kakav pregled prije nego bude gotova djetetova zdravstvena, sve se radi preko majčine zdr.iskaznice.

Damnarexx 🌺
    17. Listopad 2019. 15:14

Mene isto hvata panika od vrtica 😂 kako cemo uskladit poslove i to, pojma nemam...
    Takodjer, moje nemamo na raspolaganju oni su u Ri, a mi u Zg.
    A s njegove strane, mama radoholicarka, sto vjerujem da ce se smirit kad beba dode 🤗 a tata nije bas za cuvanje djeteta 😂 
    Tako da bolje da nista ne racunati 🙂🤞

Lavica27
    17. Listopad 2019. 15:48

Da da,ja dobivam za prvorodjenu dar za dijete,nisam ni mislila za ovo u najavi😁😂
    Posalji im svima jecmence!!

kl1v
    17. Listopad 2019. 16:50

Ja sam krepana. Ali dobro oprala sam prozore i usisala, samo prizemlje. Mozda cu jos kupaonu ili cu otici do lidla vidjet ima li sto ..
    Zvala sam lravnicu u firmi...nemam pravo na naknadu za bolovanje...nece biti ni bozicnice ni uskrsnice... strasno!!! Bem ti drzavu koja tak potice demografiju i zasto nemamo zakon o tome da ga svi moraju postivati inace im dat abnormalne kazne. P

mrgud_zg
    17. Listopad 2019. 16:57

U mojoj firmi se dobije naknada za bolovanje duze od 180 dana tek. Al zato regres i bozicnica normalno i na porodiljnom. Kak je kod vas s prijevozom recimo? Nama to odmah skidaju

Lavica27
    17. Listopad 2019. 17:07

Iva ili nazovi nekog od kolega s kojima si dobra da ti provjeri. 
    Mrgud pa i logicno mi je da prijevoz nr dobivam ako sam kod kuce 😁 Iako kod nas ako i jedan dan u mj radis dobiješ prijevoz..

Grizli
    17. Listopad 2019. 17:24

Kliv nema drzava nista s bozicnicama i uskrsnjicama. To je do firme i onoga tko o tome odlucuje. Niko fitmu ne moze prisilit da nesto isplati, njihova dobra volja samo. Mi od prošle godine imamo bas fine bozicnice 3500, ako se ne varam, a sad pregovaramo da dognemo na 4500. Posto su digli onaj neoporezivi dio za radnika na 7000. I svi zaposlenivi ce dobiti, i moja seka je dobivala cijelo vrijeme bolovanja od 3 godine sto je nije bilo. I dar za dijete kod nas su isto novcana sredstva ja mislim 1500 kn po djetetu. Sve je to sestra dobivala jer smo tako odlucili. Tako da nazalost neke firme koriste guzvu dok vas nema pa ukinu vam sve sto bi vas pripadalo. A bezveze stvarno da to ne daju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.