ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucille9
    17. Listopad 2019. 17:34

Iva, ta naknada ovisi od poslodavca do poslodavca. Neki je imaju, neki ne tako da moraš pitati baš svoga.

Mani je razumljivo da se ne isplaćuju putni troškovi, bonusi itd. No nije mi jasno zašto ne i božićnice, regres, dar za sv nikolu itd. Kad smo kod toga, moram i ja sve provjeriti kod svoga poslodavca da odmah klinke stavimo na muža.

Ako koja ima životno osiguranje, često i oni daju određeni postotak. Obavezno napraviti i prijavu poreza, tu sam dobila 5000kn. Provjerite i po svojim sindikatima, neki daju nešto, te neki poslodavci daju dodatno dar za novorođenče.

Ništ ne škodi pitati.
    I da, obavezno HZZO i županiju/grad.

• lucille9
    17. Listopad 2019. 17:36

Cure, sjetila sam se BabyD, ona je sad negdje blizu termina, ništa se ne javlja. Nadam se da je sve ok.

Ko zna, možda je na jesenskima....

• mustra
    17. Listopad 2019. 17:47

Pozdrav cure! Evo samo da vam se javim i zahvalim na savjetima..malo sam se ove dane zaokupila cvijecem, karminama i svime sto se mora obaviti. Ali odlucila sam da necu ici na sprovod...pocnem histericno plakati cim netko drugi place, pa si onda ne zelim sutra jos dodatno. Jos jednom hvala na savjetima! 

• Sarita15
    17. Listopad 2019. 18:00

Muzeva firma daje i poklon za sv. Nikolu i dar za dijete i dodatak za dijete na bozicnicu i regres i sve sto se moze oni daju. Oni nadoknade sve to meni pokusavaju uzet. 
    Vrtic nam je opcinski a posto nismo velika opcina svi koji se prijave dobiju mjesto s tim da recimo generacijski gledano pola barem bira baka servis. Moj je bio na baka servisu po potrebi 2 god i nije bas bilo bajno al no ajde drukcije nismo mogli. Sad sa pocetkom skolske god su otvorili i jaslice ali nismo jos ni razmisljali da li bi drugog dali u jaslice sa god dana. Znam da kad nema druge opcije da su spas ali meni su oni takve bebe jos sa god dana da mi ih tako zao. Dobro je to sto ja mogu radit kako meni pase (kad otvorim nazad) pa se muz i ja rotiramo a drugo dobro je sto nas vrtic i jaslice primaju tokom cijele god znaci kad dijete napuni godinu moze u jaslice odnosno kad napuni tri moze u vrtic koji god mjesec to bio. I jos a to si i vi sa vasim vrticima isto pogledajte tko ima vrticku djecu vrtici neki daju popust na drugo dijete i ima kao neko prvenstvo s obzirom na starijeg brata sestru

Angie1205
    17. Listopad 2019. 18:54

Doslaaa suuuuu 🥰🥰🥰

lorija
    17. Listopad 2019. 19:01

Evo curke da se javim, nisu me zvali danas za nalaz 🙈 😀 sto znaci da mi je dobar! 
    Sarita u nasim jaslicama je od 0+, i svaki put se sokiram a i rastuzim kad vidim da jedna mama nosi bebu od 7mj. Nikome nije jasno zasto to radi,kad je full sve placeno i  baby dohodak velik. 
    Angie sweet kolica 😁 nekako mi bas izgledaju 'ucuperna' i jednostavna za rukovanje 😁. 

Gogaa_V
    17. Listopad 2019. 19:17

Angie baš ljepo izgledaju kolica.🤩
    Cure neka je spomenula BabyD da se nije duugo javila, a šta nam je sa Lala, Zoe jesam li predvidila javljanja pa nisam u toku? 

Angie1205
    17. Listopad 2019. 19:22

Kolica su full lagana, jaje samo po sebi nema ni 3kg, konstrukcija nekih 7kg ja mislim, sportski nemam pojma al su bas okretna, sklopit i zaklopit jednom rukom...ma ja sam prezadovoljna.
    Jos dodjem po njih cim su me zvali i veli zena imam novosti, reko kaj sad, veli od jucer su na 30% popusta, jos mi napravila karticu sa jos 10% popusta i kolica me ispala 2700 🤪

• Sarita15
    17. Listopad 2019. 19:34

Angie kako su lijepaaaa! 
    Lorija znam da je nekome zbog posla ili cega jaslice jedina opcija ali evo nase su od 1.god ali opet neki su tako mali tako uplaseni kaze moj Thiago da bebe uvijek placu zovu mamu da neki ni ne hodaju (oni kako idu van pa na wc pa tako redom zavire u jaslicku prostoriju pa vide a i cuju) meni ih dode tako zao tako male. A svatko si odluci na kraju najbolje sto moze i zna

• Sarita15
    17. Listopad 2019. 19:57

Jel koristio netko? Funkcionira li? 
    https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/cudotvorni-sprej-za-jastuk-zbog-kojeg-se-bebe-ne-bude-po-noci---579385.html 
    Ako beba bude na starijeg da ga se docepam nekako 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.