Saritamislim da ovo govori vise od icega. Njihova ljubav je neopisiva od prvog dana…a sad je L vec skolarka i prava cura a prasac je deda od 7 godina, a i dalje su vezani jako jako!
Ajme kako je ovo slatkooooo! 😍😍😍 kako oni nanaju! Djeca i zivotinje stvarno imaju posebnu vezu predivno nesto
Mala.le pogledaj si Devic imaju spuper pamuk i ja imam nekoliko njihovih spavacica ljetnih doduse al su super mekane i dovoljno mi duge, a nisu skupe. Meni se svidjaju i one u c&a samo sad kad sam gledala nije bio neki izbor sa gumbicima. Isto nisu extra skupe.
Sarita i Angie, predviđam istu stvar ❤
Maca baš vidljivo kuži, drugačije se ponaša, prede i grije stalno. A sad je i ova druga blentica počela stavljat glavu na trbuh šta inače nema običaj..
Meni maca nasa stalno hoce u krilo, ako ne prati malog po dvoristu i kad ga pustim jer je posten komad macora,tezak je i veliki, polozi sapu na trbuh i tu prede 😍 i inace je velika maza ali uglavnom oko malog a sad i oko trbuha. Uglavnom za otopit se
Imam pitanje jedno, dakle mm-a ubijaju leda i sad imamo onaj kao konjski gel, netko mi je rekao da to ne smiju trudnice koristit pa me zanima jel smijem ja s tim leda njemu mazat? Msm, posto to dodirujem s rukama jel pa ono..
Stavi rukavice i onda mozes ne utrljavas sebi na kozu ali bolje stavi rukavice. I operi ipak kasnije ruke.
Nisam vam se dugo javljala i u velikom sam zaostatku s čitanjem. Jučer sam bila ba profilima u bolnici. Čekala sam na hodniku krevet od 7 do 12. Više sam bila luda, već sam se htjela leći na pod usred hodnika kako me sve boljelo. Jadne sestre nisu krive, preselili su odjel privremeno u nekakve poslijeoperacijske prostorije jer se u cijeloj bolnici buši i ruši i nije bilo mjesta dok neke pacijentice ne odu doma. Još su i praktikantice učile na meni vađenje krvi i ništa nisu napravile, a meni vene i prsti danas plavi od njih. Smirio me ultrazvuk koji je bio jako detaljan, ajde zahvaljujući praktikanticama kojima je doktorica pokazivala svaki organ i objašnjavala kako nigdje nema anomalija. Čak je pokazala velike i male usne i rodnicu od curke. Teški smo 670 g. i sve mjere odgovaraju tjednima. Rekla sam joj za prijašnja otvaranja i da me moj ginić nije uopće vaginalno pregledao ni jednom pa je onda ona i napravila je cervikometriju. Cerviks je 32 mm, ušće T oblika i rekla je da je sve ok, jedino je glavica na samo ušće naslonjena što su mi već nekoliko puta rekli pa zbog tog da što više mirujem da si ne radim još veći pritisak dolje da se ne bi počela otvarati. Zbog problema s venama rekla je da ih podsjetim na porodu da trebam primiti niskomolekularni heparin da ne dobijem trombozu. Šećer se poboljšao tj. onaj postotak koji ga na dulje pokazuje koliki je, i ja na minus 5 kg.
Lavice sto se novca tice se ne slazem. Ja nemam usparano. Pomazem financijski jednom roditelju, drugog nemam. Imam kredit za dug od roditelja. Roditelji nama ne mogu pomoci. Trebalo se i skuciti i placali smo potpomognutu oplodnju. Kuzis kak je to relativno, tko zna kakve jos ljudi imaju price u smislu financija, ali cak i straha od ostanka bez posla. Nikad ne znamo necije razloge za nečim.
Inace imate u Deviću spavacice od finog pamuka i mislim da je kratki rukav bio ispod 50kn, dugi 60. Na placu su neke deklarirane kao pamuk, a nisu pamuk.
Kengurice,u pravu si. Ja sam konkretno pricala za situaciju kod te prijateljice,za koju i dalje tvrdim da ne osudjujem ali ne razumijem jer su par mj poslije isli na neko prekooceansko putovanje. Meni tu nisu bili najjasniji financijski kriteriji i za to kazem da mi nije jasno. Ovako kad pobrojis sigurno ti nije lako,a sto se tice kalkulacija sa poslom,i sama sam odgadjala majcinstvo godinama u stilu "ma samo da ja zavrsim fax,pa samo da on,pa da oboje nadjemo na neodredjeno,pa da se skucimo e sad ja hocu dijete...kad ono,ne ide. Milijun puta sam si poslije rekla jesam bila glupa... goli i bosi ne bi bili sigurno a uspjeli bi sve nekako,al valjda je ovako trebalo biti..🤷♀️
Juno taman sam.mislila danas za tebe pitati i za Baby D... Drago mi je da je sve ok!
Prijavljujem pregled tj. ponovne profile za 12.11. jer moj ginić sada samo daje uputnice i recepte tako da kod njega više nemam preglede.
Juno obozavam mace. Prekrasno.
Lavice i ti si u pravu da nije dobro staviti financije na prvo mjesto, ja sam htjela vise reci da se neki nisu mogli pripremiti financijski, ali i ja sam pregrizla govno da nisma prije krenula pokusavati zbog istih strahova kao ti plus jos ponelih, na kraju mi skoro 3 godine trebalo da zatrudnim ili cak i 3, vise ni ne znam dta bih brojala u aktivno radjenje bebe kod nas.
Sortiraj odgovore
Najstariji