ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Listopad 2019. 21:53

Lavica kao sto sam rekla nema veze moj povratak s lovom... neke su druge stvari, i vise sudbina ljudi u igri, da tako velim. Tako da, vidjet cu... mozda iskombiniram rad od doma s baka servisom pa ce to funkcionirati  No mozda i nece pa ostanem doma godinu dana... opcije su jos uvijek otvorene. Samo da sve s trudnocom i porodom bude ok 

17. Listopad 2019. 21:55

mala.le.90.

Cure koje su uzele spavavice u Lidlu..ja sam visoka 175 cm i mama mi je uzela broj M, on je u sirini ok al bojim se da mi to nije kratko…hoce li L biti ogromna?
    Zao mi je negdje placati 3x skuplje, to ce ionako bit prljavo od krvi, bas mi je 55 kuna idealna cijena za nesto takvo..

Ja sam tvoje visine i L mi je prekratko... odnosno ja to ne bi nosila bez hlaca dolje. Vise mi je kao duzi gornji dio pidzame.

DeeDee
    17. Listopad 2019. 21:57

Sarita i Angie, predviđam istu stvar ❤
    Maca baš vidljivo kuži, drugačije se ponaša, prede i grije stalno. A sad je i ova druga blentica počela stavljat glavu na trbuh šta inače nema običaj..

[/url

C1M4
    17. Listopad 2019. 22:02

Imam pitanje jedno, dakle mm-a ubijaju leda i sad imamo onaj kao konjski gel, netko mi je rekao da to ne smiju trudnice koristit pa me zanima jel smijem ja s tim leda njemu mazat? Msm, posto to dodirujem s rukama jel pa ono..

Lavica27
    17. Listopad 2019. 22:02

Ajme Angie kako nisam skuzila slike,preslatko nesto!!
    LoSa skuzila sam da nije financijske naravi al nisam znala oces krivo shvatit ako ti kazem  u stilu nek se snadju sest mjeseci ak ti bude trebalo...
    Covjece u ovoj grupi sve neke visoke😳

Grizli
    17. Listopad 2019. 22:03

Angie kjutic skrooooz! ❤️❤️❤️ Koja ljubav!
    A za medu moj doslovno spava s nama izmedju mene i muza. 😁 Ne stoji na ormaricu nego je to moj medo kojeg vucem za sobom od 3 godine. Necak je pokusao ga oteti kad je mali bio pa spavao kod mene, al nije uspio. dobio je adekvatnu zamjenu. Mm obecao bebi kad se rodi odabrat medu koja ce biti samo od bebe da se mama i beba ne svadjanju. 😂
    Mala.le ja sam malo visa od tebe, a uzela sam si L velicinu jer memi je i to kratko. Mislim dok stojim uspravno ok, al cim malo se nagnem ili legnem na bok u njoj guzica mi gola. Al mislim da L i M nisu bas puno različite po duzini mozda par cm. 

samonezelje
    17. Listopad 2019. 22:04

mala.le.90.

Cure koje su uzele spavavice u Lidlu..ja sam visoka 175 cm i mama mi je uzela broj M, on je u sirini ok al bojim se da mi to nije kratko…hoce li L biti ogromna?
    Zao mi je negdje placati 3x skuplje, to ce ionako bit prljavo od krvi, bas mi je 55 kuna idealna cijena za nesto takvo..

Ja sam 171 i uzela L. Dodje mi malo iznad koljena na njduljam dijelu. Sa strana je jos kraca. Malo bi me bilo sram bez hlaca. Al nek se nadje, za doma bu mi dobra za dojit..

mala.le.90.
    17. Listopad 2019. 22:06

Uh, nista onda...oprostit cu se od 300 kuna pa kupit dvije pristojne spavacice😂😂
    Hvala cure, pomogle ste mi🤗🤗

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Kengurica
    17. Listopad 2019. 22:11

Lavice sto se novca tice se ne slazem. Ja nemam usparano. Pomazem financijski jednom roditelju, drugog nemam. Imam kredit za dug od roditelja. Roditelji nama ne mogu pomoci. Trebalo se i skuciti i placali smo potpomognutu oplodnju. Kuzis kak je to relativno, tko zna kakve jos ljudi imaju price u smislu financija, ali cak i straha od ostanka bez posla. Nikad ne znamo necije razloge za nečim. 
    Inace imate u Deviću spavacice od finog pamuka i mislim da je kratki rukav bio ispod 50kn, dugi 60. Na placu su neke deklarirane kao pamuk, a nisu pamuk. 

• Kengurica
    17. Listopad 2019. 22:11

Angie ove slike su premedene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.