ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    17. Listopad 2019. 20:29

Angie slatka su kolica! Najvaznije od svega da si ti zadovoljna! A popust wooow! Izvrsno!
    Sarita citala sam nedavno negdje da bebe lakse zaspu i mirnije spavaju ako imaju u kreveticu neki miris mame. Cak sugeriraju da mama jednu noc prespava na plahti iz krevetica pa onda ju stavi u krevetic ili da stavi neku svoju majicu pa par dana beba ima miris mame. Ja planiram to isprobat svakako sa bebacem. Mm me zeza da cu morat dat svog medu bebi za mir jer ja spavam sa medom jos uvijek 😁 

• Sarita15
    17. Listopad 2019. 20:46

Grizli citala probala nije upalilo na mom mangupu. Taj nije spavao 14 mj. Onda sam ga preselila u njegovu sobu i od tad sef spava nema greske. Gospodinu smo mi smetali za njegov san za ljepotu. Pa muz sad vidio taj sprej ako beba slucajno bude na bracu da imami alternativu dok mu ne napravimo sobu 😂

Angie1205
    17. Listopad 2019. 20:48

Grizli nisi jedina...ja imam Guzonju 😂
    Ne spavam s njim bas svaku noc al je dio naseg kreveta, tj stoji na uzglavlju. Suskav je pa mm gundja da ga budi 🙄
    Nisam pokusavala ni sa tim kapima niti sa mirisima al ovo s mirisom mame je moguce...al prvo moramo preko mirisa upoznat bebu i naseg prasca. Vec imam u planu jednu tetricu imat u bebinoj blizini u rodilistu pa nek mu mm odnese da posnjofa malo. Mada msm da tu nece bit problema jer evo kolko god bio gluh i slijep on cuva naseg susjeda...ne da malom na stepenice (mali ima 15mj), dozvoli mu dirat njegove posude za jelo/vodu, mali mu gura sakice u usta i broji zube 😂 ma divota ih za gledat! Nadam se da ce tako i sa nasim malcem, iako je najvise povezan sa L, pa tu mozda bude neke ljubomore al rjesit cemo mi to, debeli je dobrica bas. Pa eto ako bude funkcioniralo sa debelim, probat cemo i sa bebom i mojim mirisom 🤗

Omerta
    17. Listopad 2019. 21:24

Lorija, super za ogtt, valjda je sve uredno ako ti se nisu javili.. ali mene bi ipak zanimale vrijednosti!  Pitala sam danas gin hoce me slati s obzirom da su mi vrijednosti na taste ful niske (zadnji put 4.1) pa je rekla da mozda i nebi, osim ako ja zelim.. pa eto razmislit cu onda. Ionako za neka 3 tjedna ponovljam komplet krvnu sliku, stitnjacu, pa mozda onda i taj ogtt rijesim.  U prvoj trudnoci sam radila iako je sve bilo ok, cak mi je bila fina ta tekucina i nije mi bilo lose.

Ps: bebica na uzv ful zivahna, cak se i lijepo sve vidjelo unatoc tom staromodnom uzv i malom ekranu. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Sarita15
    17. Listopad 2019. 21:27

Angie a paaas 😍 tako slatkooo. Mi psa nemamo ali od tete pas sve malom pusti sve i da ga zajase..mi svi na oprezu njemacki ovcar veliki je ali sa malim je ko plisani. A nasa muca ga u stopu slijedi i mijauce za njim kad ide u vrtic. A kad se vraca mu trci u susret. Zivotinje i djeca su cudesno povezani
    Grizli zaboravila sam napisat i ja imam medu cuva me na nocnom ormaricu 🙈. Imala sam i macu plisanu ali ju je mali prisvojio i spava sa njom. 

Angie1205
    17. Listopad 2019. 21:34

Sarita mislim da ovo govori vise od icega. Njihova ljubav je neopisiva od prvog dana...a sad je L vec skolarka i prava cura a prasac je deda od 7 godina, a i dalje su vezani jako jako! 

17. Listopad 2019. 21:36

lorija moze biti puno razloga zasto moraju djete od 7 mjeseci vozit u vrtic... kako sada stvari stoje ja cu se morati vratiti na posao nakon 6. mjeseci. I nije to zbog financija vec neki ljudi na poslu i njihovi poslovi ovise o meni. Pricala sam s jednom ravnateljicom vrtica i ona mi je rekla da iza Nove godine obicno bude mjesta jer masa njih krene u vrtic u 9. mjesecu,no neka djeca budu cesto bolesna pa ih ispisu ili sl. Tako da se nadam da ce bitimjesta a za ovaj period prije cu probati sa baka servisom ili tetom cuvalicom. A znam puno msma koje su doma no voze djecu u vrtic da se malo "odmore". I normalno da ih one mogu kupit oko 13-14h. Meni je to glupo... trebala bi imati prednost djeca cija oba roditelja rade a ostali ako ima mjesta (ako vec postoji problem s mjestima). A znam zenu koja je doma i ima onu neku Bandicevu naknadu za majku jer ima troje djece, a redovno se zali da zasto njena djeca ne mogu u vrtic, da ce ona doma s njima poluditi Jos da joj se i vrtic subvencionira a dobiva naknadu da brine o djeci...

Lavica27
    17. Listopad 2019. 21:44

LoSa ali i imaju prednost roditelji koji rade... bodove dobivas i na temelju zaposlenja. A ove mame koje su od doma, vjerojatno prijavljene u nekoj obiteljskoj firmi da im.ide staz ali su kod kuce. Tako je jedna moja prijateljica.
    Sto se tice povratka na posao nakon 6 mjeseci... ne poznam te i nemam uvid u tvoju situaciju,ali pricekaj da vidis kako ce se stvari odvijati... iz svoje perspektive, prije djeteta mi je to bila stvarno najnormalnija stvar na svijetu al kad skuzis da je to bice toliko malo i ovisno jednostavno se prelomis sto puta. Moja jako dobra prijateljica se vratila zbog financija nakon 6mj,njena mama joj je cuvala. Ne znam... kad dodjemo u te neke godine +30 pa valjda smo to planirali,namaknuli koju kunu vise da se pokrijemo tih 6 mjeseci. Ne osudjujem ju,jer tko sam ja,ali da mi nije u potpunosti jasno... iskreno nije.. A opet,svi smo razliciti,mozda sam ja nekom cudna sa svojim razmjsljanjima🤔

DeeDee
    17. Listopad 2019. 21:50

Angie1205

Saritamislim da ovo govori vise od icega. Njihova ljubav je neopisiva od prvog dana…a sad je L vec skolarka i prava cura a prasac je deda od 7 godina, a i dalje su vezani jako jako!

Isusee bozeeeee koja šećerna bolest najslađa, dobro da ne idem sutra na ogtt 😂❤❤❤

[/url

mala.le.90.
    17. Listopad 2019. 21:52

Cure koje su uzele spavavice u Lidlu..ja sam visoka 175 cm i mama mi je uzela broj M, on je u sirini ok al bojim se da mi to nije kratko...hoce li L biti ogromna?
    Zao mi je negdje placati 3x skuplje, to ce ionako bit prljavo od krvi, bas mi je 55 kuna idealna cijena za nesto takvo..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.