Iva ja se okrecem koliko mogu...dok sam na boku zabole me kukovi i sve pa se prvo premjestam s jednog na drugi,onda kad ne mogu izdržati legnem na leđa par minuta pa opet na bokove xD
Ili si stavim jastucic pod leđa pa sam u nekom polupolozaju.
Jaivanpa mogla bi biti prva u grupi :) Šta su ti rekli dal moras mirovati do tad? I zab.sam koliko je otprilike teska beba sad?
Btw. dns sam u Takku vidjela medo odjelce,preeeedivno...nesto slicno kao sto nam je mislim Lorija slala iz h&m...imam vec dva i trece bi mi previse bilo 😂 Jedva sam odolila.
Iva ja se okrecem koliko mogu…dok sam na boku zabole me kukovi i sve pa se prvo premjestam s jednog na drugi,onda kad ne mogu izdržati legnem na leđa par minuta pa opet na bokove xD
Ili si stavim jastucic pod leđa pa sam u nekom polupolozaju.
Potpuno ista situacija ovdje
Lunica i meni se cini kao da mi je dolje prazniji trbuhba gore skroz pun,onako napucan i jako puno udaraca osjecam dolje pa sam bila uvjerena da nogicama nabija a na pregledu u petak je bio glavicom prema dolje,tako da ni sama nisam pametna.
Sto se tice bolova o kojim pricate, ja ih se iskreno uopce ne sjecam iz tih tjedana. Prepone me sigurno nisu bolile,to se sjecam, a za ovo ostalo vjerojatno je bilo teže i neugodnije al kao sto vidite sve se brzo zaboravi😅
Cure kojima je beba na zadak jel vi nekak oshecate tu njihovu glavicu gore i jel vam nekako neprirodno izgleda oblik trbuha kao da je gore deblji i dolje prazniji
Ja sama ne mogu niksko odrediti gdje mu je koji dio. Jedino oredpostavljsm da su nozice dolje jer ga nisko osjecam često i jako a gore rijeđe.
Ja ti isto nis ne kuzim. Na zadak je al da nismo vidjeli ultrazvuk nebi nikad skuzila:) U zadnje vrijeme ga osjetim skroz desno negdje, pa malo lijevo, sve nesto nepovezano:) al trbuh mi djeluje nekako spicast...
Mare ja imam to odijelce iz takka. Kupila sam ga sa kuponom za 91 kn. Premedeno je
Jaivanpa pa ti sad stvarno sitno brojis. Koliko se sjecam tvoja beba ima vec sada lijepu kilazu pa taj prijevremeni porod ne bi trebao predstavljati nikakav problem. Kako se ti inace osjecas?
Ma ja sam malo opterecena tim polozajem bebe jer sam u zadnjoj trudnoci zbog polozaja zatkom zavrsila na carskom...doduse beba je bila do 36.tj okrenuta glavom i eto ti je sa 38 na zadak ...tako da ima svakakvih situacija...imam prijateljicu koja je prije mj dana rodila 7.dijete☺ i kaze mi bas da joj nikak ni jedno dijete nije bilo okrenuto na zadak na nijednom pregledu😁
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Mare Tak i ja napravim. Ima dana kad me uzasno bole ledja dok spavam na lijevom boku i lakse mi je jedino kad se na ledja malo oslonim. Onda si stavim pericu otraga pod ledja i medju noge.
Mali ima 1834g. Rekli su mi da mirujem zbog plodne vode. Taman cu doci mj dana prije pravog termina da vide jel se voda smanjila...i rade razne pretrage pa donose odluku. Doktorica na prijemu mi je rekla da je zeznuto ako ima toliko vode mj dana prije termina...tako da predpostavljam da ide kontrola kakvo je stanje pa ajmo...daljni koraci...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lunica ja tocno osjetim kako lupa nogama po preponama, bas kako sam vidjela na uzv-u, a iznad pupka ga jako rijetko osjetim. Do zadnjeg pregleda je bio poprečno okrenut, zadnji put na zadak
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji