Ajme Mustra pa to je strasno. Jako mi je zao.
Ako se dvoumis zbog tate, on bi sretniji bio da si sigurna doma nego na sprovodu. Slomit ces se kad budu pjevali itd.. Drzi se, bol se smanji s vremenom.
Ajme mustra moja iskrena sucut. Nitko ti ne moze dat savjet, po meni napravi onako kako najbolje osjecas.
Ovo za zdrava mama sretna beba je samo za zene koje ne rade. Meni iskocila reklama nedavno al termin od 10-13 je po meni bas bzvz. S obzirom da je trajanje samo 3 sata moglo je bit i popodne..
Lorija nije ništa komentarisao baš za kilazu rekao je da je sve u najboljem redu , malo si ne prestrašila kad si me pitala Jel sta koment Jel to nešto nije u redu sa težinom i ja sam malo googlala koda ima viška 😕
I da vam se još pohvalim da se moj deckic baš ponosno pokazuje na svakom pregledu haha zaprepastila sam se danas kako je nešto veliko hahah
Ajme mustramoja iskrena sucut. Nitko ti ne moze dat savjet, po meni napravi onako kako najbolje osjecas.
Ovo za zdrava mama sretna beba je samo za zene koje ne rade. Meni iskocila reklama nedavno al termin od 10-13 je po meni bas bzvz. S obzirom da je trajanje samo 3 sata moglo je bit i popodne..
To je istina, da. Nezgodno vrijeme za one koje rade 😏 ja sam na komplilacijama, pa svrljam okolo i upijam 🤗
Bome pravi decko.
Nas je danas na pregledu cca 2,5kg. Ledja okrenuo prema mom trbuhu pa ga je tesko vise vidjeti.
Cure kojima je beba na zadak jel vi nekak oshecate tu njihovu glavicu gore i jel vam nekako neprirodno izgleda oblik trbuha kao da je gore deblji i dolje prazniji
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure kojima je beba na zadak jel vi nekak oshecate tu njihovu glavicu gore i jel vam nekako neprirodno izgleda oblik trbuha kao da je gore deblji i dolje prazniji
Ja sama ne mogu niksko odrediti gdje mu je koji dio. Jedino oredpostavljsm da su nozice dolje jer ga nisko osjecam često i jako a gore rijeđe.
Mene su pustili iz bolnice i dolazim 4.11. zbog poroda. Kao provjerit ce vodu i neke jos stvari pa prema tome odluciti o porodu kako pise u otpusnom pismu...jer ako je dost vode mj dana prije termina beba mora van
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji