Cestitke na urednim pregledima!! Lorija, ti nisi u Hr pa ocito drugacije rade taj ogtt?
Mustra, moje iskreno saucesce, drzi se.. tesko je u takvoj situaciji dati neki pametan savjet, sto god sad mi rekle, na kraju ces sama vidjeti da li imas snage za otici ili ne. Mozda uzeti nesto za smirenje ranije ako se smije?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mustra žao mi je 😢
Ja sam pred mjesec i pol prošla samrt i u konačnici sprovod tete koja mi je bila kao druga mama. Ono što je meni najviše značilo je što je dva dana prije kad sam bila kod nje u hospiciju bila dobro tj bolje i ispitala me sve živo za godisnji i za bebu i mazila mi trbuh i ta zadnja slika di je bolje mi je ostala ❤
Išla sam na sprovod i nije mi žao, nisam ništa teže podnijela nego sprovode bliskih osoba koje sam nažalost imala u zadnje dvije godine. Poslije je čak bilo i lijepo i većina rodbine je tek tad saznala da sam trudna i nekako smo svi bili pozitivni i pokušavali povezat sve te neke stvari. Sama sa sobom moras odlučiti kako ce ti biti lakše i ako su iole prisebni nitko ti nece zamjeriti odluku ❤
[/url
Mustra moje saucesce. Ti najbolje znas jel bi to mogla podnjet ili ne. Moj djed je umro par mjeseci prije nego sam se ja rodila i moja mama je bila na sprovodu.
Mrgud ja isto imam filmic od 4d na usb-u koji nissm nikad pogledala. Jednostavno te slicice i filmici mi nisu nista posebno. Bitno mi je samo da je sve ok.
Moj malac je sa 24+3 bio 717 g (greska plus minus 100) i to je bila tocno ocekivana kilaza za starost.
Ma mislim da nema bas nekog pravila. Moja bebulja je na zadnjem pregledu (24+1) imala 667g i isto mi je rekao da je sve savršeno..
[/url
Musta zao mi je ,primi moju sucut! 😢
Samojed jel ti ista komentirao tu tezinu?
Omerta navodno ako ova pretraga ne bude valjala tek onda idem drugom doktoru na detaljniju obradu. Zato ne/ocekujem poziv naredna dva dana.
Inace im je praksa kad je sve u redu ne zovu, kad nije odmah obavijeste cim nalaz stigne. 😒 bit ce kako bude. 😀 jutros sam jela kruh od tikve s maslacem,i pila samo vodu 😊 valjda nece puno skociti 🙈
Super su vam tezine beba,dobro je da su napredne. Ja sam uvijek za to da je mrvicu vise gram! I meni je danas rekao da je sve normal,iako lijepo odskace trenutno +170grama
Napokon su stavili tko će biti od izlagaca u West Gate-u pa ako koga zanima moze pogledat
https://danibeba.com/37-dani-beba-djece-i-trudnica/
MustrA moje iskreno saucesce..😫❤
Mislim da ako odlučiš ne ići, da ti nitko to neće zamjeriti...teška odluka..ali na tebi je.❤
Samo da vam se brzinski javim, mi obavili Merkur, nije bila dr Zegarac, nego neki mladi. Beban je tezak 1280g i odgovara tjednima. Posteljica se digla, vise nije na 30mm od unutarnjeg usca nego na 38mm i dr nam je dao zeleno svjetlo za odnose 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Upisao mi je sve podatke sa svih nalaza da me svaki put ne pitaju i rekao da ako zelim mogu odmah nastaviti kod njih dolaziti, ali idem prvo kod svoje na dogovoreni termin 7.11. MM je bio unutra i opet se sav raznjezio kad je vidio male prstice 😊
Btw TA je bila prazna, prazna, znaci spooky ghost town. Nisam jos to dozivjela tamo 😅
Idem sada nazad, u zaostatku sam 20 str!!!
😘 svima
Mustra srce mi se slomilo kad sam procitala tvoj post! Iskreno saucesce! Savjet za ici na pogreb, tesko je dati. Mozda ne bi bilo lose i da se posavjetujes i sa svojim ginekologom. Zbog tvog zdravlja mozda da izbjegnes situaciju sa puno ljudi jer u takvim siticijama imaju svi potrebu zagrliti te i ljubiti a sad si pogotovo osjetljiva. Stres odradi svoje i makar si uzmi za imunitet neke dodatne vitamine. Otic na pogreb ili ne to nek bude tvoja odluka iz duše. Tvoj tata ce uvijek biti tvoj i ti ces se s njime oprastati jos tjednima, mjesecima zapravo i ko ti taj dan predstavlja opterecenje ostanite ti i tvoj muz doma, odi prije pozdraviti se, poslije do groba i cuvaj u arcu najljepse uspomene na njega. Sad imas andjela koji cuva tebe i tvoju bebicu. Drzi se!
Curama sa urednim pregledima cestitam!
Sortiraj odgovore
Najstariji