Iva zao mi je! Svaki gubitak je težak, a pogotovo kad takvu vijest moras podnjeti u trudnoći. Ako se sjecas ja sam izgubila tatu prije evo 3 mjeseca, nisam mogla ni na sprovod, prvo zbog dugog puta, a drugo bilo je previse rizično za bebu i mene opcenito da podnesemo taj stres...
Tada sam morala prelomiti, ostati ovdje i sa tugom se izboriti sama sa sobom bez ikakvih normabela itd. Ne kazem da je bilo lako, nije lako ni danas ali sa nekim stvarima u zivotu se jednostvano moramo pomiriti i prihvatiti ih onakvima kakve jesu. Zelim ti da budes jaka i ne dozvolis da klones pishicki. Pokusaj sa što manje tableta, stresa, sekiracije , šta rodbina radi, misli itd.
Curke cestitam na urednim pregledima!
Pedijatrijski predledi i cijepljenja se obavljaju kako je Sarita rekla, jedino pp cesce ako je neka problematika pa se mora cesce kontrolirati...
Bas laprdala s frendicom, ona veli da mi pripremila hrpu obleke od bodica do skafandera za malicku, pa cu neke stvari samo nadokupit... Ostaje mi od krupnijih stvari komoda za kupit i kolica i as u slucaju da ih ne dobijem.
Netko je danas spominjao novu cybex as 0-4, ona je kupila i prezadovoljna je s njom kao i njene frendice koje su joj sugerirale, tako da mislim da mi olakšala odabir...
Lunica ja sam cak i vise trudna i moj je na zadak no rekao mi doktor da se moze okrenuti i pred sam porod i da je prerano o tome razmisljati.
Meni je spol rekao u 11. tjednu i potvrdio u 16. a poslije se skriva tako da je kasnije vjerojatno teze ga otkriti. No sa 4d moze vidjet vise strana pa bi morao moc reci.
Imam srece da sam takva pa sve u glavu pitam doktora kad me nesto zanima i nije mi jasno pa poslije o tome ne razmisljam nit googlam. Mislim da je tako najbolje 😉
Lunica a joooj pa tek si 25, tt jos se sto puta stigne okrenut!
Iva moje saucesce😣
Ajme pa kolko ste vi visoke Losa i Grizli?? Ja bila danas u lidlu, velicina M mi do koljena a 170cm sam visoka(prislonila na sebe)...al sam odustala jer idem u Primark krajem mjeseca pa cu tanje tamo uzet.
Hvala curke, bas sam sretna s tim nalazom, da i mene jednom loš predosjecaj prevari 💪😄
Evo kao zmaj sam danas, opet stružem plafon cijelo popodne, skoro pa gotovo. I dosle su nam pločice jeeeeej, počinje imat smisla 😊
I bila sam danas nakon ogtt na socijalnom pa sam si skupila informacije za komplikacije i sve nesto produktivno.
Iva moja sućut, meni je pred mjesec i pol umrla teta, premlada i zapravo dosta neočekivano tako da znam što prolazis. Samo hrabro i drži se ❤
[/url
Iva moj savjet ti je da preskočiš. Ja sam bila, isto nekih 60ak km u jednom smjeru i bila mi je kao druga mama pa nije bilo apsolutne opcije u mojoj glavi da ne idem, ali ja sam tad bila trudna 20 tjedana, i vec tad mi je bilo grozno, a ti si vec takoreći u terminu, moja preporuka je da ostanes doma..
[/url
Iva moje saucesce! Drzi se nije lako nikad a posebno ovako u trudnoci! Nazalost ljudi znaju biti okrutni kad su nasljedstva u pitanju.
Thinkpink ma daj bas cu onda pogeldat i tu AS, jer i tako planiram uzet cybexovu za sad atom m i-size. Al zasto ne provjeriti i ostale opcije. Samo morat cu provjeriti onda i sta je s rodilistem jer pise bas za bebu jaje, nasa kolica ga nemaju.
Lavica ja sam 179 i boga mi ovo kad obucem mi pokri guzicu al cim se malo nagnem naprijed dodje bas onako minjak totalni. Meni to prekratko za moj gust da bi samo to nosila. Onaj najduzi dio kod gumbica naprijed mi je 10 cm iznad koljena, al bocno nemam ni 10 cm ispod guzice. Jos racunam dok mi trbuh naraste.
Vecee cure....super za uredne preglede! Grizli evo ni moja smizla nece da se pokaze...necakinje svaki dan pitaju jel curica a nemam im sta reci. I trebala sam ici na 4D prosli tj koji su mi otkazali jer je dr isla na neki put i sad uopce ne znam ni kad bi to obavila. 🤔
I mi smo se ovaj vikend ponovili s kolicima (3u1) i sad su parkirana nasred dnevnog boravka....mm jos ne da da odvezem mami da opere sta se moze oprati (ja ne smijem jer cu nesto jos zeznuti) 🤣🤣
I krenuli smo na tecaj...bila nas je hrpa, jedva smo avi stali u ucionicu 😀
I da, Zoe jel se drzite? Kakva je situacija?
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji