ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    14. Listopad 2019. 16:28

Angie1205

Jaivanpanadam se da ti ovo pomaze…

Dada, znam.ma vjv se samo nagutao vode i izbacit ce

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    14. Listopad 2019. 16:34

Jaivanpa

Angie1205

Jaivanpanadam se da ti ovo pomaze…

Dada, znam.ma vjv se samo nagutao vode i izbacit ce

Pa to onda nije neka panika, samo ti relax, sad si u sigurnim rukama 😊

14. Listopad 2019. 16:37

Grizli,  odi sto prije na 4d. Vidim da smo u istim tjednima, a nama je u srijedu na pregledu malac okrenuo ledja i ni trc ni mrc. Nis nije dao. Dva pregleda prije se toliko meskoljio da smo sve vidjeli  u 4d, posnimili i pofotkali. Sad kako su veci nemaju vise prostora za micanje i pokazivanje pa uzalud 4d ako nije okrenut. A jedla sam i slatko prije da bude zivahan, pa nista ovaj put.

14. Listopad 2019. 16:42

Mrgud, ako ti nitko nije odgovorio, ja sam danas u LIdlu bila po spavacicu...karirana plava flanel kosulja, dugih rukava i do koljena. Eto tak izgleda. Nije rastezljiva nimalo, ali gumbici su skroz do dole. Bas dugacka kosulja.

C1M4
    14. Listopad 2019. 16:43

Lorija koliko ja znam, koliko sam cula, isto se ide svakih mjesec dana😊

14. Listopad 2019. 16:53

Pa kad sam se vec raspisala, da se pohvalim da smo jucer u Bubamari na Jankomiru kupili ova kolica:
    https://www.bubamara.in/djecja-oprema/kolica/kompleti/freeon-djecja-kolica-trio-shine/616223830064561622   
    Mrak su!   3u1,cvrsta ,stabilna  gume velike, na napuhavanje i sa amortizerima za one koji vole po prirodi i neravnijim terenima, dodatak za nogice zimski, dodatak za kisu i torba. Mi smo kupili zadnja ovakva, ali imaju jos jedna jedina sa crnom konstrukcijom i tamno zelenim sjenilom, isto prekrasna. Sa njihovim kuponom od 15% ,a dat ce vam ga na blagajni, ispadnu 2100kn.

14. Listopad 2019. 17:14

Ova spavscica/pidzama iz lidla je meni malo ispod guze pa sam uzela i donji dio i sad mi je kao pidzama... nema sanse da bi nosila toliko kratku spavacicu. Nego, vidjela sam u Lidlu i lijepe bodice od organskog pamuka u neutralnim bojama (bež,smeđe). I htjela sam uzet onu neku dugu majicu koja izgleda kao za trudnice no ja to nisam nasla 🤔

• Kengurica
    14. Listopad 2019. 17:31

Lorija je svaki mjesec se ide na pregled s bebom. Kod mnogih zagrebackih pedijatara je tako.
    Lavice i ja sam ponosna, ali prilika cini lopova i rekla sam da meni smeta to dopisivanje (u prijevodu prestani se dopisivati), a on nije glup. Da se nije prestao bi pokazao sta mu je bitnije, ovako je pokazao da sam to ja. 
    Grizli I Losa ma da na tim eventima/kongresima i za one za koje nikad ne bi rekao se iznenadis kako se ‘opuste’. Ti jesi tamo s muzem pa se super izvuces, svaka cast. 
    Grizli bravo za pregled i ne mogu vjerovati kako se skriva beba, stalno cekam taj spol. I ja nekako mislim da je to curica.
    Procitala sam milijun stranica i pola toga sad vise ne znam sta sam htjela komentirati 😱

• BubaMara
    14. Listopad 2019. 17:41

Pozdrav, zamolila bih za sugestije vezano za odabir velicine grudnjaka za dojenje. U trudnoci sada nosim 80 C (inace 80 B), da li to znaci da bi mi otprilike mogla odgovarati ta velicina i za grudnjak za dojenje? Mislila sam narucit iz H&M. Citala sam da dobrih grudnjaka ima i u Lisci, a pogledala sam i u Mulleru (povoljni) i Baby Centru (skupi) ali mi ne odgovara taj tanki pamuk jer su mi bradavice sada dosta istaknute pa bi mi se sve vidjelo kroz odjeću. H&M ima i podstavljene i to mi se cini kao bolja opcija za mene. Koliko stignem vas pratim ali mozda sam i preskočila temu pa ako ste to vecc obradile pls samo za info pa cu se vratiti natrag kroz stranice. Hvala! 

Lunica
    14. Listopad 2019. 17:55

Pozz curke..evo i mi s pregleda taman...beba ima 800gr ali tvrdoglavac sjedi i na zadak je..rekao je dr ukoliko tako ostane da ide automatski carski ali otom.potom..kao ima jos vremena za namjestati se..volila bih izbjeci carski jer znam.kolika je razlika roditi prirodno ili na carski ali sta je tu je..rekao mi je da ne trebam provjeravati secer jer sam 7 kg dobila da je to sve skolski...sljed pregled 13.11…

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI