Lorija je svaki mjesec se ide na pregled s bebom. Kod mnogih zagrebackih pedijatara je tako.
Lavice i ja sam ponosna, ali prilika cini lopova i rekla sam da meni smeta to dopisivanje (u prijevodu prestani se dopisivati), a on nije glup. Da se nije prestao bi pokazao sta mu je bitnije, ovako je pokazao da sam to ja.
Grizli I Losa ma da na tim eventima/kongresima i za one za koje nikad ne bi rekao se iznenadis kako se ‘opuste’. Ti jesi tamo s muzem pa se super izvuces, svaka cast.
Grizli bravo za pregled i ne mogu vjerovati kako se skriva beba, stalno cekam taj spol. I ja nekako mislim da je to curica.
Procitala sam milijun stranica i pola toga sad vise ne znam sta sam htjela komentirati 😱
Pozdrav, zamolila bih za sugestije vezano za odabir velicine grudnjaka za dojenje. U trudnoci sada nosim 80 C (inace 80 B), da li to znaci da bi mi otprilike mogla odgovarati ta velicina i za grudnjak za dojenje? Mislila sam narucit iz H&M. Citala sam da dobrih grudnjaka ima i u Lisci, a pogledala sam i u Mulleru (povoljni) i Baby Centru (skupi) ali mi ne odgovara taj tanki pamuk jer su mi bradavice sada dosta istaknute pa bi mi se sve vidjelo kroz odjeću. H&M ima i podstavljene i to mi se cini kao bolja opcija za mene. Koliko stignem vas pratim ali mozda sam i preskočila temu pa ako ste to vecc obradile pls samo za info pa cu se vratiti natrag kroz stranice. Hvala!
Pozz curke..evo i mi s pregleda taman...beba ima 800gr ali tvrdoglavac sjedi i na zadak je..rekao je dr ukoliko tako ostane da ide automatski carski ali otom.potom..kao ima jos vremena za namjestati se..volila bih izbjeci carski jer znam.kolika je razlika roditi prirodno ili na carski ali sta je tu je..rekao mi je da ne trebam provjeravati secer jer sam 7 kg dobila da je to sve skolski...sljed pregled 13.11…
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja sam uzela dva topica kao sportska za dojenje..naprijed imaju preklop..super stvar minse cini
.uzet cu i jedan klasicni
.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ne znam koja je pitala za predosjećaj ja ga zaista nemam, zapravo neke dane pricam o bebi u zenskom rodu neke u muskom pa onda svi misle da znam sto je kad tako govorim al pojma nemam sta bi mislila. Po onom fetal doppler otkucaji su preko 140 većinom a kazu da deckici imaju ispod pa nagadjamo da je cura. Mm ima predosjećaj bas bas onako jak da je cura, a i moja mama isto. Mislim da je beba tvrdoglava na kvadrat ja i mm smo tvrdoglavi ekstra a ovo je neka nova dimezija tvrdoglavosti. Doslo mi danas da kazem ok ko te sisa sad vise ni ne zelim znat koji si spol.
Budem onda pricekala 22.10 pa vidila kakav tamo super cool to uzv ima ova kad ga je tako nahvalila pa onda ici na 4D jer ovaj tjedan ne znam di bi jos i to ugurala. Nadam se da ce vrtirep suradjivat onda pa da vidimo bar nesto.
Ja kupila isto u lidlu tu kakti spavacicu meni isto mlo ispod guzice iako sam uzela L da mi bude sto sira. Al mislim da ce to meni biti za se vucafat po doma na tajice i poslije kad dodjemo iz rodilista. Meni to bas izgelda ko kosulja a ne ko spavacica.
Cure cestitam na urednim pregledima Grizli, jaivanpa i ako je još netko imao nisam najbolje upratila danas sve. Spavam, skuvam brzinski, jedem , spavam, jedem .. I tako u nedogled 🙈😁 upravo sam dobila dojavu da se u gradicu nedaleko od mene u jednom restoranu koji drži nas covek pece odojak i jagnjetina. Znači zene cekam muza-puža da mi ode po to. Mojoj sreci nema kraja 🙈🙈🙈😎😎
Hei cure...imam problem
Evo nas u 29tt,ali danas imam bolove oko pupka i to sve postaje jače,popila sam magnezij i ne popušta...bol je baš jaka kad hoču ustati iz kreveta il kad se hoču okrenuti na drugi bok tad me baš užasno boli
I prije me znalo al me popustilo tokom dana al vidim da sad ovo ne popušta
Dal je imala od vas koja ovakav "problem"?
Hvala i lijep pozdrav ❤
Grizlica mala tvrdoglava. Moj je decko, uvijek je imao preko 140 otkucaje i sad isto ima.
Lunica moj je bio na zadak na pregledu s 27tt, ali vec na sljedecem s 31tt je glava bila dole. Na tecaju su rekli da do 32.tt ae najcesce namjeste onako kako ce biti pred porod. Iza toga se manjina okrece, ali ima i toga.
Grizlica mala tvrdoglava. Moj je decko, uvijek je imao preko 140 otkucaje i sad isto ima.
Lunica moj je bio na zadak na pregledu s 27tt, ali vec na sljedecem s 31tt je glava bila dole. Na tecaju su rekli da do 32.tt ae najcesce namjeste onako kako ce biti pred porod. Iza toga se manjina okrece, ali ima i toga.
Joj ja se nadam da ce se okrenuti...to mi je najveca zelja sada...😂😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cestitke na danasnjim urednim pregledima!
Iva, moje saucesce, bas mucna situacija..
Netko je spomenuo klotrimazol, to je Canesten? Mislim da jedino u prvom tromjesecju nije preporucljivo, kasnije ok, pogotovo ako je samo za mazanje izvana. Koliko znam trudnicama vecinom daju Rojazol.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji