Jutro! Evo i mene budne od uzbudjenja i nervoze 😊
Bila sam i u 3h al od gladi kao iz inata.
Iva moja sucut!
Zoe drago mi je da si se javila i da si dobro 😊 sad polako dan po dan,uz forum vrijeme brze prolazi,samo vidi koliko nas je na listi 😂😂 ne moze bit dosadno.
Cestitke na dobrim pregledima jucer,vidim da sam pola propustila! 😊
I potpisujem Lavicin post,slazem se definitivno za jaje koje se vadi iz auta iz istih razloga koje sam pisala i ja prije jer smo imali tu temu 😉 poslije kad beba bude veca onda izinjavati s nekim drugim.
I da, sretno naaam danas 🌸🌸🌸🌸🌸 petardo!
Dobro jutro i sretno petorki danas
Iva moja sućut 🙏
Sad kad sam vidjela slike za ovu masažu više mi na razvlačenje sliči nego na masažu 😒
Sad za vikend je jedna poznanica rodila bebicu od 2,5kg i patila se s njome više od 12 sati jer se nije htjela spustit dolje..eto a ja sam uvijek mislila da male bebe samo izlete xD Jedino mi čudno kako je tako mala beba a u terminu je 🤔

Jutro cure, ja ne mogu da sp od uzbuđenje, ovako pred svaki pregled kako li će tek bit kad se krenem poradjat 😄
Meni je ta masaža privlačna al nešto sumnjam da ću ja to znat pravilno radit znači od 33tt se kreće sa masažom ili ?

Jutro! U te masaže međice ja baš i ne vjerujem, dal ćemo popucati ovisi o našoj genetici. Činjenica jest da je veći postotak žena koje popucaju kod prvog poroda, kasnije rijeđe. Npr ja se od pocetka mažem uljima i kremama da ne dobijem strije pa sam ih svejedno dobila. Cijeli zivot masiram raznoraznim anticelulitnim kremama i uvijek ga imam... Tako da se ja ne mislim maltretirati s ovom neugodnom masažom međice. I ako popucam zaeasti ću. Možda uzmem ovu kremu da mi tokom poroda stave.
Jutro cure. Sretno svim danas na pregledima
Hvala za info za lidlovu spavacicu. Ja ipak nisam stigla jucer do lidla. Budem danas ako ih jos bude.
I lavice hvala za info o platnim listama. Sredinom 11.mj ce mi pocet porodiljni pa stignem sve jos i u firmi ispitat
Iva moja sucut
Mi jucer popodne bili kod kumova koji imaju blizance od 1 god 3 mj. Mm iso kumu nesto pomoc. Ugl ja ne pamtim kad sam se zadnji put tako umorila. Dosli doma oko 10 i ja pala ko pokosena u krevet 🙈 ugl apsolutmo skidam kapu i divim se svim ljudima s blizancima. Nije mi to prvi put da smo bili kod njih al nekak kad su manji jos ih i mozes ostavit na koju min u vrticu il nes, al ova sad faza, puzanje pa dizanje, hranjenje i presvlacenje svako malo, jos su to djeca od 10 kila. Totalni respekt 🙈😁🤘

Dal se i vama dogodi kad ustanete da probudite bebu?Bas sam ovaj tjedan primjetila da bude mir i čim ustanem preko noći na wc gotovo,budi se i on 🤗 ili dok se okrecem s jedne na drugu stranu.
Baš kažem dragom dosad je to bilo nježno skakljanje i dodiri a sad vec postaje mali alien 😂😂 al nikako ga snimiti,kao da zna,odmah se umiri ili dok mm stavi ruku,nebi se pomjerio nema šanse...čim ju makne odmah nastavlja dalje 😂

Jutro! Mare meni je bas dosta beba aktivna ovih dana al kad spavam nema akcije i kad odem piskit krece i lunapark dok se opet ne uspavam! Nikad me beba ne probudi neg ja nju. Kaj mi radi zadnja 2 dana to nisu istine... Nez kak se ne umori. Samo mi kvrge izbijaju po trbuhu, ko na onoj Lorijinoj slici.. ko da ima 6 ruku i 5 nogu.. 🤗
Ja sam se jucer ozbiljno sivanja uhvatila.. za navlaku za poplun jos samo gumbice moram nasit i jastucnicu imam za spojit. Iako ce jos puno proc dok bude to trebalo jer je to za onaj poplun iz Lidla 100×140. Nakon tog sivam baldahin! Sve me strah kak ce to ispast.. ne da mi se radit one nabore, samo cu nabost sve na obruc jer ima puno matrijala.
Btw. Jel znate kad se koristi onaj swaddle blanket kaj budu nutra onak ko u kukuljici? Imam super materijal za to pa dvojim da i to sasijem ili je to nepotrebno pa radije jednu pidjamicu..
Iva bas mi je iskreno zao zbog tvog gubitka.. Saljemo ti podrsku i zagrljaje!
Ostalima sretno danas!

Jutro zenske! Sretno danas, ima vas!
Ja nisam masirala medjicu u prvoj trudnoci, a mislim da ne budem ni sad..da i krenem vjerojatno se bas nebi drzala toga. Isto ko one kegelove vjezbe, probala par puta i poslje zaboravila. Mislim da mi je kod izgona malo babica masirala i zacudo nisam nista popucala, jedino me valjda mala noktima ogrebla negdje dolje po izlasku pa je to peklo neko vrijeme kad bi isla pisat.
Sto se tice partija u trbuhu ova moja je uglavnom najkativnija dok ja mirujem, tj ujutro kad se probudim ili navecer dok gledamo tv. A neko jutro sam se probudila sa kvrgom na trbuhu onako s ljeve strane, reko sta je to, ko da je guza u zraku, presmjesno!

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro!!! Sretno danas svima na pregledima i ogtt!
Ona masaza međice meni izgleda prestrasno. Mozda i pokusamo al bas mi izgelda kao nesto neugodno. Pitanje za onaj Dianatal gel to tokom poroda ti zapravo onda mora stavljat babica ili pratnja ako ej s tobom. Znaci njih moras zamoliti da to koriste jel tako? Cula sam dobrih iskustva s time pa mozd abi kupila, al morat cu provjeriti dal u puli to zele koristiti.
Samonezelje menj iskreno swaddle motanje izgleda ko mucenje beba. Iako kazu da one to vole ne znam meni je to ko da ih zgnjeci. Svaka cast za sivanje. Ja isto imam sivacu masinu i znam onako sitnice al nekako sam sad preljena bilo sta raditi. Jednom sam samo navlaku za poplun sivala al nisam racunala da ce se stisnut materijal kod prvog pranja i na kraju mi kratka navlaka bila i to me full rastuzilo. Sad si mi dala ideju da mozda tu prekroji za bebu. Najvecu funkciju mi sivaca ima za skracivat necaku hlace. Kad ih preraste onda ih skratimo i napravimo bermude ili kratke. Tako da je sestra puno robe njegove koristila jako dugo mu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji