Sad cekam da mi posalje link pa ga stavim, jer i mi ako cemo kupovat kolica bit ce 2u1 i AS zasebno.
Rotira se, veli da joj to toliko olaksa i njoj i malickoj, neusporedivo...
Dotakle smo se i te teme za jaje u rodilištu. Ona je rodila u vinogradskoj i nitko ju nije zajebavo, dok je njena frenica rodila na sv.duhu i dosla s kosarom u rodilište bez problema.
Evo:
https://www.babycenter.hr/gb-autosjedalica-grupa-01-vaya-i-size-sapphire-blue-navy-blue-618000083-723802.html
Lunica moj mali isto na zadak. Rekao mi doktor da imamo jos dosta fore. Ako i nakon idućeg pregleda bude na zadak proucit ću vježbe za okretanje beba. Navodno ima dobrih vježba, ne garantiraju da će upalit al mogu pomoc. No o tom potom:)
Cure jel vi masirate medjicu da se sprijeci pucanje na porodu? Kupila bademovo ulje al nisam još pocela s tim. Navodno je dobro povremeno masirat bademovim ili kokosovim uljem da omeksa. Zna li netko nesto vise o tome?
Lorija idući pregled mi je 24.10.:)
Lavice ja sam 175 i zbilja mi je ispod guze ta pidzama... mislim... samo na gace ne bi nosila 😀 vjerojatno ti se ucinila dulja kad si je samo prislonila ba sebe 🙃
Zarice ja planiram masažu međice, točnije- uposlit ću muža za to, ali koliko sam ja čitala treba još pričekati sa masažom. ja sam našla podatak da poslije 32 tjedna možemo početi
ja točno osjetim da je moj malac poprečno okrenut ili noguce dolje. išuta me po preponama samo tako
[iimg]
Iva moja sućut!! Drzi se!!! ❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Zarice bila ja prosli tjedan na tecaju i rekla je babica od 36 tt kao da pocnemo s masazom i pokazala tehniku. Ja mislila to se samo macka uljem izvana a to bas treba unutra ugurat prste i razvlacit. Pokazali slike i nije izgledalo lijepo 🙈
a nije ni ugodno. mene babica na porodu masirala- odvratan osjećaj
[iimg]
Iva moja iskrena sucut 😔
Ja sam vec par dana komirana jer u petak bi tati bio 61.rodjendan, vec planiram za Sk na groblje al svejedno...cim netko spomene taj datum ja sam u transu.
Sad cu pod tus i na kauc, mm u nocnoj i ne da mi se spavat sama u spavacoj 😕
Nez ko mi je tacno odg da mu je sa 3i po počelo curit mlijeko a ja mislim meni sad rano 🤣
Iva moje saucesce, a te stvari kad je nasljedstvo u ovakvim trenucima prioritet je stvqrmo grozno a to je nažalost današnja realnost
Grizli stvarno je tvoja bebica prava tvrdoglavica moja se pokazala sa 17tt i svaki put opasno raširi noge i pokaže se,a to što se tiče intuicije to ništa ne treba da znači i mm i ja smo bili sigurni da je curica kad ono deckic i baš me je doc pitao sta ti misliš reko curica kaže čudim se inače majke imaju tacne intuicije 😄
Uh sutra pregled a bila sam na kraju listeee jedva čekam i cure ja svoju bebicu uopste puno ne osjetim a daleko od tog da me zabole njeni prelagani pokreti
Hvala curke…
Je Goga sjecam se … iako mene do mjesta pogreba dijeli 60 km necu ni ja ic jer samo cu se dodatno stresirat… a nedaj boze da mi neko od rodbine dode i pocne pricat gluposti bojim se da bi se odma mogla porodit😓
Iva kad ti netko od rodbine dodje i pocne pricati nesto za šta ćeš naslutit da će te rastuziti, stresirati prekini ih bez pardona i reci da imaju razumjevanja da će te o tome pricati nakon poroda. Vjerujem da ti je tesko i zao ali fokusiraj se na sebe i bebu. Izvini!! Vidim u prethodnoj poruci sam htjela i izraziti sucit pa sam smetnula do kraja poruke. Iskrena sućut.
Sortiraj odgovore
Najstariji