Ma ne, nemas razloga za paniku, kako sam rekla, srce se uvijek moze pogledati samo je meni bilo cudno jer kao eto da neka idem prije 24. tjedna😊 Kako je Red napisala, bitno je samo da ako i je nesto da se vidi ranije da se mozda na porodu odmah reagirati😁

Vi vec kupujete hranilicu😳 ja ju nemam u planu kupiti dok se mali ne rodi haha, mislim da mi se ne isplati sada ju uzima jer kada ce tek ici u nju, a i samo ce mi zauzimati mjesto bzvz🤔

Ja mislim uzeti onu u koju beba moze od rodjenja. Kao lezaljka plus hranilica. Mislim da i Red pikira na tu chiccovu

Vi vec kupujete hranilicu😳 ja ju nemam u planu kupiti dok se mali ne rodi haha, mislim da mi se ne isplati sada ju uzima jer kada ce tek ici u nju, a i samo ce mi zauzimati mjesto bzvz🤔
Ne treba ti jos dugo.sve dok se beba ne posjedne kak treba dakle najmanje 6 mj...polako, sve se stigne.

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cure..
Mi danas idemo u ostatak nabave za bebacicu, i vidim da bubamara ima u knjižici dosta ok popusta pa me zanima kako to funkcionira...
Zadnji put kad sam se uclanila u njihov klub, nisu imali trudnicki paketa, pa je rekla žena nekad da navratim po taj paket...
E sad, jel se u paketu dobije knjižica sa popustima ili ona dođe doma?
Žao bi mi bilo propustiti jer vidim da ima na madrace 15% popusta, pa zašto ne iskoristiti...
Znam da ste već pisale o tome, al stvarno ne mogu pronaći u trazilici😫

Ena10, popusti su u paketu- piše istek u 9mj. za kupone no rekli su da se na to ne obaziremo.
Mikio, mene interesiraju ta gnjezda, ima ih različitih veličina i čine mi se praktična. Čitala sam malo recenzije te na kraju odustala. Al za ovo u krevetu mi se čini super.
Evo dočekala nalaze.
Sve super, bar koliko se ja kuzim 😀
Što se tiče ogtt-a,
Nataste 4.8. - referentni <5.1
60 minuta 8.7 - referentni <10
120 minuta 6.2 - referentni <8.5

[/url
https://ibb.co/HY29MnR
I mi smo bili u sopingu😁😁😁 sve od 50-68 haha, sa bodicima sam mirna😂 trebaju jos majice dugih rukava i jos nesto malo hlacica haha, ali reko to cemo drugi puta haha😁

Evo dočekala nalaze.
Sve super, bar koliko se ja kuzim 😀
Što se tiče ogtt-a,
Nataste 4.8. - referentni <5.1
60 minuta 8.7 - referentni <10
120 minuta 6.2 - referentni <8.5
Savrseno.

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva ma ne bi ni ja nista znala da mi nije drugo i da me nisu vec izvozali🙄 Flower nema na cemu,al iskreno to sam si i mislila da je razlog "aj vi radje hodocastite u firmu i donesite nam sve ispocetka jer ko zna jesmo mi to zagubili,konjos cuva papire u danasnje vrijeme🤷♀️😏"
Deedee odlican rezultat!
Mikio evo ni sama ne znam sto bi ti rekla pp pitanju gnjezda, jer ga s kceri nisam imala, citam uglavnom da bebice budu kratko u njemu,do drugog mjeseca, a nisu bas jeftina,cca 400injak kuna a za 500 imas kolijevke koje duže koristis.Vani su pak zabranjena zbog neznam,valjda opasnosti gusenja. Mozda je koja mama imala s prvim djetetom pa moze dat savjet. Ako ti je zbog dojenja po noci (a ako.planiras dojit vjerojatno je plan duze nego bi bila u gnijezdu) ja sam na sjedecki dojila jer ju je muz jednom skoro poklopio,nije ni skuzio da je izmedju nas a ja zaspala na jedno oko. Inace bi je vracala u kolijevku iza podoja. Hm,da meni je te pocetne probleme rjesila Noona...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji