ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    14. Listopad 2019. 13:31

https://ibb.co/HY29MnR
    I mi smo bili u sopingu😁😁😁 sve od 50-68 haha, sa bodicima sam mirna😂 trebaju jos majice dugih rukava i jos nesto malo hlacica haha, ali reko to cemo drugi puta haha😁

Točkica37
    14. Listopad 2019. 13:33

DeeDee

Evo dočekala nalaze.
    Sve super, bar koliko se ja kuzim 😀
    Što se tiče ogtt-a,
    Nataste 4.8. - referentni <5.1
    60 minuta 8.7 - referentni <10
    120 minuta 6.2 - referentni <8.5

Savrseno. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    14. Listopad 2019. 13:37

Iva ma ne bi ni ja nista znala da mi nije drugo i da me nisu vec izvozali🙄 Flower nema na cemu,al iskreno to sam si i mislila da je razlog "aj vi radje hodocastite u firmu i donesite nam sve ispocetka jer ko zna jesmo mi to zagubili,konjos cuva papire u danasnje vrijeme🤷‍♀️😏"
    Deedee odlican rezultat!
    Mikio evo ni sama ne znam sto bi ti rekla pp pitanju gnjezda, jer ga s kceri nisam imala, citam uglavnom da bebice budu kratko u njemu,do drugog mjeseca, a nisu bas jeftina,cca 400injak kuna a za 500 imas kolijevke koje duže koristis.Vani su pak zabranjena zbog neznam,valjda opasnosti gusenja. Mozda je koja mama imala s prvim djetetom pa moze dat savjet. Ako ti je zbog dojenja po noci (a ako.planiras dojit vjerojatno je plan duze nego bi bila u gnijezdu) ja sam na sjedecki dojila jer ju je muz jednom skoro poklopio,nije ni skuzio da je izmedju nas a ja zaspala na jedno oko. Inace bi je vracala u kolijevku iza podoja. Hm,da meni je te pocetne probleme rjesila Noona...

Red Fox
    14. Listopad 2019. 13:50

Ja pikiram chicco koja je i lezaljka i hranilica pa beba moze prakticki odma u nju. To mi je prakticnije jer je poviseno jer imamo psa tak da ne bi bas da je beba na podu jer znam da bude pesonja dosadan.

• Sarita15
    14. Listopad 2019. 13:50

Deedee super rezultat! 
    Gnjezdo smo dobili/nasljedili sada sa prvim ga nisam imala...neznam sto bi mislila..da ga nismo dobili nebih ga kupovala sigurno
    Toliko ima svega a beba ili je na cici/rukama ili spava dok malo porastu a tada puno tog vise nema smisla
    Prije bih ulozila (da nemam) u neku dobru spuzvu strunjacu podlogu da se imaju kuda kotrljat gledat razne zvecke ( kupljene ili homemade) vjezbat motoriku hvat okret dizanje glave nego u razne lezaljke nosiljke i slicno di leze u jednom polozaju i bok eto pa vi kako cete

Red Fox
    14. Listopad 2019. 13:52

https://www.bubamara.in/aktualne-akcije/knjizica-pogodnosti/15-na-hranilicu/chicco-hranilica-polly-magic-relax-india-imk/79502398058664108725
    To je ta 😊

samojed
    14. Listopad 2019. 13:54

Prijavljujem curenje kolostruma tacnije ogromne fleke na grudnjak i mokre cice zar nije pre pre pre pre prerano za to ?

mrgud_zg
    14. Listopad 2019. 14:17

Pozdrav zene. Nikako vas pohvatat. Jedva cekam porodiljni 😂 
    Jel bila koja u lidlu po spavacicu? Jel valja?
    Imam jos jedno pitanje za otvaranje porodiljnog. Gleda se 6 zadnjih isplacenih placa? Il 6 mjeseci unazad? Ja bih trebala otvorit porodiljni sredinom mj a sredinom mi sjeda i placa, al ne U isti dan uvijek. A u interesu mi je da mi ude 10 mj jer mi je u 5.mj rasla placa pa da mi je samo jedna manja a ne 2 (ako me kuzite🙈 malo sam glupo objasnila)

lorija
    14. Listopad 2019. 14:37

DeeDee super nalaz!! ☺
    Cure da vas pitam odnosno mame,koliko puta poslije poroda da se ide na kontrolu i preglede do 6mj??
    Pitam jer mi mama jedna kaze da joj je beba ok,a ide na kontrolu ili cjepljenje svaki mjesec.
    Znaci za 6mj svega ukupno koliko ima beba,svaki mjesec obavljena je kontrola??!! Jel to sve u redu ili mi nesto ipak pokusava sakriti?!

Grizli
    14. Listopad 2019. 14:38

Angie 😂😂😂 prodali stan i kupili supu! Samo cu rec idioti kad imajunobraza komentirat a nisu ni vidjeli.
    Mikio ja sam isto takve gledala jer su mi se svidjele dugorocno. Al rekli su mi da svaka as bi se trebala koristiti max 3 godine, a gledala sam neka baza, jaje i as za do 4 godine opet mi dodju toliko. Plus nama su u rodilistu rekli da bebe otpustaju samo ako se dodje po nas sa jajetom bas inzistiraju na tome njih ne zanima ako u autu imas as koja moze od 0, a nije jaje.
    Navodno ti oni prvi put spakuju bebu u to iako za tu info nisam sigurna. 
    Red ja isto pikiram nosiljku ergo kako li vec se pise. Koju si gledala. I isto se nadam na sajmu uloviti neki dobar popust.
    DeeDee super nalaz ogtt
    Ena u paketu bude knjizica. Meni isto nisu imali kad sam bila i jos cekam da mi ju svekrva preuzme jer sam u Zadru se uclanila pa moram tamo peuzet.
    Evo sad da kazem i da sam obavila pregeld kod svoje dr napokon. Zena je predobra. Bila kod nje nekih 1h unutra, obavila vaginalni jer nisam imala ga 8 tjedana. Zatvorena, sve super uredno. Dala mi neke vaginalete jer kao malo ko da imam gljivica pa da sam mirnija. Pregeldala me opet na uzv jer nije uopce zadovoljna bila kako je to ova u petak napravila. Kaze da je beba super, po mjerama malo veca, najvise u trbuscicu 6 dana veca. A posto joj je uzv tamo prastar rekla je da dodjem 22.10 kod nje u neku uzv ambulantu gdje bolnica ima neki novi dobar uzv pa da cemo sve fino pregledat jos jednom da vidi i one neke otocice sto sam imala na maternici jer na ovom ne vidi nista al da budemo 100%. Za secer nataste 5.1 rekla da posto ja nisam na dijabetickoj dijeti ona ne bi dramila jer je to sama granica i da moze biti npr da meni banana dize secer a ostalih milijun namjernica ne i da bezveze me maltretirat samo da ne jedem puno slatkoga i da mi predlaze samo da ne jedem obilate porcije i to je to. Da ce tezinu bebe bolje vidit na tom novom uzv pa ako je bas nesto drasticno velika da ce mi onda rec sto od te dijete prakticirat. Ukinula mi heparinske injekcije jer vise nema potrebe a postoji opasnost da mi previse razrijede krv pa bi imala problema na porodu. Tako da imam iduci uzv 22.10, a iduci pregeld 12.11. E sad ja bi isla na 4D negdje izmedju iduci pregled ce biti u 29tt. Pa me zanima kakva su vasa iskustva kad je najbolje ici na 4D? Naravno spol jos ne zeli mali vrazicak otkriti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.