ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    14. Listopad 2019. 14:40

I da pitala ja nju za broseve rekla je ovako oni imaju direktivu ako je prije trudnoce proslo vise od 6 mj obavezno se radi bris u pocetku, i u zadnjim tjednima pred porod se ponavlja. To svaka od nas ima pravo na hzzo prema tome sto je trudna, i da to bi se svi gin morali drzat kao i pape svakih 12 mjeseci. Tako da znate vama kojima gin to ne zeli raditi da budete dosadne s time. I rekla je da preko mikroskopa oni mogu vidit samo neke, dok ureaplazmu isl ne vide i zato se bris mora raditi. 

PetraB
    14. Listopad 2019. 14:52

lorija

DeeDee super nalaz!! ☺
    Cure da vas pitam odnosno mame,koliko puta poslije poroda da se ide na kontrolu i preglede do 6mj??
    Pitam jer mi mama jedna kaze da joj je beba ok,a ide na kontrolu ili cjepljenje svaki mjesec.
    Znaci za 6mj svega ukupno koliko ima beba,svaki mjesec obavljena je kontrola??!! Jel to sve u redu ili mi nesto ipak pokusava sakriti?!

Nasa dr (ona je opce prakse ali ima licencu za osnovnu ped. skrb i mi smo njome prezadovoljni, pravi obiteljski lijecnik), do 6. mjeseca je svaki mjesec a onda ako je sve ok sa 9 pa sa 12 ak se dobro sjecam. Sogorica mi je u Zg i kod nje je bilo do 3. mjeseca svaki mjesec, pa sa 6 pa 9 i onda s 12. Vjerojatno ovisi i o lijecniku a i o bebinom napretku 🤷🏻‍♀️.

url=https://lilypie.com][/url

Aristea
    14. Listopad 2019. 14:53

Hej cure! Podnosim izvještaj....haha..bila sam na uzv.   Kazu da ima oko 1800-1900g. Ima normalan rast, ne nagli. Nije mogla vidjeti zavrsetke kraljeznice jel su u redu jer je okrenut na zadak  pa ce to opet provjetiti. U crijevima ima plodne vode, crne tocke. Kaze da se nagutao pa ce vidjeti kasnije dok kraljeznicu provjerava jel ju je izbacio iz crijeva. Jel  zna koja kaj o toj vodi u crijevima.. pitala  za sam ju za kraljeznicuj sve oke pa je rekla da bi sigurno nesto vidjeli u ranijim tjednima da nije i doktori bi mi rekli pa cu reci svom muzu da mi donese sutra snimke kraljeznice iz 20 tjedna i sve ostalo bedrenu kost, glavu itd
    Kaze da joj se cini da je sve okej koliko vidi jedino jos kralježnica i voda u crijevima.
    Ovo s plodnom vodom kao nije nista strasno, vidi da je posteljica deblja dok je dok viska tanja ako sam dobro zapamtila haha .uglavnom kaze da znaju doktori raditi paniku oko svega al ovo je nists sto se oni nagledaju.znaci normalno je i nema virusne infekcije koja se vidi po debljini posteljice. Ima tri zile pupcana vrpca sto je normalno...eto zbog nemara ovih idiota nadam se da necu primiti nikakve lose vijesti dok se gospon okrene i vidimo na iducem uzvu jel sve okej

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

PetraB
    14. Listopad 2019. 14:58

Joj imam i ja pitanje... Komplikacije otvaram 01.12. al papire na hzzo nosim do 5.1. ili za prvo otvaranje do 5.12.
    Znam samo da se gleda zadnji mjesec prije mjeseca u kojem predajem zahtjev.
    Iiii...prijavljujem redovno javljanje mojih curki i to onak, fino, svakodnevno, aktivne su stalno, cak se poneki "udarac" osjeti i pod rukom 😍😍😍

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    14. Listopad 2019. 15:23

Grizli ja sam se odlucila za omni 360 i to onu mrezastu cool air jer sam citala recenziju da je stvarno prozracnija za ljeto. Drago mi je da ti j pregled dobro prosao, a tvoja beba je cini se najtbrdoglavija za spol 🤭

Aristea
    14. Listopad 2019. 15:26

samojed

Prijavljujem curenje kolostruma tacnije ogromne fleke na grudnjak i mokre cice zar nije pre pre pre pre prerano za to ?

Meni je sa 3 i po mj počelo curiti

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Sarita15
    14. Listopad 2019. 15:31

lorija

DeeDee super nalaz!! ☺
    Cure da vas pitam odnosno mame,koliko puta poslije poroda da se ide na kontrolu i preglede do 6mj??
    Pitam jer mi mama jedna kaze da joj je beba ok,a ide na kontrolu ili cjepljenje svaki mjesec.
    Znaci za 6mj svega ukupno koliko ima beba,svaki mjesec obavljena je kontrola??!! Jel to sve u redu ili mi nesto ipak pokusava sakriti?!

Sa mj dana, sa 2mj prvo cjepljenje sa 4mjdrugo cjepljenje i sa 6 mj trece cjepljenje. Svako cjepljenje prati sistematski - duzina tezina opseg glave motoricke sposobnosti slusa pluca gleda uhaca fontanelu... bar moja ali i frendice koje su kod drugih kazu istu stvar. Znaci cca 4puta u 6mj ako je sve po ps-u

• Sarita15
    14. Listopad 2019. 15:51

Grzli tebi ce bas ko nekad biti izgleda pravo iznenadenje na porodu kad otkrijete spol jer neda se beba 😍 super da je sve ok. A imasli ti neki ono od srca osjecaj jel cura il decko? 
    Meni je preslatko kad tako nece pokazat bas treniraju strpljenje od pocetka  
    Jaivanpa jel zato problem visak vode sto ga beba onda previse proguta ili? 

Lavica27
    14. Listopad 2019. 15:55

Uh kolko tema odjednom, nadam se da cu sve popratit. Ajmo redom... Grizli super za pregled, vi ste jos unisex...sto se tice 4D bi bilo za tvoje tjedne bolje sto prije dok beba nije stisnuta unutra da se vidi dobro. 
    Petra doznake bi trebala dostaviti do 5.1. Ali onu potvrdu da ti se otvara bolovanje i procijenjeno trajanje bolovanja bi mislim trebala na pocetku 12.mj poslat u firmu da to imaju. Nisam ziher jer sam ja otvarala sa 30.9. Pa sam sve preuzela odjednom. Ajd pitaj gin...
    Kod nas je za sistematske i cijepljenje kao kod Sarite.
    Evo mene s briseva,bila je tolka brzina da dobro da mi nije u cekaoni uzeo😏Dobila sam klorimatrizol jer osjecam svrbez s vanjske strane. Netko koristio?

Aristea
    14. Listopad 2019. 16:08

Sarita15

Grzlitebi ce bas ko nekad biti izgleda pravo iznenadenje na porodu kad otkrijete spol jer neda se beba 😍 super da je sve ok. A imasli ti neki ono od srca osjecaj jel cura il decko?
    Meni je preslatko kad tako nece pokazat bas treniraju strpljenje od pocetka
    Jaivanpajel zato problem visak vode sto ga beba onda previse proguta ili?

Ne, nije uopće rekla jel ima to veze s jednim i drugim...malo me eto to zanima kaj bi to i znacilo ako voda ostaje u crijevima .. neznam.. nisam htjela pitat a mogla sam jer radije cu cekati iduci uzv nego mozda paničariti bezveze...:)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.